Leer Zelfhypnose En Manifesteer Je Eigen Fantastische & Ontspannen Leven!

Hoe erbij horen, je aanpassen en altijd maar klaarstaan voor anderen ervoor zorgt je nooit toekomt aan je eigen leven. Vind je het gek dat je moe, futloos en met allerlei problemen door het leven gaat. Met dit online programma ga jij hier zelf verandering in aanbrengen en leer je de taal spreken van dat deel in jou dat in staat is een geweldig leven te manifesteren!

Zijn onderstaande punten herkenbaar voor je?

 1. Je bent op een bepaald punt in je leven dat je voelt dat je het anders wilt, maar je weet niet wat.


 1. Je herkent je in het Assepoester syndroom. Altijd bezig voor anderen en hopen dat er ergens tijd voor jezelf overblijft.


 1. Je hebt het gevoel vast te zitten: het kan niet anders


 1. Het idee dat DIT je leven is, maakt je moedeloos en misschien zelfs verdrietig.
 1. Je loopt altijd achter de feiten aan.


 1. Er is altijd wel weer iets waar je aandacht voor moet hebben en dat is niet persé iets waar jij aandacht voor wilt hebben.


 1. Het leven lijkt je te overkomen en het voelt alsof het leven onder je vandaan glipt.


 1. Je laat je leiden door wat anderen vinden en durft jezelf niet uit te spreken uit angst voor de oordelen.
Birgit Smit HypnoGezond

Waarom zou je naar mij luisteren?

Op een bepaald moment in mijn leven keek ik achterom. Ik schrok me rot. Hoe was dit zo gekomen? Waar was het zo mis gegaan dat ik dit van mijn leven gemaakt had?

Het waren vragen die ik me regelmatig stelde maar waar ik mijn hoofd over kon breken om het te veranderen naar een leven waar ik me gelukkig en ontspannen voelde.

Tot mijn 37e levensjaar mislukte al mijn pogingen jammerlijk en bleef ik me voortploegen door het leven. Het voelde alsof ik mijn hoofd boven water moest zien te houden terwijl ik twee blokken beton aan mijn benen had hangen die me steeds weer koppie onder trokken.

Het was niets meer dan overleven. De survivor in mij bleef zoeken. En in die zoektocht heb ik allerlei methoden en technieken geprobeerd, opleidingen gevolgd en stapels boeken verslonden. Er veranderde wel iets, maar met name in de bewustwording. En daarmee waren mijn problemen niet opgelost.

Weten was dus niet genoeg. Ik bleef hangen in oude patronen waarmee ik iedere keer weer hetzelfde resultaat kreeg. De verandering was te maken op een ander niveau. En daar kon ik met mijn denken niet bij.

Toen kwam hypnotherapie op mijn pad. Dit bleek de sleutel naar dat deel in mij waar ik moest zijn om mezelf te verlossen van die twee zware blokken aan mijn been.. Niet meer bezig zijn met mijn hoofd boven water houden en overleven, maar vanuit een vrij gevoel andere keuzes kunnen maken wat betekende dat ik andere resultaten kreeg.

Als ik nu terugkijk op de afgelopen jaren, dan ben ik zelf bijna nog verbaasd hoe het zo is gekomen. Zo makkelijk, zo vanzelfsprekend is het gegaan. Mijn leven is 180 graden in positieve zin veranderd. Ik leef vanuit mezelf en dat voelt vrij om keuzes te maken die ik wil. En het maakt niet uit wat een ander ervan vindt. Ik ben er niet meer mee bezig en ik voel er niets bij.

Kun jij je al voorstellen wat het voor jou zou kunnen betekenen als je dit zelf ook zou kunnen bereiken? Als je niet meer steeds die moeilijke gevoelens krijgt en je steeds bewust of onbewust bezig bent met wat een ander van je vindt?

Ik kan je één ding verklappen: als je mij de kans geeft om jou te helpen dit ook te bereiken, dan zal ook jij over een tijdje terugkijken en zeggen: 'ik weet niet hoe het zo is gekomen, maar alles is anders en dat voelt zo goed.!


Controle krijg je niet door je te focussen op wat anderen doen. Je krijgt controle door jezelf te zijn!

Maar Birgit... wie ben ik dan? Mijn antwoord: Wie wil je zijn? Wat wil je doen? Dit online programma gaat jouw leven transformeren op een manier die jou stoutste verwachtingen zal overtreffen!

Heeft piekeren je ooit verder gebracht?

Grote kans van niet. En toch blijven veel mensen het doen. Keer op keer in hetzelfde rondje draaien en daarmee nodeloos veel energie verliezen. De hoop dat je ooit op het ultieme idee komt waardoor al je zorgen en problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Telkens voel je weer die teleurstelling. Misschien ervaar je inmiddels al zoveel stress dat je lichaam begint te sputteren. Je lichaam wil dat je er goed voor zorgt, terwijl jij vooral bezig bent om vooral alles van jezelf in te leveren om maar aardig gevonden te worden. Dat ze niet over je oordelen.

Besef je dat je een hoge prijs aan het betalen bent voor al die inspanningen die jij doet om aan al die zogeheten verwachtingen te voldoen? Dat je jezelf tekort doet door je aan te passen aan hoe het hoort?

Ben jij serieus bereid om je leven op te offeren aan een idee dat ooit door één persoon de wereld in is gebracht en wat een grote groep mensen is gaan aannemen als een waarheid?  En dat jij vervolgens dan ook maar gaat doen of dat de waarheid is en je eigen waarheid daarmee ondermijnt?

Vind je het gek dat je niet gelukkig en ontspannen voelt? Als je altijd maar bezig bent om een waarheid te leven die niet van jou is. Alleen maar uit angst om afgewezen te worden of er niet bij te horen.

Je kunt hier vandaag nog mee stoppen. En ik weet dat dit idee alleen al een siddering van onrust bij je teweeg brengt. Het idee dat je keuzes gaat maken waar anderen misschien iets van vinden. Geloof me... met de methode die ik je aanreik, zal je die siddering niet voelen. Sterker nog, je lichaam zal volledig krachtig en ontspannen voelen wanneer jij keuzes maakt waarmee jij die blanco pagina gaat inkleuren op een manier dat je daadwerkelijk blij wordt van hoe jij omgaat met jouw leven!

Laat het leven je niet langer overkomen. Met dit programma sla je de bladzijde van het verleden om en krijg je een blanco pagina waarmee je jouw toekomst geheel op jouw manier gaat inkleuren.  Dat is pas controle hebben :-)

Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich

Voor wie is dit programma...

Als jij je herkent in de volgende punten, dan gaat dit programma alles in positieve zin voor je veranderen:

 • Je gelooft dat je zelf kan veranderen, alleen weet je niet hoe
 • Je realiseert je dat je bezig gaat om je problemen op te lossen
 • Je kijkt nu al uit naar het moment dat je energie stijgt en je gedachten steeds positiever worden
 • Je voelt de urgentie om iets te gaan veranderen
 • Je bent bereid om dagelijks een half uurtje te investeren in jezelf door te luisteren naar een audiosessie.


Dit programma is niet bedoeld:

 1. Als je gelooft dat het leven je overkomt en alles pure pech is.
 2. Als je nog niet klaar bent om het heft in eigen hand te nemen.

In dit online programma ga ik jou alles leren hoe jij voor de rest van je leven je eigen therapeut kan zijn. Je hebt hiermee alles in handen om jezelf te transformeren, je problemen achter je te laten en de vrijheid en ontspanning in jezelf te voelen om de dingen te doen waar jij blij van wordt.

Deze technieken hebben gezorgd dat ik mijn gevoel onder controle heb en daardoor een heel nieuw leven kan leiden. Zonder me te bekommeren om wat anderen daarvan vinden. Dat geeft kracht en stabiliteit. En waanzinnig veel mogelijkheden om vanuit vertrouwen te leven.

Dit is nu ook beschikbaar voor jou! 

Review Marlies
HypnoGezond review google

En nog een paar ervaringen van mijn cliënten

Ik hoop dat het goed met je gaat! Met mij gaat het nog steeds fantastisch, waarvoor ik je enorm dankbaar ben! Wat een wereld van verschil met hoe het ooit was :)

Ik wil je via deze weg nog eens enorm bedanken voor je goede gesprekken en behandeling. TOP, en ik zeg het maar tegen iedereen die het horen wil… Heel veel dank,

Bedankt nog voor de uitgebreide sessie gisteren en de tijd die je daarvoor
hebt genomen.
En ik vind het zo knap van je dat je die verbanden kunt leggen als ik zo
mijn verhaal vertel, dat getuigd van kennis.

Ben jij klaar met altijd maar achter de feiten aanrennen? Wil je afrekenen met alle stress die dit oplevert? Begin dan vandaag nog! Dit Life-Changing online programma biedt jou de unieke mogelijkheid om jezelf te ontdoen van alle stress en problemen die je nu nog ervaart. En te ontwikkelen naar die persoon die het leven leeft!

Yep, laat maar zien, ik wil dit!


Nu inclusief prachtige bonussen waarmee jij nog sneller en makkelijker de controle krijgt over hoe jij je voelt in welke omstandigheid dan ook...

Bonus #1 Persoonlijke instructie audiosessie

Je ontvangt een door mij ingesproken audiosessie waarmee ik  jouw onbewuste de techniek leer om die veranderingen te maken die jij kiest. Natuurlijk kan je het ook zelf doen, maar met deze unieke bonus gaat het 100 keer sneller. En tijd is kostbaar, dus pak deze kans zodat het appeltje eitje wordt voor jou om makkelijk te communiceren met je onbewuste. Je zult verbaasd zijn hoe makkelijk het is om dat wat jij wenst te manifesteren.
Jazeker wil ik dit!

Bonus #2: Must-Have inzichten voor 100% slagen

Met deze bonus krijg je de onontbeerlijke kennis wat het absolute verschil gaat maken of dit programma voor je gaat werken. Door inzicht te krijgen in de belangrijkste redenen waarom jouw problemen tot nu toe nog niet zijn opgelost, geef je jezelf een voorsprong zodat jij vanaf nu in staat bent door te breken en eindelijk voor altijd afrekent met moeilijke gevoelens, stress en andere zorgen. Ga jij op weg naar controle over je gevoel en je eigen toekomst?

Ja, ik wil deze bonus!
€ 350,- (eenmalig)

Met dit Life-Changing Online programma 'Activeer je Onbewuste' leer jij hoe je zelf je problemen oplost en je makkelijk keuzes kunt maken die beter en gezonder voor je zijn!

Dit life-changing online programma biedt jou de mogelijkheid om eindelijk echt verandering aan te brengen zodat je in staat bent om te gaan leven in plaats van overleven. Je ontvangt alle tools, technieken, informatie en audiosessies die nodig zijn om jezelf te verlossen van jouw problemen en een leven te creëren waar je blij van wordt.


Welke resultaten mag je verwachten:


 • Je rekent definitief af met de problemen die je nu nog ervaart
 • Je durft jezelf moeiteloos uit te spreken
 • Je maakt keuzes waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt
 • Het maakt je niet meer uit wat anderen van je vinden, je voelt er niets meer bij
 • Je ontwikkelt naar de persoon die jij wilt zijn
 • Je creëert het leven waar je reikhalzend naar uitkijkt!


Na inschrijving krijg je direct toegang tot de ledenomgeving van de HypnoGezond Academie waar je de Zelfhypnose training  vindt: 'Activeer je onbewuste met zelfhypnose en word de persoon die jij wilt zijn'! De inloggegevens ontvang je in de mail en als je al lid bent, wordt de training aan je omgeving toegevoegd.


Activeer je Onbewuste

Wat krijg ik als ik mezelf inschrijf?

Zodra je je hebt ingeschreven, krijg je toegang tot het unieke online programma 'Activeer je Onbewuste'. Je ontvangt een mail met daarin de inloggegevens voor de HypnoGezond Academie. Je kunt het programma volgen via je computer en/of via een app op je telefoon. In de mail krijg je hier alle informatie over.

Is er een garantie dat dit voor mij werkt?

Ja en nee. Jij bent de eigenaar van je eigen verandering. Als jij besluit om niets met de waarde te doen die ik je lever, dan zal er weinig veranderen. Maar als jij de urgentie voelt dat er echt iets moet veranderen en dat die verandering in jou te maken is, dan ga jij met dit programma een mega transformatie maken die alles in positieve zin zal veranderen.

Hoeveel tijd gaat me dit kosten?

Misschien is een betere vraag: wat gaat me dit aan tijd opleveren? Met slechts een half uurtje per dag (en dat kan ook voor het slapen) ga jij uren per dag aan tijd vrijmaken. Simpelweg omdat alle stress en spanning zal verdwijnen en je daarmee zoveel meer energie gaat krijgen. Bovendien zal je focus verbeteren waardoor je dingen sneller gedaan krijgt.

Wat als ik nu geen tijd heb om het te volgen?

Tijd is een makkelijk excuus dat jouw onbewuste graag bereid is om in te zetten in de hoop dat je alles bij het oude laat. Maar als jij bij jezelf merkt dat het klaar is. Dat je niet langer bereid bent die hoge prijs te betalen die je nu betaalt door in te leveren op je mentale- en misschien ook fysieke gezondheid. Dan is geen enkel excuus meer gerechtvaardigd toch? Maar mocht je toch het gevoel hebben dat je nog even moet wachten, maar je wilt wel van de korting gebruik maken, weet dan dat je levenslang toegang houdt, dus kunt beginnen wanneer jij wilt.

Hypnose, is dat niet gevaarlijk?

Hypnose is heerlijk ontspannend. Een staat waar je leert zonder dat je het in de gaten hebt. Het is net als bij kleine kinderen. Die kijken hoe anderen het doen en dat projecteren ze op zichzelf en ontwikkelen zo hun eigen identiteit. In dit programma leer ik jou hoe jij die programmering die je ooit (ook in een hypnotische staat) bent gaan aannemen maar die nu voor problemen zorgt, te veranderen naar overtuigingen en gedachtes die positiever en gezonder voor je zijn. Dat is zeker niet eng, dat is superfijn om te doen.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

De kans is groot dat je al veel van hetzelfde hebt gedaan als het gaat om bewustwording. Je weet heel veel dingen wel. Vaak weet je ook wel waar het ongeveer door komt. Weten is alleen niet genoeg. Ik geef jou alle technieken en concrete audio's waarmee jij zelf die communicatie met jouw onbewuste gaat leren en ook toepassen. Dan ben je voorbij het denken en weten en betreed je de plek waar de verandering daadwerkelijk plaats zal vinden.