Dit Is Het #1 Geheime Wapen Waarmee Je
In 20 Minuten Van Stress Naar
Ontspanning In Overvloed gaat!

En direct ook je gegarandeerde ticket naar een beter en gezonder leven...


Ik kan het me nog herinneren alsof het dag van gister was.


Het is 2012. Het jaar waarin ik zekerheid inruilde voor onzekerheid.


Heel impulsief diende ik mijn ontslag in om te gaan voor: vrijheid en meer ontspanning in mijn leven!


Die impulsiviteit kwam niet van het ene op het andere moment. Er ging een lange weg van narigheid aan vooraf in combinatie met hang naar zingeving.


Iets waar ik met alle zorgen en waan van de dag niet aan toe kwam.


Het was overleven en had niets te maken met leven. Dit kon het niet zijn.


Ik had het gevoel vast te zitten en dat was op zich niet eens zo’n gek.


Met een volledig verantwoordelijkheid voor drie kleintjes zonder enig vangnet, voelde ik nergens ruimte om enige verbetering in mijn situatie aan te brengen.


Dat probeerde ik wel, maar ik zag het gewoon niet...


In die tijd was ik al erg geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, maar ik was overtuigd dat al dat geneuzel over “zelf regie nemen” en “je eigen leven creëren” vooral bedoeld was voor de happy view.


En gezien mijn uitzichtloze situatie behoorde ik daar overduidelijk niet toe. Dacht ik.


Achteraf begrijp ik precies wat er misging: het ontbrekende puzzelstukje dat ze bij die cursussen en trainingen er niet bij gaven.


En omdat ik jou de rigoureuze maatregelen en impulsieve beslissingen wil besparen, ga ik jou een makkelijkere manier bieden waarmee je dezelfde rust en ontspanning kunt gaan creëren zonder dat je allerlei gekke moves hoeft te maken zoals ik dat heb gedaan.

Het essentiële stukje dat

niemand mij vertelde...

En wat ertoe leidde dat ik maar niet toe een  doorbraak kon komen.


Waarom lukte het me niet om  mijn vastgeroeste en ongezonde patronen te doorbreken? Hoe kon het dat met niet lukte om een positief en vrij leven vol ontspanning en geluk te hebben.


Door te blijven geloven dat alles wat ik leerde bij mij niet opging, hield ik mezelf gevangen in een situatie waarin ik geen enkel toekomstperspectief zag.


En dat maakte me verdrietig, boos en gefrustreerd. Er waren momenten dat ik het echt niet meer zag, maar moest door voor mijn meiden en dat betekende dat ik er maar het beste van probeerde te maken.


Mijn waarheid dat het niet anders kon, was ijzersterk. Ik had die waarheid natuurlijk toen al zo’n veertig jaar zorgvuldig opgebouwd. Ook al zag ik dat in die tijd absoluut niet zo.


Jaloers keek ik naar al die mensen die het zoveel beter getroffen leken te hebben. Iets dat ook niet waar bleek te zijn, maar toen idealiseerde ik vooral het leven van anderen en daarmee stak mijn eigen leven er nog eens extra slecht bij af.


Zo kon ik heel lang volhouden dat ik een enorme pechvogel was waarmee ik me lang slachtoffer kon blijven voelen van de omstandigheden.


Ik kon zelfs boos worden op al die mensen die cursussen en trainingen van persoonlijke ontwikkeling voor veel geld aan me verkochten. En die met droge ogen beweerden dat het heel simpel was om een fantastisch leven vol overvloed en ontspanning te creëren.


Zij begrepen er werkelijk niets van. Als je in zo’n situatie zou zitten als de mijne, dan zouden ze wel snappen dat hun vrolijke verhaaltjes over gewoon andere keuzes maken totaal onrealistisch waren.


Achteraf bleek er wel degelijk waarde in te zitten, maar ik kon die waarde toen absoluut niet zien. En dat kwam ook omdat er net een essentieel stukje miste in de informatie die ik kreeg.


Ik geloofde gewoon niet dat er ooit verbetering in mijn situatie zou kunnen komen.


En juist dat geloof, bleek het ontbrekende puzzelstukje. Niet het willen geloven met mijn verstand, maar geloven op een ander niveau dan waar ik met mijn denken ooit bij zou kunnen komen.

Dat allesbepalende moment
wat alles voor me heeft veranderd...

Een woensdag in het voorjaar van 2012, ik jakkerde op de enige vrije middag in de week, met mijn gele Fiat Pandaatje van werk naar school waar ik mijn meiden zou gaan ophalen.


Ik reed het parkeerterrein op en hoorde de bel. Zoals iedere week net op de valreep. De adrenaline stroomde nog door mijn lichaam door de stress of ik het nog wel op tijd zou halen.


De tranen prikte achter mijn ogen, wat was dit voor leven? Werken, sjouwen en zorgen. Ik vroeg het me voor de zoveelste keer af en het antwoord bleef voor de zoveelste keer uit.


Met een diepe zucht deed ik mijn portier open en stapte uit. Ik voelde me wankel en terwijl ik tegen het portier aanleunde, klonken de geluiden ineens heel vreemd en ver weg.


Het werd zwart en het volgende moment lag ik naast de auto. Het moet een kort moment geweest zijn, maar wel een allesbepalend moment.


In de verte hoorde ik het vrolijke gebabbel van mijn meiden en ik krabbelde snel overeind onder toeziend oog van een paar ouders die me te hulp wilde schieten.


Ik deed alsof het allemaal wel ging, terwijl ik me ziek van ellende voelde. Nadat ik me in de auto verschanste met de meiden en eerst de tijd nam om naar hun verhaaltjes te luisteren, voordat ik de motor weer aanzette, herstelde ik me zo goed als mogelijk.


Thuis aangekomen, kon ik niets anders meer doen dan de meiden voor de televisie installeren en zelf in bed te kruipen. Ik kon niet meer. Game over…


Die eerste dagen waren de hel. Zag geen uitweg meer en lag als een zielig vogeltje in bed. Ik kon niet anders dan me ziek melden om zoveel mogelijk tijd in bed door te brengen. 


In die dagen kreeg ik uitvalsverschijnselen die zorgden dat ik ook echt niet verder kon. Het was een wake-up call. En ik voelde aan alles dat als ik dit zou negeren, er iets ergers zou volgen.


Ik stond op een T-splitsing. Welke kant ging ik op?


Rust pakken om daarna weer op dezelfde voet van hoge stress door te gaan...


Of... het roer volledig om. Risico's nemen en mijn zekerheid opgeven.


De moed groeide met de dag om het gewoon te doen. En ik deed het: ik nam ontslag.


Nog geen twee weken na het moment bij het schoolplein diende ik mijn ontslagbrief in.


Ik voelde er niets meer bij. Geen angst, geen spanning, alleen maar opluchting.


De gevangenschap voorbij op weg naar vrijheid. Eindelijk kiezen voor mezelf en de rust die ik hoopte te vinden.


Een enorm gevoel van bevrijding maakte zich van me meester.


Hoe kon het dat ik op dat moment in staat was te doen wat ik al die tijd al eerder had willen doen maar nooit gedurfd had?


Precies, de pijn van het overleven was groter geworden dan de pijn van wat ik was gaan geloven als de waarheid, namelijk: ik ben niet goed genoeg, ik doe er niet toe, ik verdien het niet, ik ben het niet waard.


Ik ging me hier verder in verdiepen., want ik vroeg me af: Hoe kon het dat ik mijn het ene op het andere moment mijn angst voorbij kon?


Dat ik ineens kon gaan denken in mogelijkheden in plaats dat ik in een bewustzijnsvernauwing van beperkingen zat?


Alles wilde ik ervan weten en deed studie na studie, las boek na boek en liep het ene seminar na het andere af.

Birgit Smit met Brian Tracy

Hier met Brian Tracy - Thought Leader | Best Selling Author | Professional Speaker - tijdens een seminar in 2015!

Ik verdiepte me op alle mogelijke manieren, maar helaas... deze waanzinnig gedurfde stap van baan opzeggen en als zelfstandig ondernemer de regie in eigen hand nemen, bleek niet de uitweg.


Het bracht me allesbehalve de vrijheid en ontspanning die ik dacht te vinden door het nemen van dat ene besluit in 2012.


En ik begreep er helemaal niets van. Wat deed ik verkeerd?


Einstein deed de bekende uitspraak:


Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.


En dat is precies wat bijna ieder mens doet. Telkens weer hetzelfde blijven doen omdat ze denken dat het uiteindelijk wel tot een ander resultaat gaat leiden.


Soms kan het ook leiden tot een tijdelijke bevrijding. Maar uiteindelijk keert dat oude, onaangename gevoel weer terug en is er in feite niets veranderd.


Precies dat is wat ik ervaarde in de jaren nadat ik ontslag had genomen en via het zelfstandig ondernemerschap de regie over mijn leven in eigen hand had genomen. Ik nam toch verantwoordelijkheid? Ik pakte toch zelf het heft in eigen hand? Waar bleef nu die "beloofde" ontspanning als ik dat gewaagde stappen zou nemen en uit mijn comfort zone ging?


Een heel korte tijd voelde het ook wel zo. Ik weet nog dat ik me zo vrij als een vogeltje voelde toen ik ‘s-middags op de fiets boodschappen ging doen. Gewoon midden op de dag. Hoe ik tijd had voor mijn meiden om echt naar hun verhalen te luisteren.


Het voelde magisch. Dit was het.


Tot ik me realiseerde dat het gevoel van vrijheid steeds meer plaats maakte voor onrust. Want iedere maand had ik een hypotheek te betalen.


En met mijn gevoel van vrijheid kon de bank niet zoveel. Ik moest keiharde knaken hebben om ze iedere maand weer tevreden te stellen.


Langzaam keerde ik weer terug in zorgen en paniek. Ik had slechts de aard van de zorgen veranderd.


Van "is dit het nou" naar "de angst of ik het wel zou redden'.


De situatie was anders, maar de stress, angst en zorgen waren hetzelfde.


Hoe dan?


Ik had toch alles gedaan? Lef getoond, moed gehad en durf om te kiezen voor mezelf.


Opnieuw werd ik boos, was ik teleurgesteld in alles wat ik geleerd had over transformatieprocessen.


Terug bij af. En nog erger, want met deze ervaring van intense verandering, bleek ook dit tot een deceptie te leiden.


Wat me alleen maar meer duwde in mijn eigen geloof dat ik niet goed genoeg was, het niet verdiende om gelukkig en vrij te zijn, dat ik er niet toe deed en dat ik het niet waard zou zijn. Zie je wel!


Kortom: mijn geloof dat het ooit beter zou worden, was vervlogen.


Ondanks alles bleef ik een sprankje moed houden. Ik was me enorm bewust dat ik toch wel iets was opgeschoten met mijn toch wel impulsieve stap die ik in 2012 had gedaan.


Namelijk, ik had meer tijd voor mijn meiden gehad. Iets waar ik tot op de dag van vandaag intens dankbaar voor ben.

Birgit met meiden

Met z'n viertjes op vakantie!

En ik had na jaren de liefde van mijn leven gevonden. Alsof we elkaar al ons hele leven kenden en het vanzelfsprekend was dat wij samen hoorden te zijn.


Dit alles maakte dat ik de deur naar een ontspannen bestaan waarin ik me vrij en blij voel, nog op een kiertje kon zetten.


En dat kiertje heb ik benut wat uiteindelijk ertoe heeft geleid dat ik tot een definitieve doorbraak kwam en ik mijn leven kon gaan leiden zonder me nog druk te maken over meningen en oordelen van anderen.


Dat ik kon stoppen met aan verwachtingen voldoen en me aan te passen aan iets waarvan ik zelf dacht dat wenselijk was.


Mijn eigen negatieve overtuigingen over mezelf, bleken achteraf de grootste aanjager van mijn ellende te zijn geweest.


Niet dat ik me daar bewust van was. Ik was ergens best ok met mezelf. Maar blijkbaar dacht het deel dat me onbewust stuurde daar toch anders over. Daar was het werk te doen.


En ik begreep dat ik mijn hele leven zou kunnen vullen met iets najagen wat nooit zou gebeuren zolang ik op dat onbewuste niveau de verandering niet maakte.


En precies dat onbewuste niveau is met het denken niet te pakken.


Toen ik het eenmaal zag, kon ik het niet meer niet zien.


Dat betekende dat alles voor me kon gaan veranderen. Ik ging als vanzelf andere keuzes maken wat betekende dat er andere resultaten ontstonden.


Resultaten die vele male beter waren dan dat het ooit geweest was.


Alleen maar doordat ik in mij iets had veranderd waardoor alles veranderde.


Nu ik dit heb ontdekt, kan ik het niet alleen voor mezelf houden. Mede omdat ik me realiseer dat er zoveel mensen bezig zijn met overleven in plaats van te leven!


Wel op zoek zijn, net zoals ik ooit op zoek was, maar het niet gevonden krijgen. En al dit tijd een leven leiden van een ander, door aan te passen en aan de verwachtingen te voldoen.


Dan ben je inderdaad gedoemd tot een leven vol stress omdat je nooit zeker weet of je die bevestiging wel gaat krijgen. En bovendien zal je altijd op zoek blijven naar waardering omdat het nooit genoeg is op de lange termijn.


En al die stress leidt tot veel meer dan alleen onrust en spanning in je lijf...


Want stress leidt tot allerlei ongezonde gewoontes die ervoor zorgen dat je lichaam en geest nog meer te lijden hebben. Denk maar aan:

 1. Teveel en ongezond eten en drinken
 2. Te weinig bewegen omdat je er geen zin meer in hebt
 3. Altijd het gevoel te hebben tekort te schieten
 4. Piekeren

En zo zijn er eindeloos veel gewoontes en gedrag dat we doen om allerlei negatieve gevoelens en emoties niet te hoeven voelen.


Want niemand wil zich eenzaam, onbegrepen, schuldig of niet gezien en gehoord voelen. Dat wil je voorkomen en van daaruit doe je teveel dingen tegen je zin, maar waarbij je hoopt die nare gevoelens te kunnen vermijden.


Omdat ik jou al het geld en tijd wil besparen die alle opleidingen, cursussen, trainingen en boeken me gekost hebben, doe ik jou hierbij een superdeal.


Want voor slechts een superkleine investering, kan jij nu kennismaken met de manier die voor mij alles heeft veranderd.

Simpelweg door alleen maar te luisteren

naar een audio waardoor jij op een

heel ander niveau de oplossing naar

ontspanning gaat ervaren.

Voor een even kleine investering kan je vervolgens ook nog een complete masterclass volgen waarin ik je precies ga uitleggen wat de ECHTE reden is dat je ondanks alle pogingen die je doet tot een ontspannen leven, je nog steeds stress en spanning ervaart.


En omdat ik wil dat je niet alleen instant ontspanning gaat beleven, maar ook gaat begrijpen wat dat ontbrekende puzzelstukje is wat je in andere cursussen en trainingen gewoon niet te horen krijgt, heb ik besloten om een combi-deal samen te stellen voor een bedrag waar je onmogelijk nog 'nee' tegen kan zeggen.


Lukt het je nu nog wel om 'nee' te zeggen omdat je het bijvoorbeeld nog steeds te duur vindt of dat je denkt er echt geen tijd voor te hebben of dat je er niet in gelooft, dan is de audiosessie en masterclass niets voor jou. Dan hecht je waarschijnlijk nog teveel aan je eigen overtuigingen dat het niet anders kan. Misschien komt het dan op een later moment!


Maar zeg je nu: JA dit is wat ik kan gebruiken! Om op een makkelijke en eenvoudige manier je leven te veranderen in een oase van rust en ontspanning. Zonder dat je al die gekke capriolen die ik heb uitgevoerd, daarvoor hoeft te doen, dan heb ik de volgende deal voor je:

Ontspanning in overvloed


Audiosessie Ontspanning in Overvloed

Dit is wat je gaat ervaren door het luisteren naar de audiosessie Ontspanning in Overvloed:

 • Jouw stress symptomen krijgen geen ruimte meer om jouw leven te controleren.
 • Je stopt met piekeren en kunt ongewenste situaties veel beter relativeren.
 • Je kunt voortaan eenvoudig jouw grenzen aangeven zonder schuldgevoel.
 • Je leert betere en gezondere keuzes te maken in stressvolle situaties.
 • Je haalt eigenwaarde uit jezelf, en hebt daar niemand meer voor nodig.
Masterclass ontspanningsgeheimen laptop

Masterclass Ontspanningsgeheimen

Dit is wat je gaat ontdekken in de Masterclass Ontspanningsgeheimen

 • Waar je stress ECHT ontstaan is en dat is niet wat je nu denkt dat het is.
 • Hoe je heel makkelijk stress uit je lichaam en geest verwijdert.
 • Leer eenvoudig betere en gezondere keuzes maken.
 • De fout die bijna iedereen maakt bij het creëren van meer ontspanning!
 • De #1 reden waardoor jij je stress nooit de baas wordt als je dit niet weet!
Klik hier om direct toegang te krijgen tot de Super Combi Deal!

Als je blijft geloven dat het niets voor je is, zal er NOOIT iets veranderen. Pak nu deze kans als je werkelijk je stress voorgoed wilt laten verdwijnen en vanuit ontspanning de rest van je leven aan wilt gaan!

Review Marlies

Dit is wat je kunt verwachten?

Een Absolute Must-Have
Als Je Definitief De Stress
En Spanning Uit Je Lichaam
En Leven Wilt Bannen!

Check hieronder jouw super combi deal wat je hele leven in positieve zin gaat veranderen.


Want stress is een enorme energievreter. Het haalt niet alleen je immuunsysteem onderuit, maar het verzwakt je ook mentaal. Wat betekent dat je op alle fronten jezelf aan het ondermijnen bent.


Stop vandaag nog om je eigen gezondheid en geluk te ondermijnen.


En start meteen. Je bent slechts vijf minuten verwijderd van een ontspannen leven waarin je vrij en blij de keuzes maakt die goed zijn voor jou en daarmee ook goed voor jouw omgeving.

Daarom bied ik nu tegen een symbolisch bedrag van € 14,- dezesuper combi deal van de Audiosessie Ontspanning in Overvloed + de Masterclass Ontspanningsgeheimen aan.

Dit is hoe we te werk gaan na aanschaf van de Audiosessie en de Masterclass

Na aanschaf krijg je DIRECT TOEGANG.

Je ontvangt inloggegevens in je mailbox. Check indien nodig ook even je spam.


Je krijgt na aanmelding BINNEN 1 MINUUT toegang tot de audiosessie en de masterclass als je je even aanmeldt via deze link


Je kunt direct beginnen met ontspannen via de audiosessie of je bekijkt eerst de masterclass. En het mooie is: je kunt het zo vaak beluisteren als jij dat wilt.


Oh ja... voor het beste resultaat luister je de audiosessie Ontspanning in Overvloed bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon.


Dit is wat je gaat ontdekken en ervaren als je aan de slag gaat met de masterclass en de audiosessie:

 • Jouw stress symptomen krijgen geen ruimte meer om jouw leven te controleren.
 • Je stopt met piekeren en kunt ongewenste situaties veel beter relativeren.
 • Je kunt voortaan eenvoudig jouw grenzen aangeven zonder schuldgevoel.
 • Je leert betere en gezondere keuzes te maken in stressvolle situaties.
 • Je haalt eigenwaarde uit jezelf, en hebt daar niemand meer voor nodig.
 • Waar je stress ECHT ontstaan is en dat is niet wat je nu denkt dat het is.
 • Hoe je heel makkelijk stress uit je lichaam en geest verwijdert.
 • De fout die bijna iedereen maakt bij het creëren van meer ontspanning!
 • De #1 reden waardoor jij je stress nooit de baas wordt als je dit niet weet!


Als je ook maar 1% klaar bent met alle stress in je leven, dan is deze super combi deal jou uitweg naar ontspanning.

Ben je al in het bezit van de audiosessie Ontspanning in Overvloed en wil je alsnog uitbreiden met de Masterclass Ontspanningsgeheimen.

Dan is een simpele klik hier voldoende!