Bouw aan een ijzersterk immuunsysteem

terwijl je ontspant!

Hoe je op een ontspannen manier al

binnen een paar minuten resultaat hebt.

Je hebt het vast weleens horen zeggen: 'Als je ziek wordt, dan heb je simpelweg pech gehad'. Als dat zo was, dan zou het een soort Russische Roulette worden. Dan maakt het allemaal niet uit wat je doet. Of je nu gezond leeft of niet. Je wordt toch wel ziek want je kunt er tenslotte niets aan doen.

Dit is wat veel mensen geloven. Je moet geluk hebben met je gezondheid.

Wat als ik je nou vertel dat je wel degelijk invloed kunt uitoefenen op je gezondheid? Dat jij alle facetten van je fysieke en mentale gesteldheid binnen een paar minuten kunt verbeteren?

Je hoeft mij natuurlijk niet te geloven. Dat is helemaal prima als je liever gelooft dat dingen je overkomen. Dat het niet mogelijk is om zelf invloed uit te oefenen. Ooit vond ik het ook makkelijk om de verantwoordelijkheid buiten mezelf te houden. Maar ik ben ontzettend blij dat ik de transformatie gemaakt heb, waardoor ik nu invloed heb op mijn energieniveau en fitter ben dan ooit.

De 28 minuten therapie...

In 28 minuten je immuunsysteem versterken? Van stress af die je in de weg zat om weerbaarder te zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals virussen? Het kan met de zelfhypnose sessie Boost je Immuunsysteem. Want het lot laten beslissen over je gezondheid is geen goed idee om te doen. En komt door onbewuste, automatische gewoontes die je ooit hebt geleerd.

Bewust kan je die gewoontes heel lastig veranderen. Op wilskracht lukt het wel voor even, maar de kans dat je het langdurig volhoudt is klein. Het kan er zelfs voor zorgen dat je jezelf saboteert om fysiek en mentaal sterker te worden met alle gevolgen van dien. Waarom? Het is onbewust gestuurd en dus heel lastig bereikbaar.

Niet met de zelfhypnose sessie Boost je Immuunsysteem. Een eenvoudige methode die je heel eenvoudig meeneemt naar de diepste regionen van je onbewuste geest en je in staat gaat stellen de veranderingen te maken die jij wilt maken.

Het enige dat je hoeft te doen, is te luisteren naar een MP3.

Birgit Smit HypnoGezond

Meer dan twaalf jaar geleden had ik een totaal ander leven en was ik totaal niet bezig met een gezonde leefstijl. Dat ik me constant uitgeput, futloos en ongelukkig voelde, kwam door de waardeloze situatie waar ik in zat. Tenminste dat vertelde ik mezelf maar al te graag. Want dan kon ik er tenslotte niets aan doen. Ik had niet bepaald heel veel zin in het leven en van mij hoefde het ook allemaal niet persé.

Ik kan het me nu bijna niet meer voorstellen, maar dat was wel mijn leven op dat moment. In die periode had ik een collega die achteraf de katalysator was voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg twee boeken cadeau. "De Kracht van het Nu" van Eckart Tolle en "Illusies" van Ingeborg Bosch.

Leergierig als ik ben, verslond ik de boeken en daar bleef het niet bij. Het bleek het begin van een mooie transformatie van slachtoffer naar het nemen van verantwoordelijkheid. Mijn hele leven veranderde. Het roer ging om en ik nam afscheid van een leven waarvan ik dacht dat het me overkwam. De waarheid bleek anders. Het fascineerde me  enorm en niet voor niets kwam hypnose op mijn pad. 

Af en toe verbaas ik mezelf nog en denk: hoe dan? De kracht van het onbewuste. De transformatie heeft me veel gebracht. Een fijne relatie, een goede band met mijn kinderen en een gezonde leefstijl wat me fysiek en mentaal in topconditie heeft gebracht.

Ooit zat ik aan de anti-depressiva, was te zwaar en leefde ongezond. Ik ging als een zombie door het leven. Ik vond er niets aan. Hoe anders is het nu. Ik geniet van het leven. Heb volop energie en door mijn innerlijke rust kan ik bergen verzetten.

Hypnose bleek de manier waarop het allemaal mogelijk werd.

  • Ik eet gezond
  • Beweeg regelmatig
  • En voel mij kalm en relaxed

Allemaal door hypnose en zelfhypnose. En dit kan nu dus ook jouw doorbraak worden om het anders te gaan doen. Een gezonder en stressvrijer leven waarin je moeiteloos verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen lichaam en leven.

Er is maar één ding dat je tegenhoudt.

Innerlijk conflict onbewust

Je onbewuste. Die houdt je tegen. Je probeert het op wilskracht en één ding is zeker. Je aandacht zal verslappen. Stel je maar voor die keer dat je voor de zoveelste keer aan een nieuw dieet begon. Hoe frustrerend was dat? Hoe vermoeiend ook! Dat kwam omdat je het allemaal bewust moest doen. De hele tijd ermee bezig zijn. Tot het moment kwam dat je bezweek. En terugviel in oude patronen.

Nu niet meer. Het gaat nu onbewust en opeens doe je dingen die je niet eens voor mogelijk had gehouden. Alsof het vanzelf gaat. Moeiteloos.

Je onbewuste houdt je tegen om te veranderen. Niet expres, die denkt namelijk dat het echt een goed idee is om het zo te doen. En luistert niet naar rede en goede argumenten. 

Die heeft zijn eigen taal en als je die taal niet spreekt? Dan is het net alsof je in het Nederlands uitlegt aan een Chinees wat je graag zou willen. Dat werkt niet. Je moet je onbewuste aanspreken in de taal die het begrijpt. En wanneer je dat doet? Dan houdt niets je meer tegen.

En weet je waarom je dit niet doet? En waarom zovelen dit nog niet doen? Omdat ze het niet kennen. En onbekend maakt onbemind.

Maar nu weet je van het bestaan. En dat kan jouw leven, net als het mijne compleet veranderen. Simpelweg omdat je in staat zal zijn om gezondere keuzes te maken en deze ook vol te houden.

Waar het mis is gegaan...

de onbewust gestuurde patronen

Je wordt geboren en terwijl je opgroeit, leer je door naar je ouders te kijken. En zij doen ook maar wat zij weer geleerd hebben. Dan kom je op school en ga je doen wat je anderen ziet doen. Leraren, vriendjes, vriendinnetjes, maar ook andere ouders. Je ontwikkelt je ratio, je denken, je analytisch vermogen en dat is prima. Alleen voor je het weet, kan je je denken niet meer stoppen en gaat het leven een kant op waar je geen invloed meer op lijkt te hebben.

Je wordt niet geleerd hoe te werken met visualisaties en emoties, de taal van je onbewuste. En als je beseft dat jij meer dan 99% onbewust automatisch doet dan is dat eigenlijk heel erg apart. Dat is juist de taal die je wilt leren toch?

De meeste methoden om je gezondheid te verbeteren zijn gericht op de oude manieren van leren. Gewoon je denkpatroon veranderen. En daar is het dus juist niet te doen.

De verandering vindt plaats op onbewust niveau. En daarmee is het belangrijk om je onbewuste in de juiste taal aan te spreken.

Ben jij ook bang voor hypnose?

hypnose eng

Hypnose. Mensen zijn er bang van. Want wat nou als je er in blijft? Wat nou als je dingen gaat doen tegen je wil in? 

Laat ik het zo zeggen: ‘Je zit er al in.' En jij niet alleen, maar wij allemaal. Dat zou op zich niet erg zijn als die hypnose je helpt om gezonde keuzes te maken. Maar vaak is dat niet het geval. De hypnose waar je nu in zit, is vaak helemaal niet handig.

Want hoe komt het dat het zo lastig is om van de bank af te komen om naar de sportschool te gaan? Of lijken je handen een eigen leven te leiden wanneer er chips op tafel staat? Of waarom is die cola toch verleidelijker dan water? En hoe komt het toch dat je altijd met meer en ongezonde snoep en snacks thuis komt, terwijl je je zo had voorgenomen om beter voor jezelf te zorgen.

Dit is allemaal het werk van je onbewuste. Die stuurt je richting gedrag waarmee je je eigen gezondheid ondermijnt. En dat doet het niet om jou te pesten. Maar omdat het daar een hele goede reden voor heeft.

Zie je onbewuste maar als een enorme opslagplaats. Een grote kamer vol foto's, afbeeldingen en boeken. Die allemaal betrekking hebben op jouw leven. Daar zijn alle momenten uit jouw leven opgeslagen. Zelfs die herinneringen waar je je niet meer van bewust bent. Terwijl al die herinneringen er wel voor zorgen dat je doet wat je doet, eet wat je eet en voelt wat je voelt.

Zonder dat je in de gaten hebt, hoe dat zo is gekomen. Het leven is eigenlijk één grote hypnose en het begint al vanaf je geboorte. 

Dus het is niet jouw schuld dat je het zo bent gaan doen! Het is eigenlijk de schuld van niemand. Je hebt simpelweg gewoon geen idee meer hoe het zo is gekomen en hoe je het nog kan veranderen. Want veranderen heb je wel geprobeerd, maar het leidt nergens toe. Behalve dat je iedere keer weer terugvalt in die oude, immuunsysteem ondermijnende gewoontes.

Maar daar komt nu verandering in. Want ik ga je vertellen wat je WEL kan doen. Om makkelijk en eenvoudig die oude gewoontes te doorbreken en je lichaam en geest in betere conditie te brengen.

Jouw investering voor deze zelfhypnose is € 12,47. Wat is een ijzersterk immuunsysteem jouw waard?

Wanneer is het genoeg voor jou?

Actie immuunsysteem

Dat is de vraag die alleen jij kunt beantwoorden. Wanneer is het genoeg voor jou? Er zijn maar twee momenten. Nu of Nu niet. De keuze is aan jou.

Toen ik eenmaal de eerste effecten van mijn transformatie begon op te merken, wilde ik het met iedereen delen. Als dit kon, dan moest iedereen dit toch weten. Dit zou zoveel problemen oplossen en zoveel leed kunnen voorkomen bij zoveel mensen.

Maar wat ik wel leerde... Ik ga niet overtuigen. Want ik ben niet verantwoordelijk voor jouw keuzes. Ik kan je een helpende hand aanreiken, maar de verandering moet jij zelf maken.

Dat betekent dat je zelf in actie zal moeten komen. Een klein beetje actie, dat dan weer wel, maar toch...

Een kleine inspanning die bestaat uit 28 minuten per dag lekker ontspannen luisteren. Je kunt het eigenlijk geen inspanning noemen. En terwijl je onbewuste de juiste instructies krijgt, zal je makkelijk in staat zijn om in het dagelijkse leven gezondere keuzes te maken. Keuzes die jouw immuunsysteem meer en meer ondersteunen en sterker maken, zodat je meer energie ervaart en je fitter voelt dan ooit.

Het is mijn overtuiging dat als jij dit dagelijks gaat luisteren, dit ook echt gaat werken voor jou.

Ik kan het niet aanzien dat zoveel mensen geloven dat het leven ze overkomt. Gezondheid, geluk en volop energie is geen geluk hebben. Je hebt heel veel zelf in de hand. Het is een kwestie van de kans pakken!

Birgit Smit

Mijn naam is Birgit Smit. Tot ongeveer 2008 dacht ik dat ik simpelweg pech had. De duvel schijt altijd op dezelfde hoop. En ik was voor het ongeluk geboren. Dat soort teksten waren mijn niet vreemd. Het leidde al in mijn vroege jeugd tot depressies, angsten en keuzes die me vet in de problemen brachten. Natuurlijk vond ik dat het me allemaal overkwam. Uiteindelijk dan maar aan de antidepressiva. De pijn verdoven. Wist ik veel. De huisarts zou het wel weten toch?

Het bleek één grote hypnose waar ik in zat. Een zelfgecreëerde rotzooi. Zoiets. Oh... wat vond ik mezelf zielig. Op de vlucht voor mijn pijn. Maar waar ik ook ging, ik nam mezelf mee.

Ik had werk te doen. In het meest donkere moment in mijn leven toen ik de bodem had bereikt, had ik niets meer te verliezen. Ik wist: dit kan zo niet langer.

Het werd het keerpunt in mijn leven.

Van zielig vogeltje naar een daadkrachtige vrouw die weet wat ze wil en een doel heeft. En om dat doel te bereiken, is het nodig optimaal fit en gezond te zijn. Dat betekent gezonde keuzes maken op het gebied van voeding, bewegen, hydrateren en innerlijke rust.

Het kan gewoon. Want wat ik kan, is niet moeilijk. Je moet het alleen weten. En jij hoeft echt niet al die opleidingen te doen die ik heb gedaan. Nee, ik weet welke taal jouw onbewuste spreekt. Je hoeft je alleen maar open te stellen. En je onbewuste begrijpt wat de bedoeling is. Ik gun het je zo!

Hoe werkt het precies?

Terwijl jij in diepe ontspanning bent en luistert naar mijn stem, naar mijn instructies. Die jouw onbewuste laten begrijpen dat het belangrijk voor je is om je immuunsysteem te verbeteren. Zodat je beter bestand bent tegen schadelijke invloeden en virussen van buitenaf. Dat betekent dat je meer zin krijgt in gezonde voeding en dat bewegen weer leuk wordt om te doen. Ook voldoende water drinken en meer ontspanning zorgen voor een algeheel gevoel van kalmte en innerlijke rust.

Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is dagelijks een klein half uurtje luisteren naar de zelfhypnose sessie. En dat voor minimaal 30 dagen. Maar je mag er daarna natuurlijk gerust meer doorgaan. 

Luisteren kun je doen op het tijdstip dat voor jou past. Het mag dus ook voor het slapen gaan. En als je in slaap valt, dan geeft dat niets. Je onbewuste hoort het wel. Luister bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon dan zullen mijn instructies nog dieper tot je onbewuste doordringen.

Daarna zal je merken dat er vanzelf dingen gaan veranderen. En het zal iedere dag makkelijker en makkelijker worden.

Gezonder eten en leven
Op een ontspannen manier kiezen voor gezondere alternatieven en er plezier in krijgen om goed voor jezelf te zorgen.
Versterk je immuunsysteem
Juist nu is een goed werkend immuunsysteem van groot belang. Terwijl jij ontspant, zal je onbewuste je dat gezonde zetje geven.
Makkelijk meer bewegen

Makkelijk meer bewegen

Je onbewuste heeft het beste met je voor. Zodra die hoort hoe goed dit voor je is, wordt bewegen ineens leuk om te doen.
Mentaal en fysiek meer weerbaar
Een goed immuunsysteem kan beter omgaan met schadelijke invloeden van buitenaf, zoals virussen, luchtvervuiling, E-nummers et cetera.
Ontspannen de dag door
Minder piekeren en malen. Simpelweg rust in je hoofd. Op een ontspannen manier betere en gezondere keuzes maken.

Veelgestelde vragen:

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de Zelfhypnose Sessie merk je dat je meer behoefte krijgt om beter voor jezelf te zorgen. Je wordt rustiger in je hoofd en je lichaam zal meer ontspannen. Je behoefte aan ongezonde voeding neemt af, waardoor je er minder van eet. Je zult vaker kiezen voor gezond en ook zin krijgen om meer te bewegen en water te drinken. Op die manier kan je immuunsysteem herstellen en ga je je al snel fitter en gezonder voelen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je immuunsysteem te boosten. Je download de MP3 op je telefoon en luistert deze voor minimaal 30 dagen iedere dag minimaal één keer. Vaker mag natuurlijk ook. Je zult merken dat je tijdens het luisteren heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt terwijl je luistert naar mijn stem en focust op mijn instructies. Als je erbij in slaap valt, dan geeft dat niets.

Waarom 30 dagen?

Je kunt je misschien voorstellen dat veel snoepen en snacken een verslavende gewoonte is geworden. Wat betekent dat er neurale paden in je brein zijn gevormd die zorgen voor automatisch gedrag. Met (zelf)hypnose ga je nieuwe neurologische verbindingen in je brein leggen met gewoontes die beter en gezonder voor je zijn. Om die nieuwe verbindingen te maken en dus voor blijvend resultaat, is het noodzakelijk dat je minimaal 30 dagen aaneengesloten dagelijks de Zelfhypnose Sessie luistert. En langer ermee doorgaan mag natuurlijk altijd.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Hoe werkt het praktisch?

Je krijgt van mij een downloadlink na aanschaf. Je download deze op je mobiel en luistert bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon. Dit omdat er ook gebruik gemaakt wordt van Theta golven zodat je brein makkelijker kan ontspannen. De Zelfhypnose Sessie blijft dus in jouw bezit en kun je altijd weer gebruiken zodra je merkt dat je het nodig hebt.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Dit is een veelgebruikt excuus omdat er vaak tegenop wordt gezien om te starten met iets nieuws.  Maar dit is anders. Want het enige dat je hoeft te doen, is 30 dagen aaneengesloten luisteren naar een MP3. En de MP3 duurt een kleine 30 minuten. Dus als je denkt dat je er geen tijd voor hebt, dan laat bijvoorbeeld dat ene koffiemomentje met al die koekjes schieten of kijk een half uurtje minder Netflix. En dan ben je er al. Het gaat je zo ontzettend veel opleveren als je dat half uurtje per dag in jezelf investeert.

En als je er echt nu niet aan toe bent, dan weet dat de MP3 altijd in jou bezit blijft. Je kunt dus prima gebruik maken van de aanbieding en er later mee aan de slag gaan. De normale prijs van deze Zelfhypnose Sessie is € 24,95. Je ontvangt nu dus 50% korting en je betaalt slechts € 12,47. Waarschijnlijk geef je dit nu al per week uit aan ongezond eten waar je straks dus geen behoefte meer aan hebt en ook niet meer in huis haalt. Wat een besparing is dat?

Waarom zo goedkoop?

Ik doe dit omdat in deze onwerkelijke tijd veel aandacht uit gaat naar vaccins en andere medicatie. Goed dat het er is als het echt nodig is, maar beter is om te voorkomen. En daar is vooralsnog weinig aandacht voor vanuit de overheid.

Natuurlijk kun je door blijven gaan op de huidige manier en hopen dat het allemaal wel meevalt. Maar beter is om serieus aan de slag te gaan met je gezondheid en te zorgen dat je immuunsysteem goed in staat is om die schadelijke invloeden uit de weg te ruimen. Het is jouw bescherming, zorg daar goed voor.

Beslis vandaag nog dat je het vanaf nu anders gaat doen. Makkelijk en eenvoudig!

immuunsysteem booster
€ 24,95,-
€ 12,47  (eenmalig)

Nog even alles op een rijtje...

Zelfhypnose is een makkelijke manier om je onbewuste op de juiste wijze te instrueren, zodat een gezondere leefstijl eenvoudiger is om te doen en vol te houden.


  • Je krijgt meer behoefte aan gezondere voeding
  • Je gaat beter voor jezelf zorgen omdat je het jezelf waard vindt
  • Je wordt fysiek en mentaal weerbaarder
  • Je krijgt meer zin om te bewegen en voelt je ontspannen
  • Je immuunsysteem krijgt heel makkelijk een flinke boost


Je ontvangt direct na bestelling de MP3 in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten.

P.s. Je hebt hier voor altijd toegang toe. De toegang verloopt dus nooit en je hebt gewoon levenslang toegang. Voor inderdaad eenmalig  € 12,47!


Ja, je hoort het goed. Toegang verloopt dus niet en voor € 12,47 lijkt het mij een no-brainer. Even paar dagen geen tussendoortjes (is nog gezond ook) en je hebt het er al uit ;-)


P.s.s. Je krijgt ook nog dagelijks een mail met leuke invalshoeken om jou te herinneren aan jouw doel om je immuunsysteem te versterken en je lichaam en leven gezonder te maken!

DISCLAIMER: Deze zelfhypnose sessie is geen vervanging voor reguliere therapie of behandeling. Bij twijfel altijd eerst naar de huisarts of specialist gaan voordat je dit gaat doen. Mijn persoonlijke resultaten en de resultaten die anderen hebben bereikt, zijn uiteraard ook niet de graadmeter voor jouw resultaten. Iedereen is anders en de resultaten uiteraard ook.