[Lanceringsaanbod 62% korting] Laat Slapen Weer Vanzelfsprekend Worden Met De Audiosessie DE SLAAPWANDELAAR

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Eerst even lezen wat dit allemaal inhoudt
Ja, ik wil dit!

Je bent slechts 17 minuten verwijderd van een goede nachtrust.

Luister naar mijn stem en je onbewuste zal mijn instructies volgen zodat het nacht na nacht steeds meer vanzelfsprekend wordt om de slaap te vatten.

Resultaten behaald met

De Slaapwandelaar

ik ben zo blij met Birgit ! Ze heeft een top product gemaakt. Sinds ik de slaapwandelaar gekregen heb slaap ik !! Ik wordt nog wel een aantal x per nacht wakker, maar slaap snel weer in. Ik slaap heel erg diep , ben er gewoon niet meer.

Life changing !!!!!!

Bijna mijn hele leven wakker gelegen. En meteen met eerste afspelen succes !!! KNAP !!!!

DUS HEEL ERG BEDANKT !!!!

HypnoGezond beeldmerk

Sylvia

Ik heb het vanmorgen geprobeerd toen ik van mijn werk kwam. Je wordt echt relaxed en ik heb heerlijk geslapen.  Dus morgen weer.

Dank je wel, 

HypnoGezond beeldmerk

Carola Bok

Ik wil ook brigit een giga compliment doorgeven..wat een goede hypnose ik ben echt helemaal v d wereld. Heerlijk...

HypnoGezond beeldmerk
Monique

Komt het volgende je bekend voor?

 • Het lukt maar niet om goed in- en/of door te slapen?

 • Je ziet er tegenop om naar bed te gaan omdat je bang bent weer wakker te liggen.

 • Terwijl je wakker ligt, maalt je hoofd door op zoek naar een manier om in slaap te komen.

 • Je maakt je zorgen dat het weinige en/of slechte slapen je gaat opbreken?

 • Je voelt je moe en moedeloos omdat je steeds minder weerbaar voelt.

 • Je herkent je niet echt in slaapproblemen, maar je kunt wel wat extra ontspanning gebruiken voor het slapen gaan.

Hoe je met De Slaapwandelaar in een heerlijk ontspannen slaap valt en lekker doorslaapt

Wat als ik je vertel dat slapen ook voor jou is weggelegd. Misschien kan je het niet eens meer geloven omdat je slaappatroon al langere tijd verstoord is. Of omdat je zoveel zorgen en stress ervaart dat je 's-nachts blijft malen in je hoofd.

Stel je maar eens voor wat er met je lichaam gebeurt als je ergens heel erg van schrikt. Je hart gaat tekeer en de adrenaline giert door je lichaam. Deze acute stresssituatie zorgt ervoor dat je hele systeem direct alert is en kan handelen naar de omstandigheden.

In een echt gevaarlijke situatie is deze alertheid handig en kan zelfs levensreddend zijn. Maar in de huidige wereld waarin alles steeds sneller gaat en er steeds meer verwacht wordt, is er altijd wel een bepaalde mate van stress.

En juist die stresshormonen maken je alert en zorgen dat je de slaap moeilijk kunt pakken. Of misschien slaap je wel snel in, maar word je gedurende de nacht vaak wakker waardoor je toch niet dat uitgeruste gevoel hebt wat je eigenlijk zou wensen.

Belangrijk is dat je onbewuste gaat weten dat slapen veilig is om te doen. En dat je stresshormonen in de nacht niet actief hoeven te zijn.

Met de audiosessie De Slaapwandelaar zal jouw onbewuste de rust in je lichaam en geest brengen zodat je ECHT tot rust komt!

Wat zou het voor jou betekenen als je dit met 17 minuten voor het slapen naar mijn stem luisteren kunt bereiken?


Goed Slapen kan!
En daar ga ik jou bij helpen

Toen ik in aanraking kwam met hypnose veranderde alles voor me. Ik zag ineens mijn problemen moeiteloos opgelost terwijl ik geen idee had wat er precies gebeurde.

Mijn denken kon het niet begrijpen, maar mijn gevoel veranderde en daarmee was ik overtuigd.

Diverse keren in mijn leven wilde ik zo graag slapen omdat ik dan even niet hoefde te voelen en niet hoefde te piekeren.

Alleen juist doordat ik het zo graag wilde, kwam er spanning op te staan. Het ging zover dat ik de televisie op timer zetten en bleef focussen op het geluid om mezelf af te leiden. Slapen ho maar... en dit proces herhaalde zich tot ik uiteindelijk in slaap viel.

Niet bepaald een gezond patroon met als gevolg dat ik mentaal minder weerbaar was en ik me constant vermoeid voelde.

Inmiddels behoren al deze problemen tot een ver verleden. Met dank aan hypnose waarmee ik mezelf heb kunnen verlossen van de werkelijke oorzaak die onder mijn slaapprobleem lag.

Ik ben 100% overtuigd dat wanneer iedereen deze methode kent, er absoluut minder stress en problemen zouden zijn.  En het zal je verbazen hoe eenvoudig dit werkt!

null


Een Unieke en Eenvoudige Methode die je Moeiteloos Naar Dromenland Brengt!

Ja, dat wil ik...


Stoppen met snoepen check

Moeiteloos slapen

Stop de suikerverslaving vink

Voor optimale energie

Stop de suikerverslaving vink

Ga uitgerust je dag in

Stop de suikerverslaving vink

Word mentaal weerbaarder

Stop de suikerverslaving vink

Ervaar de stilte in je lichaam en geest

Lanceringsaanbod

DE SLAAPWANDELAAR

De Slaapwandelaar
€ 97,-
€ 37 (eenmalig)

Nog even alles op een rijtje...

Terwijl je klaar bent voor de nacht, luister je naar mijn stem en je onbewuste doet de rest. Je zal verbaasd zijn hoe makkelijk deze methode is en hoe makkelijk ontspannen slapen voor jou gaat zijn.


 • Je valt heerlijk in slaapt en slaapt door gedurende de nacht.
 • Je voelt de energie weer stromen.
 • Je wordt mentaal sterker.
 • Je lichaam wordt gezonder omdat het de kans krijgt echt tot rust te komen en tijdens je slaap 'herstelwerkzaamheden' te verrichten.
 • Je voelt de positiviteit weer stromen vanuit een helder en rustig hoofd.


Je ontvangt direct na bestelling de instructie en inloggegevens van de HypnoGezond Academie in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten (check eventueel ook je spam)

Veelgestelde vragen:

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de audiosessie De Slaapwandelaar zal je merken dat je went aan mijn stem en het makkelijker wordt om je over te geven aan de ontspanning. Het is belangrijk dat je niet na de eerste nacht opgeeft en het de tijd en kans geeft om je onbewuste de verandering te laten maken zodat het vanzelfsprekend wordt dat je goed in- en/of doorslaapt. Je kunt de audio ook luisteren wanneer je 's-nachts wakker wordt en weer opnieuw in slaap wilt vallen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je slechte slaappatroon te veranderen naar een gezond slaappatroon. Je ontvangt inloggegevens van de online omgeving waar je de audiosessie vindt en kunt beluisteren. Luister deze audiosessie wanneer je helemaal klaar bent om te gaan slapen. Dus zorg dat je geen activiteiten meer hoeft te doen direct na het luisteren. Dus tanden poetsen, toiletbezoek en omkleden is allemaal gedaan. Overigens hoef je bij deze audiosessie geen oortjes of koptelefoon te gebruiken en ik tel ook niet uit. Je kunt luisteren en direct in diepe slaap vallen.

Kan ik de audio ook gebruiken als ik wisselende diensten heb en overdag moet slapen?

Ja, je kunt de audio op elk gewenst moment gebruiken wanneer jij gaat slapen. Als je ritme door welke omstandigheden ook anders is dan het reguliere dag/nachtritme dan is dat geen enkel probleem en luister je vlak voor het moment dat jij begint aan je slaap.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Ik heb geen grote slaapproblemen, maar vind ontspannen slapen wel fijn. Is het dan ook geschikt?

Jazeker is het dan ook voor jou geschikt. De wijze waarop je in slaap valt, neem je mee de nacht in en met die emotie word je ook de volgende dag wakker. Met de Slaapwandelaar kom je in ultieme ontspanning en daarmee zorg je ervoor dat je nachtrust diep en ontspannen is en dan word je in die ontspannen staat ook uitgerust wakker. Dus ook al slaap je nu redelijk tot goed. Wat extra ontspanning is nooit weg.

Kom ik wel weer uit de hypnose als ik tijdens de sessie in slaap val?

Uiteraard kom je er vanzelf weer uit. Je zult ontspannen slapen en door die ontspanning word je de volgende ochtend uitgerust wakker. Klaar voor de dag. En het zal je verbazen wat een verschil het gaat maken wanneer je ontspannen gaat slapen in plaats van paniekerig bezig zijn om in slaap te komen. Juist de  ontspanning draagt bij aan het uitgeruste gevoel waarmee je helder en fris de nieuwe dag ingaat.

De Slaapwandelaar

Ontdek Hoe de SLAAPWANDELAAR jouw naar Diepe Ontspanning en een GOEDE NACHTRUST brengt!