Ontdek hoe je binnen 21 minuten definitief stopt met snoepen terwijl je ontspannen op de bank ligt!

Eindelijk! Nooit meer die verslavende behoefte aan zoetigheid

en andere ongezonde tussendoortjes.

"Allereerst wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben. Dankbaar met je hulp om af te vallen, in mij geval ook om normaal met voedsel om te gaan. Ik zit nu in de 2e week van de hypnose en heb nu al normaal
eetpatroon. Geen vreetbuien meer, niet meer de hele dag denken aan eten en snoepen. Ben je echt super dankbaar."
HypnoGezond beeldmerk

Monique Lasterie

Nou ik had echt niet gedacht dat het snel zou helpen. Maar ik merkte na de eerste keer al enorme verandering. Ik heb sinds de eerste dag niets meer aan koek snoep chip ed genomen. Fijne bijkomstigheid is dat de
weegschaal ook weer de juiste kant opgaat. Ik luister trouw iedere dag voor het slapen gaan. En ik moet zeggen ik slaap er ook heel goed op. Heb mijn eten ook aangepast naar weinig koolhydraten wat mij goed
bevalt. At vaak tussendoortje en en heb dit nu in de afgelopen dagen terug gebracht na 3 maaltijden  per dag.
HypnoGezond beeldmerk

Liesbeth Boeschoten

"3 dagen gedaan en ik merkte echt dat ik géén zin had in snoep."

HypnoGezond beeldmerk
Marleen Freijser

Komt het volgende je bekend voor?

 • Kan je maar niet stoppen met snoepen?

 • Baal je van die extra kilo's buikvet?

 • Wil je vet gaan verbranden in plaats van dikker worden door de suikers?

 • Baal je van je eigen snoepgedrag?

 • Zit je niet echt lekker in je vel?

 • Wil je moeiteloos stoppen met snoepen?

Waarom Je met Stop de Suikerverslaving Eindelijk Afkomt van Je Snoepverslaving?

Wat als ik jou kan vertellen dat je simpel kunt stoppen met snoepen. Dat je nooit meer terug hoeft te vallen in je oude, ongezonde snoepgedrag.

Dat je voor altijd je immuunsysteem in topconditie kunt houden. Omdat je voor eens en voor altijd afrekent met al die overbodige suikers die je nu nog in je lichaam stopt.

Dat je makkelijk en eenvoudig je buikvet verbrandt. Omdat er geen energie meer gaat naar de suikerverbranding.

Wat zou het voor jou betekenen als je dit met nog geen 21 minuten voor elkaar kan krijgen?


Moeiteloos Stoppen met Snoepen kan! En daar ga ik jou bij helpen

Ik was stomverbaasd dat deze methode zo effectief was. Mijn hele leven kon ik zoete verleidingen niet weerstaan. "Morgen ga ik het anders doen", en dat ging zo iedere dag. Er veranderde niets. Want ik kon niet stoppen met snoepen.

Op wilskracht ging het dus niet lukken. Ik schommelde tussen108 kilo en 60 kilo en ging weer terug naar boven de 100 kilo. Ik kan er niet eens meer aan denken wat ik mijn lichaam heb aangedaan. Inmiddels weet ik er alles van waarom diëten niet werkt.

Er was iets heel anders nodig. En vanaf het moment dat ik toegang kreeg tot die baanbrekende methode, kon ik van de ene op de andere dag moeiteloos stoppen met snoepen. Mijn buikvet verdween en ik bereikte definitief mijn ideale gewicht.

Deze methode moet iedereen kennen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig dit werkt!

Birgit Smit HypnoGezond

Birgit Smit - Oprichter van hypnogezond.nl - Hypnotherapeut - Therapeut Virtuele Maagband - Natuurvoedingsadviseur

Een Baanbrekende Methode die je Eenvoudig laat Stoppen met Snoepen!

Definitief Weg met dat Ongecontroleerde Snoepgedrag

Op een ontspannen manier afkomen van die behoefte aan snoepen.

Voor een ijzersterk Immuunsysteem

Minders suikers betekent dat je immuunsysteem volledig kan richten op het buiten houden van schadelijke indringers.

Verdubbel je Energie

Suikers maken moe. Stop ermee en je energieniveau gaat door het dak.

Voel je Simpelweg Fantastisch

Je bent blij, vrij en vrolijk als je verlost bent van de uitputtende werking van al die overbodige suikers.

Krijg Rust in je Hoofd

Zonder al die onnodige suikers ontstaat er rust in je hoofd en in je lichaam. De hele dag een heerlijk gevoel van ontspanning.

Stop de Suikerverslaving

Stop de suikerverslaving
€ 24,95
€ 12,47 (eenmalig)

Nog even alles op een rijtje...

Terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar mijn stem, verdwijnt je behoefte aan snoepen definitief.


 • Je overtollige buikvet smelt weg
 • Verdubbel je energie
 • Krijg een ijzersterk immuunsysteem
 • Voel je weer aantrekkelijk
 • Rust in je hoofd en rust in je lichaam


Je ontvangt direct na bestelling de instructie en sessie in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de Zelfhypnose Sessie merk je dat je behoefte aan zoetigheid en andere ongezonde snacks minder wordt. Wist je trouwens dat veel suikers eten leidt tot een onbehaaglijk gevoel en dat dit behoorlijke invloed heeft op niet alleen je gezondheid maar ook op je gevoel van geluk? Je gaat dus ook al snel meer rust ervaren en je voelt je fijner.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je snoepbehoefte te verminderen. Je download de MP3 op je telefoon en luistert deze voor minimaal 30 dagen iedere dag minimaal één keer. Vaker mag natuurlijk ook. Je zult merken dat je tijdens het luisteren heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt terwijl je luistert naar mijn stem en focust op mijn instructies.

Waarom 30 dagen?

Je kunt je misschien voorstellen dat veel snoepen en snacken een verslavende gewoonte is geworden. Wat betekent dat er neurale paden in je brein zijn gevormd die zorgen voor automatisch gedrag. Met (zelf)hypnose ga je nieuwe neurologische verbindingen in je brein leggen met gewoontes die beter en gezonder voor je zijn. Om die nieuwe verbindingen te maken en dus voor blijvend resultaat, is het noodzakelijk dat je minimaal 30 dagen aaneengesloten dagelijks de Zelfhypnose Sessie luistert.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Hoe werkt het praktisch?

Je krijgt van mij een downloadlink na aanschaf. Je download deze op je mobiel en luistert bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon. Dit omdat er ook gebruik gemaakt wordt van Theta golven zodat je brein makkelijker kan ontspannen. De Zelfhypnose Sessie blijft dus in jouw bezit en kun je altijd weer gebruiken zodra je merkt dat je het nodig hebt.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Dit is een veelgebruikt excuus omdat er vaak tegenop wordt gezien om te starten met afvallen. Maar dit is anders. Want het enige dat je hoeft te doen, is 30 dagen aaneengesloten luisteren naar een MP3. En de MP3 duurt ongeveer 20 minuten. Dus als je denkt dat je er geen tijd voor hebt, dan laat bijvoorbeeld dat ene koffiemomentje met al die koekjes schieten of kijk 20 minuten minder Netflix. En dan ben je er al. Het gaat je zo ontzettend veel opleveren als het gaat om gewicht en gezondheid, dat je er geen spijt van krijgt dat je die 20 minuten per dag in jezelf investeert.

Waarom zo goedkoop?

Ik doe dit omdat ik jou wil stimuleren om vanaf nu je gezondheid serieus te nemen. Zodat je echt iets gaat veranderen aan je eetgewoontes.

Natuurlijk kun je door blijven eten en je vol blijven stoppen met snoep en andere zogeheten lekkernijen, maar wat betekent dat voor jouw gewicht en gezondheid in de toekomst. En ik weet uit ervaring dat het nooit het juiste moment is en dat uitstellen de makkelijkste weg is. Maar uiteindelijk neem je jezelf in de maling en weet je heel goed dat uitstellen eigenlijk geen optie meer is.

Dus zie dit als een extra steuntje in de rug. En beslis vandaag nog dat jij gaat voor minder suiker en een gezonder lichaam!

Stop de suikerverslaving
Wat zou het voor jou betekenen als je toegang krijgt tot een baanbrekende manier waarmee je op een ontspannen manier je behoefte aan suikers zoals snoep en snacks vermindert.

Dat je exclusief toegang hebt de mogelijkheid om je overtollig buikvet te verbranden en je immuunsysteem ijzersterk in staat is om schadelijke indringers buiten te houden.

Dat je niet meer op wilskracht die enorme drang naar snoep en snacks hoeft te weerstaan, maar dat je er simpelweg geen behoefte meer aan hebt.


HypnoGezond beeldmerk

"Met veel plezier lees ik iedere keer je berichtjes. Het is bijna een
reminder geworden om nadat ik je bericht gelezen heb er zo nu en dan nog
even de app bij te pakken. Eerlijk, het gemiddelde luisteren ligt op 2-3
keer per week maar heeft wel resultaat opgeleverd. Ben zeker nog niet
helemaal suikervrij maar heb al wel heel snel genoeg. En zeker niet
iedere dag. En het allerbelangrijkste, ik ben veel minder moe èn bijna
10 kg afgevallen
. Dus dank voor je berichtjes en daarbij behorende
aanmoediging!"

Anoniem

HypnoGezond beeldmerk

"Ik val 9 van de 10 keer in slaap maar na de 30 dagen (eerder al) merk ik dat mijn zoetbehoefte en de daarbij horende vreetbuien weg zijn, zo heerlijk! Voor het eerst zolang ik mij kan herinneren ben ik niet meer de hele dag met eten bezig maar eet ik als ik trek krijg en kan ik eventueel wachten tot het etenstijd is! Ik gebruik de mp3 alleen nog om even heerlijk te kunnen ontspannen. Super resultaat, hartelijk dank hiervoor!"

Els

HypnoGezond beeldmerk

"Ik ga zometeen voor de 3e dag luisteren naar je stem en ik moet zeggen het geeft me heel veel rust! Verder lijkt het al te werken. Iedere keer als ik de kast open trek omdat ik iets wil snaaien hoor ik jou stem. Ik ben dus heel blij dat ik de zelfhypnose heb aangeschaft!"

Monique

HypnoGezond beeldmerk

"Na 2 weken zelfhypnose kan ik zeggen dat het heel goed gaat. Ik tracht nauwelijks nog naar zoetigheid, de enkele keer dat ik
dat ik een beetje zoetigheid of een chipje nam kwam voornamelijk doordat
ik met de kleinkinderen meedeed. Er zijn inmiddels 3 kilo vanaf en ik ben dan ook erg trots op mezelf."

M.H.

HypnoGezond beeldmerk

"Het gaat goed met me, en ik luister graag naar je mp3. Het geeft me echt rust en ik snoep nauwelijks meer dus ja het werkt."

Ina
HypnoGezond beeldmerk

"Ik at al koolhydraatarm en weinig suiker, maar viel niet meer af. Vandaar dat ik met de hypnose ben begonnen. De weegschaal gaat weer langzaam naar beneden."

Anoniem