Doe Jezelf een Plezier en Zeg Vandaag nog Super Eenvoudig Dag tegen Je PLEASEGEDRAG


Ooit was ik sceptisch maar toen mijn leven moeiteloos positief veranderde, wist ik het: hier moet iedereen toegang toe hebben. Ik maak mijn eigen keuzes en ben niet meer bezig wat een ander daarvan vindt. Een belangrijke basis om gelukkig en vrij te leven. Nu help ik mensen hoe ze dit in nog geen 20 minuten ook voor elkaar krijgen en moeiteloos kunnen toepassen door simpelweg naar mijn stem te luisteren.

Dit gaat jou helpen als je onderstaande zaken in je leven ondervindt:

  • Je past je steeds weer aan en gaat voorbij aan je eigen behoeftes.


 • Je voelt je schuldig als je eens voor jezelf kiest.


 • Je ervaart druk omdat er zoveel beroep op je wordt gedaan.


 • Je voldoet aan de verwachtingen, maar nog lijkt het niet goed genoeg te zijn.


 • Je voelt je telkens weer teleurgesteld omdat jij zoveel voor anderen doet, maar niemand eens aan jou denkt.
 • Het voelt alsof je voortdurend tekort schiet, terwijl je het zo goed bedoelt.


  • Je ervaart regelmatig onrust en je voelt je gespannen.


 • Je verlangt zo naar tijd voor jezelf, maar wanneer je die hebt, dan weet je niet wat je moet doen.


 • Je voelt je vaak moe en hebt weinig energie over om nog toe te komen aan leuke dingen.


 • Je bent bang voor de oordelen en meningen van anderen als je eens voor jezelf kiest.

Als je jezelf hierin herkent, dan ga je op deze pagina de oplossing vinden om jouw pleasegedrag binnen 20 minuten om te zetten in het absoluut heerlijke gevoel van Vrijheid om te zeggen en te doen wat jij wilt!

Je bent niet de enige die last heeft van pleasegedrag. Ik had dit namelijk ook...

  Je bent niet alleen als je jezelf continue betrapt op het pleasen van anderen en telkens weer een stukje van je levenstijd weggeeft om te voorkomen dat je niet aardig gevonden wordt of dat er misschien zelfs conflicten ontstaan.

  Tot ik deze methode ontdekte, was ik een rasechte pleaser. Maar eigenlijk had ik dat niet eens door. Ik was slim genoeg om mezelf van allerlei prachtige argumenten te voorzien waarmee ik kon rechtvaardigen dat ik echt blij werd van de keuzes die ik maakte.

  Tot ik helemaal vastliep. En tot de pijnlijke en confronterende conclusie kwam dat ik dit zelf veroorzaakt had door niet trouw te blijven aan wat ik nu eigelijk zelf wilde.

  Als zo massaal veel mensen hier last van hebben, dan zou je bijna denken dat er wel een belangrijke reden voor zou zijn. Gevoelsmatig is het nu eenmaal belangrijk om erbij te horen en daarvoor ben je wel bereid om je aan te passen aan de grote groep. Ooit toen je heel klein was, kon dit best een goed idee zijn. Een boze papa of mama wilde je niet. Maar de situatie is veranderd. En het is nu veilig om te doen. Om je eigen keuzes te maken.

  Bedenk dat de prijs die je betaalt door te pleasen hoog is. Want in ruil voor aardig gevonden worden, lever je kostbare levenstijd in. Tijd die je nooit meer terugkrijgt. Laat dat maar eens goed tot je doordringen. Niets of niemand zou belangrijker moeten zijn in jouw leven dan JIJzelf!

Trucjes om pleasegedrag te stoppen werken niet. Ik begrijp nu hoe dat komt. De oorsprong van pleasegedrag zit in het onbewuste verstopt. De enige, echte oplossing is door je onbewuste te instrueren dat het veilig is om trouw te blijven aan jezelf. En dat leidt tot pure vrijheid!

Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk waar mensen met enorm veel (uiteenlopende) problemen naartoe komen. Ook pleasegedrag is een veelvoorkomend probleem dat vaak spanningen oplevert en weer fysieke- en mentale problemen tot gevolg heeft.


De mensen die ik help ervaren na mijn sessies:


 • Dat ze vanuit hun eigen kracht en vertrouwen keuzes maken zonder zich bezig te houden wat anderen van ze vinden. 

 • Dat ze ondanks dat ze niet meer pleasen juist meer waardevolle contacten onderhouden met de mensen om hen heen.

 • Dat niet meer je best doen om erbij te horen, niet automatisch betekent dat je er niet meer bij hoort. Ze voelen zich er juist meer bij horen doordat ze zichzelf durven laten zien.

 • Dat ze zich licht en vrij voelen nadat ze de onbewuste ballast hebben losgelaten waarmee ze zichzelf in pleasegedrag gevangen hielden.

 • Dat meningen van andere mensen nauwelijks meer effect hebben op hun eigen gemoedstoestand. Ze kunnen nu uitgaan van eigen kracht!


Er is geen enkele tip of truc die je zo moeiteloos en effectief in een Complete Staat van Trouw blijven aan Jezelf brengt als deze Waanzinnig Eenvoudige Methode!

Ik snap natuurlijk dat je eerder ook al oplossingen hebt gezocht om vaker NEE te zeggen en meer te kiezen voor jezelf, dus is het logisch dat je misschien sceptisch bent. Maar alles wat je al geprobeerd hebt om definitief gedag te zeggen tegen je Pleasegedrag, is anders dan wat ik je ga bieden. Dit is baanbrekend anders en super effectief!

11 Jaar Expert

In Transformatieprocessen

9.000 Enthousiaste Volgers

die kleine- en grote problemen oplossen

Meer dan 2.000

1-op-1 sessies met Tevreden Cliënten

Wie is Birgit die zegt jou te kunnen helpen?

Mijn naam is Birgit Smit (1972). Ik ben onder andere hypnotherapeut en eigenaar van HypnoGezond en Hypnotherapie Birgit Smit. Ik durf wel te zeggen dat ik een geheel eigen- en unieke invulling geef aan mijn vak. Met succes. En dat is waar ik het voor doe. Dat jij je probleem oplost op een manier die zo eenvoudig is, dat je het misschien niet eens kan geloven. En precies daar zit de kracht. Omdat alles wat je met je denken al hebt geprobeerd, niet heeft geholpen wat betekent dat de oplossing zich ergens anders bevindt. En ik kan je helpen om die plek te vinden en aan te spreken om eenvoudig die verandering te maken die jij wilt maken.


Dat doe ik door middel van het toepassen van hypnose omdat ik heb ontdekt dat dit DE manier is om moeiteloos prachtige transformaties te maken. En nee, ik heb het niet over de showhypnose waar mensen allerlei vreemde fratsen uithalen. Ik zie geen enkele reden waarom ik dat van je zou vragen. Dat is niet nodig en lost je probleem niet op. Wat wel je probleem oplost, is door jezelf over te geven aan mijn stem die jouw onbewuste veilig en positief instructies geeft om dag te zeggen tegen je pleasegedrag. Het zal je verbazen hoe makkelijk het is om je vrij te voelen om je mening te geven en daar de positieve vruchten van te plukken.

Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich

Het enige dat je nodig hebt, is 30 dagen een kleine 20 minuten per dag (mag voor het slapen) om te luisteren naar mijn stem.


(Misschien lijkt dat nu nog veel omdat je nog zoveel aan pleasen bent, maar na een paar dagen houd je al tijd over 😉)


Ooit was ik stomverbaasd dat deze methode zo effectief is. Fascinerend vond ik het. En tot op de dag van vandaag is het onbegrijpelijk dat hier zo weinig bekendheid voor is. Want de hypnose in de vorm die ik aanbied, verandert levens. En de ene na de andere cliënt constateert verwonderd hoeveel impact mijn stem en instructies hebben op de ervaring en de resultaten die ze bereiken. Ze vragen zich, net als ik, af: waarom doet niet iedereen dit?

Want één ding weten we allemaal.  Op wilskracht veranderen zal NOOIT werken. Tijdelijk misschien, maar wat ik wil voor jou: een blijvende oplossing zodat wanneer je over een tijdje terugkijkt op deze sessie, je niet anders kunt constateren dat er ontzettend veel voor je in positieve zin is veranderd.

Mijn cliënten en ikzelf zijn het er dus over eens. Deze methode moet iedereen kennen. En het zal je verbazen hoe eenvoudig en goed dit werkt!

null

Birgit Smit

Bijna iedereen waarmee ik in contact kom en erover vertel is in het begin sceptisch... Totdat deze Hypnose hun leven transformeerden:

'Ik wil ook brigit een giga compliment doorgeven..wat een goede hypnose ik ben echt helemaal v d wereld. Heerlijk...'

HypnoGezond beeldmerk

Monique

‘Ooh je moest eens weten hoezeer je mij helpt! Echt zoo dankbaar. Ik liet altijd het oordeel van een ander zwaarder wegen. En nu kies ik voor mezelf en dat voelt zo goed.'

HypnoGezond beeldmerk

Greet Smid

'Zo blij met deze hypnose. Ik merkte al na een paar dagen dat ik dingen anders deed. Gewoon vanzelf. Hoe kan dit?'

HypnoGezond beeldmerk

Petra

Ook jij kunt van jouw pleasegedrag afkomen door simpelweg 20 minuten naar mijn stem te luisteren, zodat:

 • Je geen noodzaak meer voelt om jezelf voorbij te lopen op zoek naar bevestiging van anderen.

 • Je voelt geen druk meer om erbij te horen. Je ervaart vertrouwen en van daaruit onderhoud je leuke en goede relaties.

 • Je gaat je grenzen kunnen aangeven en dat alles zonder schuldgevoel.

 • Je stopt met piekeren hoe je meer ruimte voor jezelf kunt creëren en komt tot de ontdekking dat die ruimte er al is.

 • Je krijgt je levenslust, energie en plezier weer terug omdat je grip hebt over je eigen leven.

 • Je merkt na een tijdje hoe makkelijk en vanzelfsprekend je veranderd bent en je regie hebt over je tijd en energie.

Ik wil dit ook ervaren!

Wat ik jou vandaag wil aanbieden is voor velen al een enorme openbaring geweest. Dingen doen voor een ander is lief, maar als het ten koste gaat van jezelf is het niet zo handig. Wil je net zo goed voor jezelf zorgen als je nu voor anderen doet? Zeg dan maar Dag tegen Pleasegedrag.

Mijn Oplossing voor jouw is Simpel en Rechtdoorzee: 


Beluister  mijn audiosessie, en laat pleasegedrag achter je. En ik weet niet precies wanneer, maar ik weet wel dat het heel snel zal zijn, dat jij ontdekt dat de tijd van pleasen voorbij is. Simpelweg door 20 minuten naar mijn stem te luisteren. Dat is het.

Ik wil de Audiosessie en claim mijn vrijheid terug!


De belangrijkste vraag is natuurlijk.. gaat dit jou ook helpen?


Deze Audiosessie van 20 minuten gaat jou gegarandeerd helpen als je één van deze punten herkent:

Stop de suikerverslaving vink

Je bent constant druk met anderen, en komt niet toe aan jezelf.

Stop de suikerverslaving vink

Je bent op zoek naar meer tijd voor jezelf, maar anderen gaan altijd voor.

Stop de suikerverslaving vink

Je staat altijd klaar voor anderen, maar wie is er voor jou?

Stop de suikerverslaving vink

Je voelt je schuldig wanneer je een keer aan jezelf denkt. Dit drijft je vervolgens toch weer naar pleasegedrag.

Stop de suikerverslaving vink

Je hebt een hekel aan conflicten en doet er alles aan om dat te voorkomen. Zelfs als dat betekent dat je niet toe komt aan jezelf.

Stoppen met snoepen check

Je kan thuis mopperen dat iedereen iets van je wilt, maar ondertussen baal je dat je het laat gebeuren.

Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan je deze Audiosessie niet gratis geven, want dan weet ik dat je er niets mee gaat doen. Bovendien, iets wat gratis is, heeft voor jouw onbewuste geen waarde. En daarom vraag ik een symbolisch bedrag. Als het belangrijk genoeg voor je is jouw pleasegedrag te stoppen, dan zal je deze minimale investering doen en de effecten ervaren.

€ 99 ,-
€ 17 (eenmalig)

Je krijgt vandaag de Audiosessie ''Zeg maar Dag tegen Pleasegedrag'' met een bizarre introductiekorting van 83%, zodat je zelf kan ervaren hoe extreem effectief deze methode is.

Je krijgt hiermee direct toegang tot het Audiobestand. Je krijgt de inloggegevens per mail (check ook je Spam), en hiermee kun je binnen 1 minuut direct beginnen om je pleasegedrag te stoppen!


Nog even de voordelen op een rijtje nadat je de Audiosessie hebt beluisterd:


 • Dag pleasegedrag binnen 20 minuten.
 • Jouw pleasegedrag krijgt geen ruimte meer om jouw tijd te domineren.
 • Je voelt je vrij om te doen en zeggen wat je wilt, zonder angst of schuldgevoel.
 • Je kunt voortaan eenvoudig jouw grenzen aangeven zonder erover na te denken.
 • Je ontdekt dat erbij horen pas echt lukt als je jezelf bent.
 • Je haalt eigenwaarde uit jezelf, en hebt daar niemand meer voor nodig.


P.S.Ik wil dat je ook weet Waarom ik deze Super Effectieve Audiosessie Weggeef voor zo een Verwaarloosbaar Bedrag Ondanks dat ik er veel meer mee kan Verdienen:

De reden is heel simpel. Mijn praktijk is overvol. Ik ben steevast 2 maanden helemaal volgepland met afspraken. Ik kan simpelweg niet meer mensen helpen en moet dus ook mensen afwijzen die ik zie lijden. Dit wil ik niet meer doen. 

 

En omdat ik deze Audiosessie al 1x heb gemaakt, kan ik zo dus veel meer mensen bereiken met mijn hulp. Zo kan ik dus echte impact maken op de levens van anderen. Deze oplossing is voor mij dus ook enorm waardevol!

 

En zoals gezegd, ik ga jou ook niet straffen in jouw zoektocht naar meer tijd en ruimte voor jezelf. Vandaar bied ik deze Audiosessie dus voor het extreem lage bedrag aan van €17. Hiermee kun je dit gewoon uitproberen zonder dat je naar mijn praktijk hoeft te komen, en honderden euro’s moet uitgeven per sessie. 

null

HypnoGezond review google

null

null


Nog steeds een beetje sceptisch of dit werkt, of heb je een vraag? Deze vragen stelden andere mensen voordat ze besloten in te gaan op het aanbod:

Is deze audiosessie ook voor mij als ik me  herken in de punten, maar het anders noem dan pleasen? 

Jazeker. Want uiteindelijk gaat het om gedrag. En gedrag kun je makkelijk veranderen met hypnose. Het maakt dus niet uit hoe jij het noemt. Je onbewuste weet waar het over gaat en dat is genoeg om het gedrag te veranderen. Dus welke naam jij het ook geeft, dan is deze audiosessie ook voor jou!

Hoe vaak kan ik deze Audiosessie beluisteren?

Je kunt deze Audiosessie ontelbaar vaak gebruik beluisteren. Je behoudt levenslang toegang en kunt dus altijd luisteren wanneer je daar weer even behoefte aan hebt. Uiteraard ben ik wel van mening dat het uiteindelijk beter is om de oorzaak van je pleasegedrag op te lossen, maar niet iedereen wil of kan dat. Dan is deze audiosessie een makkelijke oplossing om toch het gewenste effect te bereiken.

Hoe krijg ik toegang tot de Audiosessie?

Na de aanschaf krijg je automatisch een mailtje ter bevestiging, en nog een mail waarin je de inloggegevens krijgt om de Audiosessie te beluisteren in mijn leeromgeving. Mocht je binnen 10 minuten na betaling nog geen mail hebben ontvangen (check ook je Spam), stuur me dan een mailtje op klantenservice@hypnogezond.nl, dan zal mijn team dit zo snel mogelijk voor je oppakken. 


Ik kan niet direct beginnen omdat ik..., hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Het voelt tenslotte veel veiliger om alles bij het oude te houden. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat het echt even niet uitkomt. Je houdt altijd toegang tot het online programma. Je kunt dus starten wanneer je wilt.


Lost deze Audiosessie voor altijd mijn pleasegedrag op?

Deze audiosessie is bedoelt om jouw onbewuste binnen 20 minuten te instrueren om je gedrag te veranderen. Dat betekent dat je nog steeds anderen zult helpen en er voor anderen zult zijn. Maar dat gaat dan niet meer ten koste van jezelf. Je maakt bewustere keuzes. die je op dat moment ervaart. Door de positieve ervaringen die je opdoet door vaker en makkelijker voor jezelf te kiezen, zal je merken dat je steeds meer vertrouwen krijgt en het ook steeds makkelijker wordt om gezondere keuzes te maken. Mocht je in de toekomst toch wat terugvallen, kun je simpelweg de audiosessie er weer bijpakken en weer een aantal dagen gaan luisteren. Net zo vaak als je wilt en wat jij nodig hebt.


Waarom geef je dit zo goedkoop weg als het zoveel waarde heeft?

De methode is eigenlijk zo waanzinnig eenvoudig, maar het is nog niet zo bekend. En onbekend maakt vaak onbemind, terwijl dit voor zoveel mensen de sleutel is naar een positieve verandering in gedrag. Ik wil je hier dus laagdrempelig kennis mee laten maken.  Veel mensen geloven dat veranderen moeilijk is en daarmee houden ze zich onnodig lang gevangen in gedrag wat niet gezond voor ze is. Ik wil graag iedereen die ervoor openstaat laten kennismaken met deze snelle en veilige manier van veranderen. Zonder eindeloos veel praatsessies of therapieën. Je hebt tenslotte wel leukere dingen met je tijd te doen.

Ik hoop oprecht dat dit jou zsm gaat helpen, alleen weet ik niet hoelang ik deze Audiosessie ga aanbieden op mijn website...

Want als je nu de urgentie niet voelt om jouw leven terug te claimen en Dag te zeggen tegen Pleasegedrag, dan is jouw vrijheid (nog) niet belangrijk genoeg en is het niet voor jou...


Vind je het WEL belangrijk genoeg? Ik adverteer op dit moment zodat jij deze Audiosessie te zien krijgt, maar dit ga ik natuurlijk niet eeuwig doen. Vandaar is het alleen mogelijk om de Audiosessie te claimen zolang ‘ie nog op m’n website staat.