NIEUW: Doe Mee met de 30 Dagen Challenge Ontspanning in Overvloed en ga onder mijn dagelijkse persoonlijke begeleiding van StressKip naar Koele Kikker!


Binnen 20 minuten per dag train jij je onbewuste om moeiteloos kalm en beheerst te blijven in de meest stressvolle situaties waarin  je hoofd nu nog tolt van de stress, en je niet meer uit het veld geslagen wordt door onvoorziene omstandigheden die je steeds opnieuw uit balans brengen.


Tijdens deze 30 dagen challenge ga je iedere dag meer ontspanning en rust voelen als je exact de stappen volgt die ik je dagelijks aanreik om jouw doel van RUST IN JE HOOFD EN LIJF te behalen. Ik ga je vandaag mijn Ultra-Doeltreffende Methode om moeiteloos de stress uit je leven te bannen met een extreme korting aanbieden! De challenge start DAGELIJKS dus je kan vandaag meteen beginnen!

Ja, ik doe mee en ga moeiteloos mijn stress omzetten naar ultieme ontspanning

Deze Challenge is voor jou als je:

  • Je regelmatig onrust ervaart en je gespannen voelt.


 • Je voelt druk om alles goed te doen.


 • Het voelt als een enorme ballast om alle ballen in de lucht te houden met als gevolg dat je ongezonde gewoontes als snoepen of alcohol maar niet kunt stoppen.


 • Je moet door terwijl je eigenlijk snakt naar een momentje voor jezelf. Maar ja... geen tijd.


 • Je wilt het graag voor iedereen goed doen, maar je vergeet jezelf.
 • Het voelt alsof je het nooit goed kan doen. Alsof je voortdurend tekort schiet, terwijl je het zo goed bedoelt.


  • Je voelt je vaak schuldig naar anderen omdat je eigenlijk nog meer zou willen doen, maar het gewoon niet meer kunt omdat het al zoveel is.


 • Je legt de lat voor jezelf erg hoog. Zo hoog dat uitstellen de makkelijkste uitweg is. Je frustreert jezelf, want je wilt zoveel doen.


 • Wil je altijd in staat zijn om de rust te bewaren en daardoor juist meer energie en tijd overhouden om nog meer gedaan te krijgen? Geheel op een ontspannen manier.

De noodzaak om jezelf te ontdoen van stress, is extreem groot. Want wist je dat...

 1. Stress kan leiden tot psychische klachten zoals somberheid, depressie of burn-out
 2. Stress een enorme energievreter is waardoor vermoeidheid en een lusteloos gevoel op de loer ligt.
 3. Stress fysieke klachten kan veroorzaken zoals hartkloppingen, zweten of hoge bloeddruk.
 4. Stress zorgt voor een opgejaagd of onrustig gevoel.
 5. Stress je lichaam uitput waardoor je immuunsysteem onder druk komt te staan en je vatbaarder bent voor ziektes.
 6. Stress invloed heeft op je concentratievermogen en je minder scherp bent dan je zou willen.
 7. Stress ongunstige effecten heeft op het volhouden van een gezonde leefstijl omdat je meer suikers nodig hebt en daardoor meer grijpt naar ongezond voedsel.
 8. Stress werkt verslavende ongezonde gewoontes in de hand.


Stress wordt inmiddels gezien als volksziekte nummer 1. Ik verzeker je: het is niet nodig om ten prooi te vallen aan alle negatieve gevolgen die stress met zich meebrengt voor jouw lichaam en geest. Want jij kan met deze 30 dagen challenge jouw stress definitief uit je systeem werken om op een gezonde, kalme en tevreden manier je leven te leven.

Gun jezelf Altijd een Ontspannen Lichaam & Rust in je Hoofd

Misschien heb je onderstaande activiteiten al geprobeerd. Maar leidt het niet tot blijvende ontspanning?

 1. Je pakt een kopje koffie of thee maar nog voor het op is, ben je alweer bezig.
 2. Je mediteert of doet yoga oefeningen om je rustmoment te pakken. Fijn op het moment zelf, maar zodra het uur voorbij is, ben je de rust bijna alweer vergeten.
 3. Je neemt een lekkere warme douche of gaat in bad liggen. Van tevoren een goed idee, maar als je eenmaal omgeven wordt door warm water, gaat je hoofd alweer malen dat je hier eigenlijk geen tijd voor hebt.
 4. Je doet ademhalingsoefeningen om jezelf wat te ontstressen. Je moet je alleen wel steeds opnieuw focussen om niet afgeleid te raken door alles wat door je hoofd schiet.
 5. Je luistert naar muziek, leest een boek of kijkt je favoriete serie. Wist je dat veel mensen zich schuldig voelen als ze zomaar  op de bank gaan zitten een boek lezen of een serie kijken? 
 6. Je maakt een wandeling en hoopt daarmee je hoofd leeg te waaien. Als je die wandeling al gaat maken, want de meeste mensen nemen het zich wel voor, maar doen het uiteindelijk niet. Er is nog zoveel te doen.
 7. Je zet je telefoon uit zodat je niet gestoord kunt worden. Dit is een goed idee, maar praktisch nauwelijks uitvoerbaar. Je moet wel bereikbaar zijn toch?
 8. Je gaat op tijd naar bed om jezelf wat extra rust te gunnen. Maar ligt vervolgens te malen dat je eigenlijk je tijd ligt te verdoen.


Je bent inmiddels bijna de moed verloren omdat je al zoveel geprobeerd hebt maar je blijft die onrust voelen!

Alle ontspannende bezigheden zijn vaak symptoombestrijdin​​​​g met een zeer tijdelijk effect. Ik bied jou een oplossing om de ECHTE oorzaak van je stress weg te nemen zodat je ALTIJD ontspanning voelt.

Ik heb ontdekt wat DE oplossing is voor definitieve ontspanning in lichaam en geest

Mijn naam is Birgit Smit en ik voel een enorme passie en drive om alle stress de wereld uit te bannen en meer tevredenheid en geluk daarvoor terug te brengen. Het klinkt voor jou misschien nog als een utopie, maar ik heb het zelf ervaren. Je kunt je stress elimineren en het kan ook nog op een hele eenvoudige manier.


Toen ik eenmaal ontdekte wat de sleutel is tot een kalme geest en rust in het lichaam, kon ik niet anders dan mijn leven eraan wijden om hier meer bekendheid aan te geven. En daarmee zoveel mogelijk mensen te helpen om de stress moeiteloos uit hun systeem te werken.


Want de methode die ik bied, is een vorm van hypnose waarbij ik via mijn stem jouw onbewuste de juiste instructies geef om die verandering te maken die nodig is om voor ALTIJD ontspanning te ervaren in je lichaam en je hoofd.

En omdat een zekere mate van bewustwording hierbij van essentieel belang is, heb ik besloten om 30 dagen lang jou persoonlijk iedere dag te begeleiden, zodat jij alles krijgt wat nodig is om je definitief te ontdoen van al die onnodige stress en onrust die je nu nog keer op keer uit balans halen.

Hypnose is niet alleen uitermate effectief, maar is Ultra Doeltreffend om ultieme ontspanning te bereiken

  Laten we eerlijk met elkaar zijn. Ieder mens ervaart weleens momenten van stress. En stress kan ook heel zinvol zijn. Stel je maar eens voor dat er een auto met volle vaart op je afkomt, dan is het behoorlijk belangrijk dat je onbewuste direct reageert en adrenaline aanmaakt zodat je nog voor je het in de gaten hebt weg kan springen. Deze stress is zinvol en kan zelfs levensreddend zijn.


  Alleen is het zo dat het overgrote deel van je stress helemaal niet komt door acute levensbedreigende situaties, maar door bepaalde overtuigingen die je hebt aangenomen als een waarheid en die je sturen richting gedrag waarvan je denkt dat het zo hoort, van je verwacht wordt of dat je het simpelweg allemaal zo moet doen.

Op die manier creëer je onrust wat weer stress oplevert voor je lichaam.


Het goede nieuws is: Als je het zelf creëert, kan je het ook zelf oplossen! En ik ga jou helpen om dit in 30 dagen onder mijn persoonlijke begeleiding voor elkaar te krijgen.


Ik durf te beweren dat het merendeel van onze stress overbodig is en makkelijk en doeltreffend te elimineren is. Ook jij kan dat bereiken net als degene hieronder:

11 Jaar Expert

In Transformatieprocessen

8.600+ Enthousiaste Volgers

Geholpen om stress te verminderen

Meer dan 2.000

1-op-1 sessies met Tevreden Cliënten

null

HypnoGezond review google

null

null


Wat is het grote geheim waardoor mijn cliënten WEL succesvol met hun stress konden afrekenen?

Toen ik eenmaal ontdekte waar stress vandaan komt en hoe makkelijk het is om met hypnose onnodige stress voorgoed uit je leven te elimineren, ben ik enorm geschrokken van de weerstand vanuit het reguliere circuit. Binnen de standaard medische zorg wordt stress gezien als iets dat bij het leven hoort en waarbij je de stress door middel van pilletjes of eindeloze gesprekken misschien wat kunt verminderen.

Ik vind het schokkend om te zien hoeveel mensen geloven dat stress normaal is en dat je er maar mee moet leren leven. Stress is niet normaal. Het is niet nodig en je kan op een ontspannen manier je leven leiden met alle positieve effecten die dit heeft op je lichaam en geest.

Ik zal tijdens deze 30 dagen challenge alles in het werk stellen om jou te laten ervaren dat wat ik hier schrijf, ook voor jou geldt. Ook jij kan dit bereiken, door slechts 20 minuten per dag gedurende 30 dagen te luisteren naar mijn stem die jouw onbewuste de instructies geeft om al jouw onnodige stress voorgoed te elimineren.

Want alleen daar op dat onbewuste niveau is de verandering te maken. Al het andere zal nooit kunnen leiden tot een echt ontspannen leven.

En het zal je verbazen hoe eenvoudig dit is. Daar kan geen pil, cognitieve therapie of welke tip dan ook tegenop. Want dat is allemaal onderdrukking.

Wat jij nodig hebt, is een ECHTE oplossing die tot diep in je kern verankerd wordt. Zodat ontspanning voor jou net zo vanzelfsprekend is als dat je hart klopt en je ademhaalt.

Dit werkt en iedereen zou dit moeten doen! Zeker weten dat we dan in een veel mooiere en vriendelijkere wereld zouden leven.

Word het voor jou ook tijd om je lichaam en geest definitief te ontspannen?

Als jouw antwoord hierop JA is, bied ik jou de mogelijkheid om de komende 30 dagen onder mijn persoonlijke begeleiding in die staat van ontspanning te komen waardoor je onder alle omstandigheden rust ervaart en helder blijft denken. 


Misschien kun je al voorstellen hoe het gaat zijn als je die paniekerige, gestresste staat voorgoed achter je kunt laten en je leven leidt op een heerlijk kalme en ontspannen manier.

Moet jij eens opletten hoeveel meer tijd en energie je voor jezelf gaat overhouden. Goed idee toch?

Laat mij jouw stok achter de deur zijn om jezelf dit mooie cadeau voor je lichaam en geest te gunnen.

De oplossing om al die onnodige, tijdverspillende en energievretende stress uit je leven te bannen is mijn Ultra- Doeltreffende 30 dagen challenge waarmee jij een vaste gewoonte maakt van ONTSPANNING!

Deze 30 dagen challenge gaat jou gegarandeerd helpen als je van één van deze stresssymptomen last hebt:

Stop de suikerverslaving vink

Je staat altijd AAN zowel op werk als privé.

Stop de suikerverslaving vink

Je merkt op dat je vooral bezig bent met verwachtingen van anderen en wilt het allemaal supergoed doen voor iedereen.

Stop de suikerverslaving vink

Je gaat maar door en vraagt je weleens af waar je het allemaal voor doet.

Stop de suikerverslaving vink

Je snakt naar het weekend om op adem te komen, maar ook dan krijg je geen echte rust

Stop de suikerverslaving vink

Je hebt veel minder zin om met vriend(inn)en af te spreken omdat je simpelweg bekaf bent.

Stoppen met snoepen check

Je kan soms uitvallen naar je naasten, en je voelt je daar schuldig over.

Laat mij jou de komende 30 dagen persoonlijk helpen naar een heerlijk ontspannen lijf en leven!

In slechts 20 minuten per dag en op een moeiteloze manier... En het zal je verbazen hoe eenvoudig het is om de stress voorgoed achter je te laten. Voor een ontspannen lichaam en rust in je hoofd.
Mockup ontspanning in overvloed
€ 197,-
€ 17 (eenmalig kennismakingsaanbod)

Begin vandaag nog met de 30 dagen challenge Ontspanning in Overvloed

Je krijgt hiermee direct toegang tot het Audiobestand en je ontvangt iedere dag tips, inzichten en inspiratie van mij persoonlijk om je onbewuste te trainen naar een constant ontspannen staat!


Nog even de voordelen op een rijtje als je meedoet met de 30 dagen challenge


 • De transformatie van stress en paniek in je hoofd naar idyllische rust binnen 20 minuten.
 • Jouw stress symptomen krijgen geen ruimte meer om jouw leven te controleren
 • Je stopt met piekeren en kunt ongewenste situaties veel beter relativeren.
 • Je lichaam zal makkelijker kunnen herstellen van ongemakken door de rust die het krijgt.
 • Bewezen methode met direct resultaat.
 • Je leert betere en gezondere keuzes maken in stressvolle situaties.
 • Je krijgt 3o dagen lang dagelijks tips, inspiratie en bewustwording voor een definitief ontspannen lichaam en geest.
 • Je gaat van Stress Kip naar Koele Kikker


Direct na je bestelling ontvang je de inloggegevens voor onze exclusieve online community en leeromgeving (check eventueel ook even je spam). Je krijgt toegang tot de gloednieuwe 30-dagen challenge en je kunt dus meteen na het inloggen beginnen om die oase van rust voor jezelf te creëren.


Om je te helpen bij je dagelijkse routine naar permanente Ultieme Ontspanning, krijg je elke ochtend een mail in je inbox. In deze mail vind je een reminder om de audiosessie te beluisteren en geef ik je alles wat je nodig hebt om positief en ontspannen de dag te beginnen en te eindigen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je iets mist; ik help je iedere dag zodat jij in die heerlijke staat van ontspanning komt en blijft.


Nog steeds een beetje sceptisch of dit werkt, of heb je een vraag? Deze vragen stelden andere mensen voordat ze besloten in te gaan op het aanbod:

Is deze 30 dagen challenge ook voor mij als ik andere stresssymptomen heb dan hier genoemd zijn?

De stresssymptomen die ik op deze pagina heb benoemd zijn de meest voorkomende die ik terug krijg van mijn klanten. Maar, er zijn nog ontelbaar veel andere 'vage' klachten waarvan lijkt dat niemand anders die heeft, en er dus ook geen oplossing voor is. Mijn stelregel is simpel; als je het gevoel hebt dat die klacht je stress geeft of ontstaan is door stress, dan is dat 9 van de 10x ook zo. En in dat geval is deze 30 dagen challenge ook voor jou!

Wat gebeurt er na de 30 dagen?

Je behoudt levenslang toegang tot de mails, want die heb je in je inbox ontvangen. Deze kun je opslaan en nalezen wanneer je wilt. Daarnaast kun je door middel van een kleine bijdrage van € 5,- de audiosessie in eigendom krijgen. Dat betekent dat je een downloadlink krijgt toegestuurd zodat je het altijd en overal (ook zonder mobiel internet of wifi) kunt beluisteren. Mocht je in de toekomst tijdens een onvoorziene stressvolle situatie een extra steuntje nodig hebben, dan pak je de audiosessie en de mails er gewoon weer bij.

Hoe krijg ik toegang tot de 30 dagen challenge Ontspanning in Overvloed?

Na de aanschaf krijg je automatisch een mailtje ter bevestiging, en nog een mail waarin je de inloggegevens krijgt om de Audiosessie te beluisteren in mijn leeromgeving. Mocht je binnen 10 minuten na betaling nog geen mail hebben ontvangen (check ook je Spam), stuur me dan een mailtje op klantenservice@hypnogezond.nl, dan zal mijn team dit zo snel mogelijk voor je oppakken. Verder krijg je dagelijks om 7 uur in de ochtend een mail van mij persoonlijk. Zodat je goed de dag in kan en je een stok achter de deur hebt om de challenge vol te houden.

Lost deze 30 dagen challenge voor altijd mijn stress op?

Tijdens deze challenge ga je 30 dagen dagelijks bewust aan de slag om je onbewuste te laten weten dat ontspanning de norm is. Je gaat jezelf met ongeveer 20 minuten per dag verlossen van de krampachtige stress die je op dat moment ervaart. En je krijgt dagelijks van mij inspiratie, tips en bewustwording zodat die ontspanning een nieuwe staat van Zijn wordt. Je weet hoe het werkt, als je maar lang genoeg iets doet, dan wordt het vanzelf een vaste gewoonte. Zo gaat dat ook met ontspanning.

Waarom geef je dit zo goedkoop weg als het zoveel waarde heeft?

De methode is eigenlijk zo waanzinnig eenvoudig, maar het is nog niet zo bekend. En onbekend maakt vaak onbemind, terwijl dit voor zoveel mensen de sleutel is naar de ontsnapping van de dagelijkse stress en chaos. Ik wil je hier dus laagdrempelig kennis mee laten maken.  Je kunt namelijk eindeloos op wilskracht blijven proberen, maar falen zal je deel zijn. En de meeste mensen worden daar niet blij van, waarschijnlijk jij ook niet. Doorbreek de cirkel van mislukking en pak deze unieke kans om de stress te sussen.

HypnoGezond beeldmerk

"Met veel plezier lees ik iedere keer je berichtjes. Het is bijna een
reminder geworden om nadat ik je bericht gelezen heb er zo nu en dan nog
even de app bij te pakken. Eerlijk, het gemiddelde luisteren ligt op 2-3
keer per week maar heeft wel resultaat opgeleverd. Ben zeker nog niet
helemaal suikervrij maar heb al wel heel snel genoeg. En zeker niet
iedere dag. En het allerbelangrijkste, ik ben veel minder moe èn bijna
10 kg afgevallen
. Dus dank voor je berichtjes en daarbij behorende
aanmoediging!"

Anoniem

HypnoGezond beeldmerk

"Ik val 9 van de 10 keer in slaap maar na de 30 dagen (eerder al) merk ik dat mijn zoetbehoefte en de daarbij horende vreetbuien weg zijn, zo heerlijk! Voor het eerst zolang ik mij kan herinneren ben ik niet meer de hele dag met eten bezig maar eet ik als ik trek krijg en kan ik eventueel wachten tot het etenstijd is! Ik gebruik de mp3 alleen nog om even heerlijk te kunnen ontspannen. Super resultaat, hartelijk dank hiervoor!"

Els

HypnoGezond beeldmerk

"Ik ga zometeen voor de 3e dag luisteren naar je stem en ik moet zeggen het geeft me heel veel rust! Verder lijkt het al te werken. Iedere keer als ik de kast open trek omdat ik iets wil snaaien hoor ik jou stem. Ik ben dus heel blij dat ik de zelfhypnose heb aangeschaft!"

Monique

HypnoGezond beeldmerk

"Na 2 weken zelfhypnose kan ik zeggen dat het heel goed gaat. Ik tracht nauwelijks nog naar zoetigheid, de enkele keer dat ik
dat ik een beetje zoetigheid of een chipje nam kwam voornamelijk doordat
ik met de kleinkinderen meedeed. Er zijn inmiddels 3 kilo vanaf en ik ben dan ook erg trots op mezelf."

M.H.

HypnoGezond beeldmerk

"Ik at al koolhydraatarm en weinig suiker, maar viel niet meer af. Vandaar dat ik met de hypnose ben begonnen. De weegschaal gaat weer langzaam naar beneden."

Anoniem
HypnoGezond beeldmerk

"Het gaat goed met me, en ik luister graag naar je mp3. Het geeft me echt rust en ik snoep nauwelijks meer dus ja het werkt."

Ina