Deze Extreem Unieke Methode Zorgt Ervoor Dat Je Faalangst Je Leven Niet Langer Beperkt


Hoe vaak ik hoor dat je met faalangst moet leren omgaan. Dat er trucjes zijn waarmee je alle spanningen die met faalangst gepaard gaan kunt controleren. Wat natuurlijk niet lukt en waarmee het gevoel van falen juist erger wordt. Wat als ik je vertel dat al die trucjes niet nodig zijn. Dat jij faalangst moeiteloos overwint door slechts 20 minuten naar mijn stem te luisteren.

Ik wil van mijn faalangst af!

Deze Bizar Makkelijke Methode is voornamelijk effectief als je jezelf herkent in onderstaande punten:

  • Je bent al snel bang om het verkeerd te doen en bent vaak bezig met wat anderen van je vinden.


 • Je legt de lat voor jezelf erg hoog. Zo hoog dat uitstellen de makkelijkste uitweg is zodat je maar niet zult falen.


 • Je hebt altijd het gevoel dat je moet presteren en legt jezelf grote druk op waardoor je juist blokkeert en niet goed uit de verf komt.


 • Je hebt nooit het gevoel dat je het kan of dat je echt ergens goed in bent. Anderen zijn altijd beter.


 • Het voelt alsof het nooit goed genoeg is en anderen je daar elk moment op kunnen wijzen. Daarom moet alles perfect.


  • Je vermijdt de dingen die je het liefst zou willen doen uit angst voor kritiek.


 • Je wilt afwijzing voorkomen en past je daarom liever aan dan dat je kiest voor jezelf.


 • Heb je regelmatig het gevoel dat je elk moment door de mand zal vallen? Dat ze er uiteindelijk achter zullen komen dat je het toch niet kan.

Als je jezelf hierin herkent, dan ga je op deze pagina de oplossing vinden om iedere vorm van faalangst binnen 25 minuten te overwinnen en extreem veel vertrouwen in jezelf te installeren!

Faalangst: Ik dacht dat het normaal was. Niet dus...

Het lijkt vaak dat je de enige bent als je problemen ervaart. De huidige maatschappij met alle social media laat een beeld zien van perfectie. Van mensen die alles ogenschijnlijk goed voor elkaar hebben.

Lang dacht ik ook zo. Voor mijn gevoel was ik de enige die ontzettend mislukt was. Ondanks alles wat ik gedaan had om te bewijzen wat ik allemaal kon, was het nooit genoeg. Ik werkte me een slag in de rondte, stond bol van de spanning en verstijfde letterlijk bij het idee dat ik iets moest presteren.

Vermijden was veilig en dingen doen gaf risico. De keuze is dan snel gemaakt. Wegduiken en in de luwte blijven. En met al mijn ambities en ideeën was dat enorm frustrerend.

Later kwam ik erachter dat ontzettend veel mensen dit zo ervaren. Dat alleen al het idee van falen met bijbehorende risico's op kritiek en afwijzing een reden is om te stoppen.

Inmiddels help ik dagelijks mensen in mijn praktijk om ook hun faalangst te overwinnen. Ik had dit werk nooit kunnen doen, als ik mijn eigen faalangst niet had overwonnen.

En in tegenstelling tot wat ik altijd had gehoord en voor waarheid had aangenomen dat je om moet leren gaan met faalangst, kwam ik op een bepaald moment in mijn leven in aanraking met een onbekende, maar oh zo makkelijke en effectieve methode waarmee ik definitief afrekende met mijn faalangst.

Ik leerde dat trucjes niet werken. De ECHTE oplossing zit in het onbewuste deel. Dat deel waar de echte verandering te maken is en waar je met denken niet bij komt. In een mum van tijd was ik van mijn faalanst af!

Ik besloot deze pure kunst mijzelf meester te maken, zodat ik andere mensen die nu nog last hebben van faalangst hiermee kan helpen. 

In mijn praktijk begeleid ik veel cliënten met verschillende problematieken. Problemen die ontstaan doordat niet het ware potentieel tot uitdrukking wordt gebracht. Omdat het best wel eng is om jezelf te laten zien en te staan voor wie je wilt zijn als je niet volledig overtuigd bent van jezelf op dat onbewuste niveau.

De mensen die ik help ervaren na mijn sessies:

 • Dat ze zichzelf kunnen laten zien, kunnen uitspreken zonder dat ze op voorhand al bezig zijn met wat anderen van ze denken.

 • Dat hun levensplezier vergroot wordt omdat ze niet langer het leven vermijden, maar juist gaan voor de dingen waar ze blij van worden.

 • De mensen die last hebben van onzekerheden, durven weer te vertrouwen omdat ze voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.

 • Mensen die kiezen voor veilig uit angst voor kritiek en afwijzing van hun persoontje ontdekken hoe makkelijk het is om relaxed eigen keuzes te maken.

 • Dat meningen van andere mensen nauwelijks meer effect hadden op hun eigen gemoedstoestand. Ze kunnen nu uitgaan van eigen kracht!

Er is geen enkel andere manier die je zo eenvoudig en effectief in een Complete Staat van Vertrouwen en Daadkracht brengt als deze Nieuwe Unieke Methode!

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om jouw faalangst te overwinnen, dus is het logisch dat je misschien sceptisch hierover bent. Maar weet dat al andere methodes erop gericht zijn de faalangst te onderdrukken, terwijl ik je help de faalangst te verwijderen. En dat maakt een groot verschil!

In Transformatieprocessen
Geholpen naar meer vertrouwen en rust
met Tevreden Klanten

Wie is die Birgit die jou kan helpen zodat jij jouw faalangst gaat overwinnen?

Mijn naam is Birgit Smit (1972). Ik ben onder andere hypnotherapeut.

Daarbij ben ik eigenaar van HypnoGezond en Hypnotherapie Birgit Smit. Ik deel vol passie en enthousiasme mijn kennis en bied begeleiding zodat jij op jouw eigen manier en je eigen tempo kunt toewerken naar een gezonder en gelukkiger leven. Dat doe ik door middel van het toepassen van hypnose omdat ik heb ontdekt dat dit een ongelooflijk krachtige manier is om prachtige transformaties te maken. 

De Baanbrekende methode die ik gebruik om mijn klanten van hun Faalangst af te helpen is hedendaagse hypnose


(En nee, niet het soort hypnose wat je op het podium ziet of waarbij ik een klokje voor je ogen zwaai en je als een kikker laat springen 😅). 

Ik was stomverbaasd dat deze methode zo effectief was. Fascinerend ook. Want waarom wist ik dit niet eerder?

Op wilskracht veranderen zal NOOIT werken.

Er was iets heel anders nodig. Vanaf het moment dat ik het zag, kon ik het niet  meer niet zien. Van de ene op de andere dag brak ik door mijn eigen barrières heen. Dit was life-changing voor me. En het ging waanzinnig eenvoudig. 

Deze methode moet iedereen kennen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig dit werkt!

Birgit Smit

''Ik hoop dat het goed met je gaat! Met mij gaat het nog steeds fantastisch, waarvoor ik je enorm dankbaar ben! Wat een wereld van verschil met hoe het ooit was :)''

''Ik wil je via deze weg nog eens enorm bedanken voor je goede gesprekken en behandeling. TOP, en ik zeg het maar tegen iedereen die het horen wil… Heel veel dank''

''Bedankt nog voor de uitgebreide sessie gisteren en de tijd die je daarvoor
hebt genomen.
En ik vind het zo knap van je dat je die verbanden kunt leggen als ik zo
mijn verhaal vertel, dat getuigd van kennis.''

Net als dat ik deze mensen heb mogen helpen, kan ik jou vandaag al helpen om van jouw faalangst af te komen door simpelweg 20 minuten naar mijn stem te luisteren, zodat:

 • het niet meer uitmaakt wat anderen van je vinden.

 • uitstellen niet meer in jouw woordenboek voorkomt. Je doet zonder erbij na te denken.

 • je op een ontspannen manier presteert zonder dat eeuwige gevoel dat je leven ervan afhangt.

 • goed ook goed genoeg is terwijl je nog steeds vol energie je inzet voor dat wat belangrijk voor je is.

 • je overtuigd bent van je eigen kunnen en met plezier en vanuit vertrouwen jezelf verder ontwikkeld.

 • Je niet langer hoeft te vermijden maar trots jouw ding kan doen zonder druk te maken over het oordeel van een ander.

Ik wil dit, laat maar zien!

Wat ik jou vandaag wil aanbieden is voor velen al een enorme openbaring geweest waarbij ze Faalangst binnen een handomdraai kunnen omzetten naar Vertrouwen en DOEN.

Mijn Oplossing voor het overwinnen van jouw Faalangst is Simpel en Rechtdoorzee: 


Beluister voor minimaal 30 dagen iedere dag eenmaal  mijn audiosessie, om jouw faalangst te verdrijven en daarvoor vertrouwen, daadkracht en rust te installeren zodat jij gaat DOEN. Binnen 20 minuten dus...

Overwin je faalangst
Ik wil de Audiosessie gebruiken om van mijn Faalangst af te komen!


De belangrijkste vraag is natuurlijk.. gaat dit jou ook helpen?


Deze Audiosessie van 20 minuten gaat jou gegarandeerd helpen als je van één van deze symptomen last hebt:

Stop de suikerverslaving vink

Je ervaart spanning als je alleen al denkt aan wat er allemaal van je verwacht wordt (op werk of privé).

Stop de suikerverslaving vink

Je voelt constant de druk dat je alles goed (misschien zelfs perfect) moet doen.

Stop de suikerverslaving vink

Je bent bereid jezelf opzij te zetten en aan te passen aan anderen om daarmee kritiek te voorkomen.

Stop de suikerverslaving vink

Je raakt gefrustreerd omdat je eigen ambities en talenten geen ruimte krijgen.

Stop de suikerverslaving vink

Je vraagt je weleens af of dit het leven nou is. 

Stoppen met snoepen check

Je gaat gebukt onder het idee dat je door de mand kan vallen. Het is niet een kwestie van 'of..' maar 'wanneer..' dat gebeurt.

Maar ik kan je deze Audiosessie niet gratis geven, aangezien dat enorm oneerlijk zou zijn voor m'n cliënten die €250 per sessie betalen en helemaal naar mij toe moeten komen. Maar de investering die ik jou vraag wil ik je wel even uitleggen:

Normaal gesproken help ik cliënten in mijn praktijk met dit soort sessies voor €250,- per sessie. Maar ik kan niet iedereen persoonlijk begeleiden en niet iedereen is in de gelegenheid om mijn praktijk te bezoeken. En deze audiosessie kun je net zo vaak beluisteren als je zelf wilt en zal ervoor zorgen dat je iedere dag meer vertrouwen en daadkracht ontwikkeld. Misschien kun je al voorstellen wat dit voor jouw leven gaat betekenen! Je krijgt dus oneindig veel waarde voor een hele kleine investering.


Normaal bied ik mijn audiosessies aan voor € 97,-. En de sessie 'Overwin je Faalangst' is iedere euro waard. Maar ook dit bedrag wil ik vandaag niet aan je vragen.


Want het liefste zou ik willen dat iedere persoon deze methode om faalangst op te lossen kent en toepast, omdat leren omgaan met faalangst simpelweg nooit geen serieuze optie is en dit juist averechts werkt. En daarom heb ik besloten om deze audio sessie aan te bieden voor een eenmalige, superkleine bijdrage waarmee jij jouw leven compleet kan veranderen...

null

Overwin je faalangst
€ 97,-
€ 7 (eenmalig)

Je krijgt vandaag de Audiosessie ''Overwin je Faalangst'' met een bizarre introductiekorting van 89%, zodat je met eigen ogen gaat zien hoe extreem effectief deze methode is.

Je krijgt hiermee direct toegang tot het Audiobestand. Je krijgt de inloggegevens per mail (check ook je Spam), en hiermee kun je binnen 1 minuut direct beginnen met je faalangst overwinnen!


Nog even de voordelen op een rijtje nadat je de Audiosessie hebt beluisterd:


 • De transformatie van faalangst naar onverstoorbare zelfverzekerdheid binnen 25 minuten.
 • Het maakt niet meer uit wat anderen van je vinden, je kiest je eigen weg.
 • Goed is goed genoeg terwijl je toch gemotiveerd bent om het beste uit jezelf te halen.
 • Je bent overtuigd van je eigen kunnen en gaat zelfverzekerd aan de slag.
 • Je maakt makkelijk keuzes en voelt je daar comfortabel bij.
 • Je durft en doet op een ontspannen manier en dat maakt je blij.


De reden is heel simpel. Mijn praktijk is overvol. Ik ben steevast 2 maanden helemaal volgepland met afspraken. Ik kan simpelweg niet meer mensen helpen en moet dus ook mensen afwijzen. Dit wil ik niet meer doen. 

 

Met deze audiosessie kan ik zo dus veel meer mensen bereiken met mijn hulp. Zo kan ik dus echte impact maken op de levens van anderen. Deze oplossing is voor mij dus ook enorm waardevol!

 

En zoals gezegd, ik ga jou niet het vel over de oren trekken. Alles is al duur genoeg. Vandaar bied ik deze Audiosessie dus voor het extreem laag bedrag aan van €7. Hiermee kun je jouw faalangst dus overwinnen zonder dat je naar mijn praktijk hoeft te komen, en honderden euro’s moet uitgeven per sessie. 

null

HypnoGezond review google

null

null


Is deze audiosessie ook voor mij als ik faalangst anders ervaar als hierboven staat?

De ymptomen die ik op deze pagina heb benoemd zijn de meest voorkomende die ik terug krijg van mijn klanten. Maar, er zijn nog ontelbaar veel andere manieren waarop iemand faalangst ervaart. Soms lijkt het alsof je de enige bent, maar geloof me: vrijwel iedereen heeft hier in meer of mindere mate last van. Soms zelfs zonder dat ze het in de gaten hebben en waardoor ze veel leuke dingen mislopen in het leven. Terwijl het niet hoeft. Stel je maar eens voor hoeveel leuker het leven is als die angst om te falen niet meer in de weg zit.

Hoe vaak kan ik deze Audiosessie beluisteren?

Je kunt deze Audiosessie ontelbaar vaak beluisteren. Je behoudt levenslang toegang en kunt dus altijd luisteren wanneer je faalangst ervaart. Uiteraard ben ik wel van mening dat het uiteindelijk beter is om de oorzaak van je faalangst op te lossen, maar met deze audiosessie ga je al zoveel overwinnen dat de kwaliteit van je leven als een komeet omhoog schiet.

Hoe krijg ik toegang tot de Audiosessie?

Na de aanschaf krijg je automatisch een mailtje ter bevestiging, en nog een mail waarin je de inloggegevens krijgt om de Audiosessie te beluisteren in mijn leeromgeving. Mocht je binnen 10 minuten na betaling nog geen mail hebben ontvangen (check ook je Spam), stuur me dan een mailtje op klantenservice@hypnogezond.nl, dan zal mijn team dit zo snel mogelijk voor je oppakken. 

Ik kan niet direct beginnen omdat ik..., hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Het voelt tenslotte veel veiliger om alles bij het oude te houden. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat het echt even niet uitkomt. Je houdt altijd toegang tot de audiosessie. Je kunt dus starten wanneer je wilt.

Lost deze Audiosessie voor altijd mijn faalangst op?

Deze audiosessie is bedoelt om je binnen 25 minuten te verlossen van de belemmerende faalangst die je  ervaart. Maar het is geen permanente oplossing waarmee de dieperliggende oorzaak van de faalangst wordt aangepakt. Dat vergt ook meer tijd en aandacht. Als je de volgende keer weer faalangst ervaart en er snel vanaf wilt komen, dan hoef je alleen deze Audiosessie erbij te pakken en je zal direct je sterker en krachtiger voelen. Je kunt dit net zo vaak doen als je wilt. Als je wilt en er klaar voor bent, ben je n natuurlijk ook welkom in mijn praktijk om tot de permanente oplossing te komen en nog veel meer dan faalangst op te lossen.

De methode is eigenlijk zo waanzinnig eenvoudig, maar het is nog niet zo bekend. En onbekend maakt vaak onbemind, terwijl dit voor zoveel mensen de sleutel is naar de ontsnapping van de dagelijkse stress en chaos. Ik wil je hier dus laagdrempelig kennis mee laten maken.  Je kunt namelijk eindeloos op wilskracht blijven proberen, maar falen zal je deel zijn. En daarmee bevestig je juist het probleem en houd je het in stand.. Doorbreek de cirkel van mislukking en pak deze unieke kans om je faalangst te overwinnen.

Overwin je faalangst

Ik hoop oprecht dat je deze kans pakt, want ik weet niet hoelang ik deze Audiosessie ga aanbieden voor dit bedrag...


Ik adverteer op dit moment zodat jij deze Audiosessie te zien krijgt. Deze aanbieding vind je dus niet op mijn website en kan je alleen op deze pagina claimen zolang deze pagina nog online staat.