Wil Jij Deze Dag Nog Een Stressvrij Lijf & Leven Voor Jezelf Creëren en Je Eigenwaarde Terug Claimen?

Met dit online programma ga jij jouw stress definitief achter je laten en ontdekken wie je in essentie bent en wilt zijn zonder al die beïnvloeding van buitenaf.

Waarschijnlijk komen de volgende stress-symptomen je bekend voor:

 1. Je voelt je regelmatig niet gezien of gehoord door je partner, werkgever of vrienden.


 1. Terwijl jij je werk heel goed wilt doen, wil je werkgever vooral dat het snel gebeurt.


 1. Stoppen met snoepen, meer bewegen,  meer tijd en aandacht voor jezelf: het lukt maar niet om ongezonde gewoontes af te leren.


 1. Er is zoveel te doen, je bent altijd wel met iets bezig en tijd voor ontspanning schiet er al snel bij in.
 1. Het voelt alsof je het nooit goed kan doen. Alsof je voortdurend tekort schiet, terwijl je het zo goed bedoelt.


 1. Je wilt het graag voor iedereen goed doen en zegt al snel ja. Want je wilt tenslotte helpen. Maar wie is er voor jou?


 1. Je legt de lat voor jezelf erg hoog. Zo hoog dat uitstellen de makkelijkste uitweg is. Je frustreert jezelf, want je wilt zoveel doen.


 1. Je moet er niet aan denken dat je alleen komt te staan. Alleen het idee al, zorgt dat je er alles aan doet om erbij te horen.

Dit is een wake-up call: met de juiste strategie en bewustwording kun jij hier vandaag nog vanaf komen.

Wat als ik jou vertel dat alle problemen die jij ervaart heel makkelijk en eenvoudig zijn op te lossen?

Dat een stressvrij lijf en leven veel dichterbij is dan je nu misschien nog denkt.

Ooit ben je op een dwaalspoor gebracht. Je bent gaan geloven dat verandering moeilijk is. Dat het allemaal niet anders kan. En daar heb je voldoende bewijs voor.

Want je hebt al zoveel geprobeerd en niets heeft geleid tot blijvend resultaat.

Je hebt helemaal gelijk. En toch klopt het niet.

Weliswaar heeft toe nu toe niets gewerkt, maar dat komt doordat iedereen jou heeft gewezen op de standaard oplossingen die niet helpen.

Als je had gedaan wat ik je in dit online programma ga leren om te doen, dan had je gezegd:   veranderen is makkelijk en het kan eenvoudig anders.

Ik ken jouw stress, want ik heb hier vroeger zelf ook mee rondgelopen...

Moeizaam en uitgeput sleepte ik me door het leven. Ik had de energie niet om goed voor mezelf te zorgen en dat liet zijn sporen na op mijn lichaam en geest. Ik had ongezonde gewoontes en maakte continue verkeerde keuzes waardoor ik het onheil nog meer op mezelf afriep. Telkens nam ik me voor het anders te doen. Maar ik faalde keer op keer en mijn zelfvertrouwen werd er niet beter op.


Totdat ik jaren geleden tot een ontdekking kwam, wat mijn leven op z'n kop zette. Ik kreeg door dat op wilskracht veranderen NOOIT zal werken.


Er was iets heel anders nodig. Vanaf het moment dat ik het zag, kon ik het niet niet meer zien. Een techniek die   mij weer zelfvertrouwen gaf   in ongemakkelijke situaties. Een techniek waardoor het logisch werd om aan mezelf te denken, in plaats van andere mensen te 'pleasen'.


Van de ene op de andere dag kon ik goed voor mezelf zorgen. Dit had niet alleen een positief effect op mijn lijf, mijn hele leven veranderde in positieve zin. En dat ging eigenlijk waanzinnig eenvoudig. Ik dacht toen bij mezelf:


''Deze methode moet mijn eigen cliënten kennen. Het zal ze verbazen hoe eenvoudig dit werkt!''

Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich

Birgit Smit - Oprichter van HypnoGezond en Hypnotherapie Birgit Smit

En de resultaten die mijn cliënten in mijn praktijk behalen, kan jij nu thuis zelf ook behalen!

Begrijp goed dat ook Miranda en haar kennissen ook last hadden van de volgende stress-symptomen voordat ik hen kon helpen:

 1. Onzekerheid
 2.  (faal)angst
 3.  lage eigenwaarde
 4. negatief zelfbeeld
 5. slecht slapen
 6. piekeren
 7. spanningsklachten
 8. beperkende overtuigingen


Het zijn allemaal stressoren die invloed hebben op de keuzes die je maakt en waarom veranderen van ongezonde leefgewoontes zo lastig is.

Miranda en vele anderen hebben met mijn hulp hun stressoren aangepakt. Hun eerste stap was bewustwording, en de 2e stap was op zoek gaan naar een expert die soortgelijke mensen succesvol heeft geholpen van deze stressklachten af te komen.

En ook deze mensen zijn naar mij toegekomen om van hun specifieke stressklachten en ongezonde patronen af te komen:

HypnoGezond review google

De oplossingen die ook jij in dit programma krijgt zorgen voor de eerder behaalde resultaten die bij een stressvrij leven horen:

Stop de suikerverslaving vink

Gezonde keuzes worden vanzelfsprekend

Als je de stress opruimt, dan wordt het ineens heel makkelijk om gezonde keuzes te maken. Want waarom zou je jezelf nog volstoppen met voedsel of andere ongezonde dingen waar jouw lichaam onder lijdt? De behoefte aan ongezond verdwijnt en je wordt blij van gezond!

Stop de suikerverslaving vink

Je laat je op je werk niet meer gek maken

Zelfs bij een hoge werkdruk doe je ontspannen en relaxed je ding. Want er is geen enkele reden meer waarom je nog in de stress zou schieten.
Stop de suikerverslaving vink

Je maakt duidelijke keuzes die goed zijn voor jou

Het maakt niet meer uit wat anderen vinden van de keuzes die je maakt. Trefzeker kies je voor wat goed is voor jou!
Stop de suikerverslaving vink

Rust pakken wordt makkelijk om te doen

Het wordt eenvoudig om een momentje voor jezelf te pakken. Je staat jezelf toe te genieten en dat voelt zo fijn!

Stop de suikerverslaving vink

Je gaat leven in plaats van overleven

De tijd van aanpassen en aan de verwachtingen voldoen is voorbij. Je leert hoe je kunt staan voor wat goed is voor jou zonder dat je anderen daarmee tekort doet.

Online Programma 'In 8 stappen naar een

Stressvrij Lijf & Leven'

Als je de eerder benoemde stressklachten herkende, en je wilt deze vandaag nog elimineren, dan zie je in mijn Hyper-Effectieve Online Programma exact hoe je dit bereikt.

In 8 stappen naar een stressvrij lijf en leven
Ja, dat wil ik ook!


In 8 stappen naar een stressvrij lijf en leven

€ 250

125,- (eenmalig)

Je bent 5 minuten verwijderd van een Stressvrij Lijf & Leven Door dit Hyper-Effectieve online programma

Dit unieke online programma stelt je in staat om in 8 simpele stappen en thuis in je eigen omgeving alle stress uit je lijf en leven te elimineren.


 • Jouw stress symptomen krijgen geen ruimte meer om jouw leven te controleren
 • Door de oorzaak van je stress aan te pakken pak je het probleem bij de wortel aan
 • Je kunt voortaan eenvoudig jouw grenzen aangeven zonder schuldgevoel
 • Je leert betere keuzes maken in stressvolle situaties
 • Je haalt eigenwaarde uit jezelf, en hebt daar niemand meer voor nodig


Inclusief Audiosessie Ontstress & Ontspan!

Je ontvangt direct na bestelling de bevestigingsmail en de inloggegevens van de HypnoGezond Academy in je mailbox. Je kunt vandaag binnen 5 minuten de eerste stap zetten naar een Stressvrij Lijf & Leven!

Vragen over Stressvrij Lijf & Leven inclusief Audiosessie Ontstress & Ontspan

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Misschien herken je het wel. Je kunt eindeloos blijven malen en piekeren hoe je je problemen kunt oplossen. Je hebt al van alles geprobeerd om je leefgewoontes te veranderen. Je houdt het alleen nooit lang vol. Je krijgt de oplossing niet gevonden en dat is niet heel raar. Met dit online programma reken je definitief af met de stressoren die jou nu nog weghouden van een stressvrij Lijf & Leven!

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld voor het programma?

Na aankoop ontvang je een bevestiging en een factuur in je mail. Check eventueel ook nog even je spamfilter. Tevens ontvang je inloggegevens van de HypnoGezond online leeromgeving. In de leeromgeving vind je uitgebreide instructies om de 8 stappen in het programma te doorlopen. Je kunt vandaag dus nog starten op weg naar een stressvrij lijf en leven.

Waar bestaat het online programma uit?

Het online programma bestaat uit 8 modules die je geheel op je eigen tempo kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Bij het materiaal vind je ook een praktijkboek. Dat praktijkboek kan je eventueel printen als je dat fijn vindt. Ook is er een volledige audio beschikbaar die je onderweg kunt luisteren. Het online programma bevat een schat aan informatie en telkens zul je weer nieuwe dingen horen. Zo zal je stukje bij beetje steeds meer inzichten krijgen over de echte oorzaak van de problemen die je ervaart. En natuurlijk hoe je die eenvoudig kunt oplossen. De weg is vrij voor een stressvrij lijf en leven.

Ik weet niet zeker of dit voor mij gaat werken... Hoe weet ik of dit echt helpt?

De beste manier om te weten of dit echt helpt is door het zelf uit te proberen natuurlijk! Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Ik kan je garanderen dat dit een totaal andere aanpak is dan dat je gewend bent. En hoe ik de oplossing voor jou zo tastbaar mogelijk wil maken is door een 14-dagen niet goed garantie aan te bieden. Heb je binnen 14 dagen de 8 stappen gevolgd, maar zie je geen resultaat? Dan krijg je zonder vragen je investering terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten.

Ik kan niet direct beginnen. Hoe werkt dit dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Het is tenslotte veel veiliger om alles bij het oude te houden. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat het echt even niet uitkomt. Je behoudt altijd toegang tot het online programma, en kunt dus starten wanneer je wilt.

           

Doe jij mee met het uitbannen van stress en ga jij jezelf weer fysiek en mentaal sterk en gezond maken?