Gloednieuwe Bewezen Challenge: Kom binnen 30 dagen van je stress af door 20 minuten per dag naar een audiosessie te luisteren.


Toen ik hier voor het eerst mee in contact kwam was ik sceptisch, maar het heeft ook mijn stresslevels flink verlaagt. Nu leer ik mensen hoe ze dit in slechts 20 minuten voor elkaar krijgen en moeiteloos kunnen toepassen door simpelweg naar mijn stem te luisteren.

null

nullnullnull

Deze Gloednieuwe Methode is voornamelijk effectief als je onderstaande zaken in je leven ondervindt:

  • Je voelt je regelmatig niet gezien of gehoord door je partner, werkgever of vrienden. Je speelt 2e viool en dat frustreert.


 • Merk je op dat je dagelijkse stress (op werk of in je thuissituatie) soms de verkeerde wending neemt en je het het liefste van je af wil schreeuwen?


 • Stoppen met snoepen, meer bewegen, meer tijd en aandacht voor jezelf: het lukt maar niet om ongezonde gewoontes af te leren.


 • Voel je de druk van het presteren als een enorme last op je schouders?


 • Heb je soms het gevoel dat je eigenwaarde afhangt van hoe andere mensen over jou denken?
 • Het voelt alsof je het nooit goed kan doen. Alsof je voortdurend tekort schiet, terwijl je het zo goed bedoelt.


  • Wil je jezelf soms helemaal terugtrekken en met geen enkele verantwoordelijkheid meer te maken hebben?


 • Je legt de lat voor jezelf erg hoog. Zo hoog dat uitstellen de makkelijkste uitweg is. Je frustreert jezelf, want je wilt zoveel doen.


 • Zou het jou heerlijk lijken de kracht te bezitten om zelfstandig alle schroom van je af te gooien in de meest stressvolle situaties en binnen enkele minuten ontspanning in overvloed te ervaren?

Als je jezelf hierin herkent, dan ga je op deze pagina de oplossing vinden om in elke stressvolle situatie binnen 20 minuten de knop om te zetten en het gevoel krijgt de hele wereld weer aan te kunnen met superkrachten.

Birgit Smit

Je bent niet de enige die last heeft van ongrijpbare stress-symptomen. Ik had dit namelijk ook...

  Je bent niet alleen als je dagelijks stress ervaart, en het gevoel hebt achter elke taak aan te hollen zonder ooit echt complete rust en voldoening te ervaren. Dat komt omdat we als hardwerkende welwillende mensen er alles aan doen om waardevol te zijn voor anderen. En hier koppelen we onze eigenwaarde aan tot op zelfdestructieve hoogten.

  Hier had ik zelf ook enorm veel last van. Ik was perfectionistisch in mijn werk (waardoor het nooit goed genoeg was), liet mijn eigenwaarde afhangen van de meningen van anderen, en voelde de last op mijn schouders om alle brandjes binnen mijn thuissituatie met man en 3 kinderen te moeten oplossen. 

  Ik hield dit een tijdje vol, maar wist diep van binnen dat dit niet houdbaar was... En ik brak. Ik had nergens meer zin in, kampte vervolgens met overgewicht, en voelde me nutteloos. Daarom besloot ik op een gegeven moment op zoek te gaan naar de oplossing die me hieruit zou verlossen, zodat ik echte ontspanning altijd binnen handbereik had. Zelfs in de meest uitdagende stressvolle situaties.

  Na een lange zoektocht waarin ik probeerde nieuwe hobby's te vinden, afleiding zocht, probeerde te sporten, en ging mediteren voelde ik me alsnog leeg.


Totdat ik plotseling in aanraking kwam met een voor mij compleet onbekende en baanbrekende methode om ontspanning in overvloed te ervaren door simpelweg te luisteren. En ik voelde me hierdoor als herboren!

Birgit Smit

Ik kwam in aanraking met professionals die simpelweg door in te praten op ons onderbewustzijn, ons brein als het ware konden herprogrammeren. En het werkte fantastisch voor me!

Ik besloot deze pure kunst mijzelf meester te maken, zodat ik andere mensen die stress ervaren hiermee kan helpen.

Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk waar mensen met enorm veel (uiteenlopende) stresssymptomen naartoe komen, en door simpelweg naar mijn stem te luisteren, weer vertrekken in complete ontspanning.


De mensen die ik help ervaren na mijn sessies:


 • Dat ze stressvolle situaties veel beter kunnen relativeren, waardoor ze binnen enkele minuten de schroom volledig van zich af kunnen gooien. 

 • Dat ze enorm veel energie hebben om alle dagelijkse taken met levensplezier aan te pakken. Dag in, dag uit. 

 • De mensen die last hadden van slaapproblemen vallen tegenwoordig snel in slaap (de hele nacht door).

 • Mensen die hun comfort zochten in ongezond voedsel kunnen en kilo’s aankwamen kunnen dat nu moeiteloos laten staan.

 • Dat meningen van andere mensen nauwelijks meer effect hadden op hun eigen gemoedstoestand. Ze kunnen nu uitgaan van eigen kracht!


Er is geen Sport, Hobby of Meditatie die je zo eenvoudig en effectief in een Complete Staat van Rust en Relativering brengt als deze Nieuwe Baanbrekende Methode!

Ik snap natuurlijk dat je eerder ook al oplossingen hebt gezocht voor jouw eigen stresssymptomen, dus is het logisch dat je misschien sceptisch over mij bent. Maar weet dat jouw symptomen ook op te lossen zijn, en gelukkig heb ik hier al veel ervaring mee:

10 Jaar Expert

In Transformatieprocessen

8.600+ Enthousiaste Volgers

Geholpen om stress te verminderen

Meer dan 1.000

1-op-1 sessies met Tevreden Klanten

De Baanbrekende methode die ik gebruik om mijn klanten van hun stresssymptomen af te helpen is hedendaagse hypnose


(En nee, niet het soort hypnose waarbij ik een klokje voor je ogen zwaai en je laat slaapwandelen 😅). 

Bijna iedereen waarmee ik in contact kom en erover vertel is in het begin sceptisch... Totdat deze Hypnoses hun leven transformeerden:

"Allereerst wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben. Dankbaar met je hulp om af te vallen, in mij geval ook om normaal met voedsel om te gaan. Ik zit nu in de 2e week van de hypnose en heb nu al normaal
eetpatroon. Geen vreetbuien meer, niet meer de hele dag denken aan eten en snoepen. Ben je echt super dankbaar."
HypnoGezond beeldmerk

Monique Lasterie

Nou ik had echt niet gedacht dat het snel zou helpen. Maar ik merkte na de eerste keer al enorme verandering. Ik heb sinds de eerste dag niets meer aan koek snoep chip ed genomen. Fijne bijkomstigheid is dat de
weegschaal ook weer de juiste kant opgaat. Ik luister trouw iedere dag voor het slapen gaan. En ik moet zeggen ik slaap er ook heel goed op. Heb mijn eten ook aangepast naar weinig koolhydraten wat mij goed
bevalt. At vaak tussendoortje en en heb dit nu in de afgelopen dagen terug gebracht na 3 maaltijden  per dag.
HypnoGezond beeldmerk

Liesbeth Boeschoten

"3 dagen gedaan en ik merkte echt dat ik géén zin had in snoep."

HypnoGezond beeldmerk
Marleen Freijser

Mijn Oplossing voor jouw Stress is Simpel en Rechtdoorzee: 


Beluister bij elke stressvolle situatie mijn audiosessie, om direct Ontspanning in Overvloed te ervaren binnen 20 minuten. Dat is het. Dit kun je keer op keer doen. Elke dag weer.

Mockup ontspanning in overvloed
Ik wil de Audiosessie gebruiken om mijn Stress te verminderen!


Maar ik kan je deze Audiosessie niet gratis geven, aangezien dat enorm onbeschoft zou zijn voor m'n cliënten die €250 per sessie betalen en helemaal naar mij toe moeten komen. Maar de investering die ik jou vraag wil ik je wel even uitleggen:

Normaal gesproken help ik cliënten in mijn praktijk met dit soort sessies voor €250 per sessie. Maar deze audiosessie kun je net zo vaak beluisteren als je zelf wilt, dus je krijgt ontelbaar veel uren aan complete rust, en het is altijd tot jouw beschikking.


Maar ondanks dat je vandaag dus nog meer waarde krijgt, ga ik je niet straffen voor het zoeken naar de oplossing van jouw Stress en de zoektocht naar Rust in het Hoofd. Vandaar krijg je deze Hyper-Effectieve Audiosessie niet voor €250. 

 

Uiteindelijk heb ik besloten om normaliter al mijn hypnoses €97 te maken. En een lifehack waarmee je elke dag binnen 20 minuten van complete stress, koppijn en druk naar complete rust kan gaan, lijkt mij ook echt wel dit bedrag waard. 


Maar omdat ik echt een impact wil maken op iedere Nederlander en Vlaming die zijn/haar stress wil verminderen, moest ik even slikken toen ik besefte dat hier ook een extreem lage investering tegenover zou moeten staan....

null

Mockup ontspanning in overvloed
€ 97,-
€ 17 (eenmalig)

Je krijgt vandaag de Audiosessie ''Ontspanning in Overvloed'' met een bizarre introductiekorting van 83%, zodat je met eigen ogen gaat zien hoe extreem effectief deze methode is.

Je krijgt hiermee direct toegang tot het Audiobestand wat je in je mail ontvangt. Je krijgt de inloggegevens per mail (check ook je Spam), en hiermee kun je binnen 1 minuut direct beginnen met je stress verminderen!


Nog even de voordelen op een rijtje nadat je de Audiosessie hebt beluisterd:


 • De transformatie van stress en paniek in je hoofd naar idyllische rust binnen 20 minuten.
 • Jouw stress symptomen krijgen geen ruimte meer om jouw leven te controleren
 • Je stopt met piekeren en kunt ongewenste situaties veel beter relativeren.
 • Je kunt voortaan eenvoudig jouw grenzen aangeven zonder schuldgevoel.
 • Je leert betere keuzes maken in stressvolle situaties
 • Je haalt eigenwaarde uit jezelf, en hebt daar niemand meer voor nodig.


null

HypnoGezond review google

null

null


P.S.Ik wil dat je ook weet Waarom ik deze Super Effectieve Audiosessie Weggeef voor zo een Verwaarloosbaar Bedrag Ondanks dat ik er veel meer mee kan Verdienen:

De reden is heel simpel. Mijn praktijk is overvol. Ik ben steevast 2 maanden helemaal volgepland met afspraken. Ik kan simpelweg niet meer mensen helpen en moet dus ook mensen afwijzen die ik zie lijden. Dit wil ik niet meer doen. 

 

En omdat ik deze Audiosessie al 1x heb gemaakt, kan ik zo dus veel meer mensen bereiken met mijn hulp. Zo kan ik dus echte impact maken op de levens van anderen. Deze oplossing is voor mij dus ook enorm waardevol!

 

En zoals gezegd, ik ga jou ook niet straffen in jouw zoektocht naar Rust in je hoofd. Vandaar bied ik deze Audiosessie dus voor het extreem lage bedrag aan van €17. Hiermee kun je dit gewoon uitproberen zonder dat je naar mijn praktijk hoeft te komen, en honderden euro’s moet uitgeven per sessie. 

Nog steeds een beetje sceptisch of dit werkt, of heb je een vraag? Deze vragen stelden andere mensen voordat ze besloten in te gaan op het aanbod:

Is deze audiosessie ook voor mij als ik andere stresssymptomen heb?

De stresssymptomen die ik op deze pagina heb benoemd zijn de meest voorkomende die ik terug krijg van mijn klanten. Maar, er zijn nog ontelbaar veel andere 'vage' klachten waarvan lijkt dat niemand anders die heeft, en er dus ook geen oplossing voor is. Mijn stelregel is simpel; als je het gevoel hebt dat die klacht je stress geeft, is dat 9 van de 10x ook zo. En in dat geval is deze Audiosessie ook voor jou!

Hoe vaak kan ik deze Audiosessie beluisteren?

Je kunt deze Audiosessie ontelbaar vaak gebruik beluisteren. Je behoudt levenslang toegang en kunt dus altijd luisteren wanneer je stress ervaart. Uiteraard ben ik wel van mening dat het uiteindelijk beter is om de oorzaak van je stress op te lossen, maar dat is een wat langer proces waar nog niet iedereen klaar voor is.

Hoe krijg ik toegang tot de Audiosessie?

Na de aanschaf krijg je automatisch een mailtje ter bevestiging, en nog een mail waarin je de inloggegevens krijgt om de Audiosessie te beluisteren in mijn leeromgeving. Mocht je binnen 10 minuten na betaling nog geen mail hebben ontvangen (check ook je Spam), stuur me dan een mailtje op klantenservice@hypnogezond.nl, dan zal mijn team dit zo snel mogelijk voor je oppakken. 


Ik kan niet direct beginnen omdat ik..., hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Het voelt tenslotte veel veiliger om alles bij het oude te houden. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat het echt even niet uitkomt. Je houdt altijd toegang tot het online programma. Je kunt dus starten wanneer je wilt.


Lost deze Audiosessie voor altijd mijn stress op?

Deze audiosessie is bedoelt om je binnen 20 minuten te verlossen van de krampachtige stress die je op dat moment ervaart. Maar het is geen permanente oplossing voor stress. Dat ligt veel dieper en vergt ook meer tijd en aandacht. Als je de volgende keer weer stress ervaart en er snel vanaf wilt komen, dan hoef je alleen deze Audiosessie erbij te pakken. Net zo vaak als je wilt. Op termijn is het uiteraard wel beter om de oorzaak van je stress grondig aan te pakken voor een permanente oplossing.


Waarom geef je dit zo goedkoop weg als het zoveel waarde heeft?

De methode is eigenlijk zo waanzinnig eenvoudig, maar het is nog niet zo bekend. En onbekend maakt vaak onbemind, terwijl dit voor zoveel mensen de sleutel is naar de ontsnapping van de dagelijkse stress en chaos. Ik wil je hier dus laagdrempelig kennis mee laten maken.  Je kunt namelijk eindeloos op wilskracht blijven proberen, maar falen zal je deel zijn. En de meeste mensen worden daar niet blij van, waarschijnlijk jij ook niet. Doorbreek de cirkel van mislukking en pak deze unieke kans om de stress te sussen.

Mockup ontspanning in overvloed

Ik hoop oprecht dat dit jou zsm gaat helpen, alleen weet ik niet hoelang ik deze Audiosessie ga aanbieden op mijn website...


Ik adverteer op dit moment zodat jij deze Audiosessie te zien krijgt, maar dit kan ik natuurlijk niet eeuwig volhouden. Vandaar is het alleen mogelijk om de Audiosessie te claimen zolang ‘ie nog op m’n website staat.