Wil Je Beter Opkomen Voor Jezelf En Je Eigen Grenzen Aangeven? Zeg dan Dag tegen Pleasegedrag!


Hoe vaak zeg je JA terwijl je eigenlijk NEE bedoelt? Het is zo makkelijk om je tijd aan alles en iedereen te besteden, maar wat blijft er over voor jou? En hoe zou het zijn als je eindelijk eens tijd hebt voor jezelf zonder je schuldig te voelen naar anderen Het kan en het is super eenvoudig. Je hoeft alleen maar te luisteren naar mijn stem en je zal verbaasd zijn hoe makkelijk het is om voor jezelf op te komen en hoe anderen dit alleen maar toejuichen.

Herken je onderstaande punten? Dan gaat de audiosessie Zeg maar Dag tegen Pleasegedrag jou helpen!

  • Je past je steeds weer aan en gaat voorbij aan je eigen behoeftes.


 • Merk je op dat je jezelf regelmatig aanpast om conflicten te vermijden.


 • Aan de verwachting voldoen lijkt misschien een goed idee, maar je ervaart steeds meer onrust en frustratie omdat je jezelf verliest.


 • Begint het constant alert zijn op wat anderen van je vinden je op te breken?


 • Heb je soms het gevoel dat je bevestiging nodig hebt van anderen om je beter te voelen?
 • Het voelt alsof je voortdurend tekort schiet.


  • Heb je last van schuldgevoelens als je een keer nee zegt?


 • Je loopt jezelf voorbij omdat je niemand wil teleurstellen.


 • Je eigen grenzen aangeven vind je lastig.


 • Zou het je heerlijk lijken als je jezelf niet meer druk hoeft te maken wat anderen van je vinden? Simpelweg door 20 minuten te luisteren naar mijn stem.

Als je jezelf hierin herkent, dan ga je op deze pagina de oplossing vinden om jouw pleasegedrag binnen 20 minuten om te zetten in het absoluut eenvoudig voor jezelf opkomen en je eigen grenzen aangeven!

Je bent niet de enige die last heeft van pleasegedrag. Ik had dit namelijk ook...

  Je bent niet alleen als je jezelf continue betrapt op het pleasen van anderen en telkens weer een stukje van je jezelf weggeeft om te voorkomen dat je niet aardig gevonden wordt.

  Tot ik deze methode ontdekte, was ik een rasechte pleaser. Maar eigenlijk had ik dat niet eens door. Ik was slim genoeg om mezelf van allerlei prachtige argumenten te voorzien waarmee ik kon rechtvaardigen dat ik echt blij werd van het pleasen van anderen.

  Tot ik helemaal vastliep. En tot de pijnlijke en confronterende conclusie kwam dat ik dit zelf veroorzaakt had doordat ik niet voor mezelf opkwam en mijn eigen grenzen niet aangaf.

  Inmiddels weet ik dat ontzettend veel mensen hier last van hebben. Niet heel raar want gevoelsmatig is het nu eenmaal belangrijk om erbij te horen en daardoor is aanpassen aan de grote groep best een goed idee. Alleen als je teveel doet voor anderen dan is de balans niet meer gezond en kan je zomaar onrust en frustratie gaan voelen. Wanneer is het eens tijd voor jou?

  Bedenk dat de prijs die je betaalt door te pleasen hoog is. Want in ruil voor aardig gevonden worden, lever je kostbare levenstijd in. Tijd die je nooit meer terugkrijgt. Laat dat maar eens goed tot je doordringen. Niets of niemand zou belangrijker moeten zijn in jouw leven dan JIJzelf!

Trucjes om pleasegedrag te stoppen  werken niet. De enige, echte oplossing is door je onbewuste te instrueren dat je met een goed gevoel voor jezelf op kan komen en je grenzen aan te geven.

Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk waar mensen met enorm veel (uiteenlopende) problemen naartoe komen. Ook pleasegedrag is een veelvoorkomend probleem dat vaak spanningen oplevert en weer fysieke- en mentale problemen tot gevolg heeft.


De mensen die ik help ervaren na mijn sessies:


 • Dat ze niet meer bezig zijn met wat anderen van ze vinden. 

 • Dat ze zonder probleem nee zeggen en daardoor juist meer positieve reacties van anderen krijgen.

 • Dat ze juist het gevoel hebben er meer bij te horen terwijl ze niet meer pleasen.

 • Dat ze zich bevrijd en ontspannen voelen, ook al komen ze vanzelfsprekend voor zichzelf op.

 • Dat meningen van andere mensen geen effect meer hebben waardoor ze meer ruimte voelen om keuzes te maken die beter passen.


Er is geen enkele tip of truc waarmee je zo moeiteloos en effectief voor Jezelf kan Opkomen als deze Waanzinnig Eenvoudige Methode!

Ik snap natuurlijk dat je eerder ook al oplossingen hebt gezocht om vaker NEE te zeggen en je grenzen aan te geven, dus is het logisch dat je misschien sceptisch bent. Wat heb je te verliezen? Dit werkt en je hoeft alleen maar naar mijn stem te luisteren terwijl jij heerlijk ontspant. Moeiteloos weg met pleasegedrag! Goed idee toch?

Wie is Birgit die zegt jou te kunnen helpen?

Mijn naam is Birgit Smit (1972). Ik ben onder andere hypnotherapeut en eigenaar van HypnoGezond en Hypnotherapie Birgit Smit. Ik durf wel te zeggen dat ik een geheel eigen- en unieke invulling geef aan mijn vak. Met succes. En dat is waar ik het voor doe. Dat jij je probleem oplost op een manier die zo eenvoudig is, dat je het misschien niet eens kan geloven. En precies daar zit de kracht. Omdat alles wat je met je denken al hebt geprobeerd, niet heeft geholpen wat betekent dat de oplossing zich ergens anders bevindt. En ik kan je helpen om dat deel in jou aan te spreken om eenvoudig die verandering te maken die jij wilt maken.


Door op het juiste niveau de verandering te maken, zal je moeiteloos je gedrag kunnen veranderen. Door te luisteren naar mijn stem waarmee ik jou de juiste instructies geef om dag te zeggen tegen je pleasegedrag.


En het zal je verbazen hoe makkelijk je op een zelfverzekerde manier voor jezelf opkomt, je eigen grenzen aangeeft en keuzes maakt die beter bij je passen.

Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich

Het enige dat je nodig hebt, is 30 dagen een kleine 20 minuten per dag (mag voor het slapen) om te luisteren naar mijn stem.


(Misschien lijkt dat nu nog veel omdat je nog zoveel aan pleasen bent, maar na een paar dagen houd je al tijd over 😉)


Ooit was ik stomverbaasd dat deze methode zo effectief is. Fascinerend vond ik het. En tot op de dag van vandaag is het onbegrijpelijk dat hier zo weinig bekendheid voor is. Want de audiosessie 'Zeg maar Dag tegen Pleasegedrag', verandert levens. En de ene na de andere cliënt constateert verwonderd hoeveel impact mijn stem en instructies hebben op de ervaring en de resultaten die ze bereiken. Ze vragen zich, net als ik, af: waarom doet niet iedereen dit?

Want één ding weten we allemaal.  Op wilskracht veranderen zal NOOIT werken. Tijdelijk misschien, maar wat ik wil voor jou: een blijvende oplossing zodat wanneer je over een tijdje terugkijkt nadat je 30 dagen naar deze audiosessie geluisterd hebt, je niet anders kunt constateren dat er ontzettend veel voor je in positieve zin is veranderd.

Mijn cliënten en ikzelf zijn het er dus over eens. Deze methode moet iedereen kennen. En het zal je verbazen hoe eenvoudig en goed dit werkt!

null

Birgit Smit

Bijna iedereen waarmee ik in contact kom en erover vertel is in het begin sceptisch... Totdat deze Hypnoses hun leven transformeerden:

Allereerst wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben. Dankbaar met je hulp om af te vallen, in mij geval ook om normaal met voedsel om te gaan. Ik zit nu in de 2e week van de hypnose en heb nu al normaal
eetpatroon. Geen vreetbuien meer, niet meer de hele dag denken aan eten en snoepen. Ben je echt super dankbaar.
HypnoGezond beeldmerk

Monique Lasterie

Nou ik had echt niet gedacht dat het snel zou helpen. Maar ik merkte na de eerste keer al enorme verandering. Ik heb sinds de eerste dag niets meer aan koek snoep chip ed genomen. Fijne bijkomstigheid is dat de
weegschaal ook weer de juiste kant opgaat. Ik luister trouw iedere dag voor het slapen gaan. En ik moet zeggen ik slaap er ook heel goed op. Heb mijn eten ook aangepast naar weinig koolhydraten wat mij goed
bevalt. At vaak tussendoortje en en heb dit nu in de afgelopen dagen terug gebracht na 3 maaltijden  per dag.
HypnoGezond beeldmerk

Liesbeth Boeschoten

Door jouw sessies tegen faalangst ( elke dag een maand lang en daarna nog heel vaak) te volgen ben ik al een eind op pad. Heb het lef gehad een nieuwe baan te zoeken en gevonden, terwijl ik al jaren ontevreden vast zat in mijn oude comfort zone.

HypnoGezond beeldmerk
Anne

Net als dat ik deze mensen heb mogen helpen met mijn audiosessies tegen snoepverslaving en faalangst, kan ik jou vandaag al helpen om van jouw pleasegedrag af te komen door simpelweg 20 minuten naar mijn stem te luisteren, zodat:

 • Je geen noodzaak meer voelt om op zoek te gaan naar bevestiging van anderen.

 • Je voelt je zelfverzekerd en geniet van de contacten met leuke en goede mensen om je heen.

 • Je geeft moeiteloos je grenzen aan en dat alles zonder schuldgevoel.

 • Je komt voor jezelf op zonder dat je van tevoren bezig was met wat anderen daarvan zouden vinden.

 • Je krijgt je levenslust, energie en plezier weer terug omdat je grip hebt over je eigen leven.

 • Je merkt na een tijdje hoe makkelijk en vanzelfsprekend je veranderd bent en je regie hebt over je tijd en energie.

Ik wil dit ook ervaren!

Wat ik jou vandaag wil aanbieden is voor velen al een enorme openbaring geweest. Dingen doen voor een ander is lief, maar als het ten koste gaat van jezelf is het niet zo handig. Wil je vandaag nog voor jezelf opkomen en je eigen grenzen aangeven? Zeg dan Dag tegen Pleasegedrag.

Mijn Oplossing voor jouw is Simpel en Rechtdoorzee: 


Beluister  mijn audiosessie, en laat pleasegedrag achter je. En ik weet niet precies wanneer, maar ik weet wel dat het heel snel zal zijn, dat jij ineens ontdekt hoe makkelijk je voor jezelf opkomt en je grenzen aangeeft. Simpelweg door 20 minuten te luisteren naar mijn stem.

Ik wil de Audiosessie en claim mijn vrijheid terug!


De belangrijkste vraag is natuurlijk.. gaat dit jou ook helpen?


Deze Audiosessie van 20 minuten gaat jou gegarandeerd helpen als je één van deze punten herkent:

Stop de suikerverslaving vink

Je bent constant druk met anderen, en komt niet toe aan jezelf.

Stop de suikerverslaving vink

Je bent op zoek naar meer tijd voor jezelf, maar anderen gaan altijd voor.

Stop de suikerverslaving vink

Je staat altijd klaar voor anderen, maar wie is er voor jou?

Stop de suikerverslaving vink

Je voelt je schuldig wanneer je een keer aan jezelf denkt waardoor je toch weer gaat pleasen.

Stop de suikerverslaving vink

Je wilt conflicten vermijden en bent bereid je daarom snel aan te passen.

Stoppen met snoepen check

Je baalt van jezelf dat je steeds opnieuw JA zegt terwijl je eigenlijk NEE had willen zeggen.

Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan je deze Audiosessie niet gratis geven, want iets wat gratis is, heeft geen waarde. En de audiosessie Zeg maar Dag tegen Pleasegedrag is ontzettend waardevol voor jou. Daarom vraag ik een symbolisch bedrag. Als het belangrijk genoeg voor je is om jouw pleasegedrag te stoppen, dan zal je deze minimale investering doen en de effecten ervaren.

€ 99 ,-
€ 17 (eenmalig)

Je krijgt vandaag de Audiosessie ''Zeg maar Dag tegen Pleasegedrag'' met een bizarre introductiekorting van 83%, zodat je zelf kan ervaren hoe extreem effectief deze methode is.

Je krijgt hiermee direct toegang tot het Audiobestand. Je krijgt de inloggegevens per mail (check ook je spam), en hiermee kun je binnen 1 minuut direct beginnen om je pleasegedrag te stoppen!


Nog even de voordelen op een rijtje nadat je de Audiosessie hebt beluisterd:


 • Moeiteloos je pleasegedrag weg binnen 20 minuten.
 • Jouw pleasegedrag verdwijnt zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf.
 • Je voelt je vrij om voor jezelf op te komen, zonder angst of schuldgevoel.
 • Je kunt voortaan eenvoudig jouw eigen grenzen aangeven.
 • Je zegt eenvoudig nee tegen dingen waar je eigenlijk geen zin in hebt.
 • Je voelt je goed, rustig en zelfverzekerd.


P.S.Ik wil dat je ook weet Waarom ik deze Super Effectieve Audiosessie Weggeef voor zo een Verwaarloosbaar Bedrag Ondanks dat ik er veel meer mee kan Verdienen:

De reden is heel simpel. Aan mijn tijd zit ook een grens en omdat mijn praktijk altijd weken vooruit volgepland zit, kan ik niet iedereen meer aannemen als cliënt. Dat is enorm jammer omdat ik graag heel veel mensen wil helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

 

Met deze audiosessie kan ik zoveel meer mensen bereiken en helpen. Zo kan ik dus echte impact maken op de levens van anderen. Deze oplossing is voor mij dus ook enorm waardevol!

 

En zoals gezegd, ik ga je iets aanbieden wat echt werkt zodat je meer tijd en ruimte voor jezelf gaat krijgen. Iets dat je kunt proberen terwijl je slechts een minimale investering hoeft te doen. . Daarom bied ik deze Audiosessie dus voor het extreem lage bedrag aan van €17.

null

HypnoGezond review google

null

null


Nog steeds een beetje sceptisch of dit werkt, of heb je een vraag? Deze vragen stelden andere mensen voordat ze besloten in te gaan op het aanbod:

Is deze audiosessie ook voor mij als ik me  herken in de punten, maar het anders noem dan pleasen? 

Jazeker. Want uiteindelijk gaat het om gedrag. En gedrag kun je makkelijk veranderen met hypnose. Het maakt dus niet uit hoe jij het noemt. Je onbewuste weet waar het over gaat en dat is genoeg om het gedrag te veranderen. Dus welke naam jij het ook geeft, dan is deze audiosessie ook voor jou!

Hoe vaak kan ik deze Audiosessie beluisteren?

Je kunt deze Audiosessie ontelbaar vaak gebruik beluisteren. Je behoudt levenslang toegang en kunt dus altijd luisteren wanneer je daar weer even behoefte aan hebt. Uiteraard ben ik wel van mening dat het uiteindelijk beter is om de oorzaak van je pleasegedrag op te lossen, maar niet iedereen wil of kan dat. Dan is deze audiosessie een makkelijke oplossing om toch het gewenste effect te bereiken.

Hoe krijg ik toegang tot de Audiosessie?

Na de aanschaf krijg je automatisch een mailtje ter bevestiging, en nog een mail waarin je de inloggegevens krijgt om de Audiosessie te beluisteren in mijn leeromgeving. Mocht je binnen 10 minuten na betaling nog geen mail hebben ontvangen (check ook je spam), stuur me dan een mailtje op klantenservice@hypnogezond.nl, dan zal mijn team dit zo snel mogelijk voor je oppakken. 


Ik kan niet direct beginnen omdat ik..., hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Het voelt tenslotte veel veiliger om alles bij het oude te houden. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat het echt even niet uitkomt. Je houdt altijd toegang tot het online programma. Je kunt dus starten wanneer je wilt.


Lost deze Audiosessie voor altijd mijn pleasegedrag op?

Deze audiosessie is bedoelt om jouw onbewuste binnen 20 minuten te instrueren om je gedrag te veranderen. Dat betekent dat je nog steeds anderen zult helpen en er voor anderen zult zijn. Maar dat gaat dan niet meer ten koste van jezelf. Je maakt bewustere keuzes. die je op dat moment ervaart. Door de positieve ervaringen die je opdoet door vaker en makkelijker voor jezelf te kiezen, zal je merken dat je steeds meer vertrouwen krijgt en het ook steeds makkelijker wordt om gezondere keuzes te maken. Mocht je in de toekomst toch wat terugvallen, kun je simpelweg de audiosessie er weer bijpakken en weer een aantal dagen gaan luisteren. Net zo vaak als je wilt en wat jij nodig hebt.


Waarom geef je dit zo goedkoop weg als het zoveel waarde heeft?

De methode is eigenlijk zo waanzinnig eenvoudig, maar het is nog niet zo bekend. En onbekend maakt vaak onbemind, terwijl dit voor zoveel mensen de sleutel is naar een positieve verandering in gedrag. Ik wil je hier dus laagdrempelig kennis mee laten maken.  Veel mensen geloven dat veranderen moeilijk is en daarmee houden ze zich onnodig lang gevangen in gedrag wat niet gezond voor ze is. Ik wil graag iedereen die ervoor openstaat laten kennismaken met deze snelle en veilige manier van veranderen. Zonder eindeloos veel praatsessies of therapieën. Je hebt tenslotte wel leukere dingen met je tijd te doen.

Ik hoop oprecht dat je deze kans pakt, want ik weet niet hoelang ik deze Audiosessie ga aanbieden op mijn website...

Want als je nu de urgentie niet voelt om voor jezelf op te komen en Dag te zeggen tegen je Pleasegedrag, dan is het nog niet belangrijk genoeg voor je om je eigen grenzen aan te geven...


Vind je het WEL belangrijk genoeg? Ik adverteer op dit moment zodat jij deze Audiosessie te zien krijgt, maar dit ga ik natuurlijk niet eeuwig doen. Vandaar is het alleen mogelijk om de Audiosessie te claimen zolang ‘ie nog op m’n website staat.