Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich

Stop met Uitstellen,

Start met Doen

Ontdek hoe je zonder moeite je taken uitvoert,  prioriteiten stelt

en je niet langer laat afleiden door van alles en nog wat.

Je weet dat direct aan je taken beginnen goed is om rust in je hoofd te krijgen. Maar er is zoveel te doen en je raakt zo snel afgeleid. Voor je het weet is er weer een dag voorbij en is er weer van al je plannen niets terecht gekomen.

Komt het volgende je bekend voor?

Uitstellen geeft frustratie

Je wilt zoveel doen, maar er gebeurt veel te weinig. Om moedeloos van te worden.

Uitstellen maakt onrustig

Altijd maar achter de feiten aanhollen, het maakt moe en geeft stress.

Uitstellen voelt als falen

Je weet dat je het prima kan, en toch doe je het niet. Zelfs dat voelt al niet lekker.

Je wilt op een makkelijk manier af van je uitstelgedrag. Alleen heb je al zoveel geprobeerd en telkens val je weer terug in oude patronen.

Blijf je maar uitstellen, heb je last van chronisch tijdgebrek, is de dag korter dan je to-do lijst, loop je constant opgejaagd achter de feiten aan?

Wat als ik je vertel dat jouw uitstelgedrag kan verdwijnen en je makkelijk en ontspannen tot uitvoering van je plannen komt. Dat je concentratie verbeterd,  je mentaal helder bent én tegelijkertijd andere positieve voordelen ervaart zoals meer energie en tijd voor jezelf.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

De Audiosessie Weg met Uitstelgedrag zorgt ervoor dat je direct in actie komt en moeiteloos je taken uit te voeren. Ook taken die minder leuk zijn...

Birgit Smit - Eigenaar van HypnoGezond

Ik ben Birgit Smit (1972). Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik zat niet lekker in mijn vel, wilde van alles, maar ik kwam nergens toe. Onvrede en frustratie omdat ik zoveel plannen en ideëen had, maar ik kon me er niet toe zetten om iets te doen.

En op de momenten dat ik wel de energie en zin had om iets te doen, ontbrak het me ineens aan inspiratie.

Wat een geknoei en wat een tijdverspilling.

Wat ik ook probeerde en welke tips en technieken ik ook toepaste om dit patroon van uitstellen te doorbreken, niets werkte. Ja voor eventjes, maar daarna...

Tot ik tijdens mijn hypnose opleiding de werkelijke oorzaak van mijn uitstelgedrag transformeerde. Het heeft alles voor me veranderd. En ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij ook de werkelijke oorzaak van jouw uitstelgedrag wegneemt, je zoveel meer gedaan krijgt.

Daarom heb ik voor jou een audio opgenomen waarmee je gaat stoppen met uitstellen.

Stoppen met uitstellen, Starten met doen:

Wanneer het jou uitkomt

Je kunt de audio op ieder moment luisteren wanneer je dreigt te gaan uitstellen. En nee, dit ga je niet uitstellen, want je wilt dat dit slaagt.

In je eigen omgeving

Je hoeft er de deur niet voor uit. Lekker in je luie stoel. Alleen maar je oortjes in of koptelefoon op en luisteren maar.

Ontspannen moment voor jezelf

Hoezo ontspannen? Inderdaad, door zo'n 20 minuten relaxt te luisteren, wordt dat deel geactiveerd waardoor je in actie komt.

Voor wie is deze audio Weg met Uitstelgedrag

De audiosessie Weg met Uitstelgedrag is voor iedereen die in meer of mindere mate goed is in uitstellen. Het wordt onderschat hoeveel negatieve gevolgen uitstellen heeft voor de fysieke- en mentale gezondheid. Het geeft stress, maakt onrustig en je hebt altijd het gevoel dat je nog iets moet. Je bent het toch met me eens dat het veel meer voldoening geeft om lekker aan de slag te gaan.

Dus... heb je alle trucjes al geprobeerd en heeft niets geholpen. Weg met Uitstelgedrag gaat het verschil maken!

Van Uitstellen naar Doen start met...

1. De juiste ACTIE mindset

Met de juiste mindset kom je in actie. Maar hoe kom je aan de juiste mindset, Je weet het tenslotte allemaal wel. Het lukt alleen in de uitvoering niet. Daar helpt de audiosessie Weg met Uitstelgedrag je bij om precies dat deel in jou te activeren waardoor je mindset als vanzelf in de juiste actiestand komt.

2. Focus & Concentratie

Ken je dat? Dat je ergens aan begint en vervolgens weer met iets anders bezig bent. Afleiding is een belangrijke showstopper en zo frustrerend. Hoe fijn is het als je vol focus en concentratie bezig bent en vervolgens ook echt iets gedaan krijgt?

3. Meer energie

Hoe meer je doet, hoe meer energie je krijgt. Omdat het simpelweg een goed gevoel geeft om in actie te komen. Beweging in welke vorm dan ook, geeft nieuwe impulsen en zorgt dat je jezelf tot grote hoogte brengt.

4. Meer rust en een gevoel van voldoening

Met een voldaan gevoel terugkijken op de dag waar je die dingen hebt gedaan die je jezelf hebt voorgenomen. Dat is fijn toch. Je geeft jezelf iedere dag opnieuw de bevestiging dat het makkelijk en eenvoudig is om bezig te zijn en stappen te maken.

Je komt in actie, bereikt resultaten en alles vanuit rust en ontspanning. Hierdoor krijg je meer energie, een beter gevoel over jezelf en meer zin om nog meer te doen.

€97 (eenmalig)

Audiosessie Weg met Uitstelgedrag

Kom in Actie, ga Doen en laat het uitstelgedrag definitief tot het verleden behoren. Met deze audiosessie ga jij direct in de actie-modus en ben je in staat om grote -of kleine doelen te bereiken.


Wat levert dit je op?

 • Direct na het luisteren kom je in beweging
 • Je doet veel meer op een dag dan je voor mogelijk had gehouden
 • Je ervaart plezier in DOEN
 • Je voelt meer energie en positiviteit omdat dingen eindelijk WEL lukken!


Na aanmelding ontvang je inloggegevens in je mailbox (check evt. je spam) en kun je direct starten in de HypnoGezond Academie. Je blijft altijd toegang houden en kunt het zo vaak gebruiken als je wilt.

Het luisteren naar Weg met Uitstelgedrag leidt tot...

Meer helderheid

Laat de ideeën maar stromen, want jij weet ze wel uit te voeren

 Focus & Concentratie

Met volle concentratie en gefocust op je doel af.

Tevreden gevoel

Dingen doen geeft een voldaan en tevreden gevoel. Lekker toch?

Meer energie

Vermoeidheid is verleden tijd. Je gaat vol energie vooruit.

Rust & Ontspanning

Ontspannen actief zijn, geeft zoveel rust voor je hoofd en lijf.

Doelen bereiken

Ontdek hoe snel je doelen behaald wanneer je in actie komt.


97 EUR (eenmalig)

Audiosessie Weg met Uitstelgedrag

Kom in Actie, ga Doen en laat het uitstelgedrag definitief tot het verleden behoren. Met deze audiosessie ga jij direct in de actie-modus en ben je in staat om grote -of kleine doelen te bereiken.


Wat levert dit je op?

 • Direct na het luisteren kom je in beweging
 • Je doet veel meer op een dag dan je voor mogelijk had gehouden
 • Je ervaart plezier in DOEN
 • Je voelt meer energie en positiviteit omdat dingen eindelijk WEL lukken!


Na aanmelding ontvang je inloggegevens in je mailbox (check evt. je spam) en kun je direct starten in de HypnoGezond Academie. Je blijft altijd toegang houden en kunt het zo vaak gebruiken als je wilt.

De audiosessie Weg met Uitstelgedrag is de meest toegankelijke en makkelijke manier om je uitstelgedrag uit te bannen en in actie te komen, en dat zonder wilskracht en moeilijk gedoe.

Het enige dat je hoeft te doen, is luisteren naar een audio die ik speciaal voor jou heb ingesproken en waarmee ik het deel in jou, die verantwoordelijk is voor je uitstelgedrag, in de juiste taal vraag om het gedrag te veranderen en in actie te komen.

Je zult merken dat doordat je telkens na het luisteren ook daadwerkelijk in actie komt, je al snel veel meer gedaan krijgt en dat het leuk is om te doen. Zo geef je jezelf steeds meer positiviteit en aanmoediging om door te gaan en zal er als vanzelf een nieuw neuraal pad gecreëerd worden dat het oude overschrijft. 


Elke dag starten er mensen met luisteren naar de audiosessie Weg met Uitstelgedrag vanwege de voordelen...

 • Deelnemers voelen zich actiever en ervaren meer energie
 • Onrust en een gevoel van opgejaagdheid verdwijnen
 • Deelnemers hebben een meer voldaan gevoel, omdat dingen eindelijk WEL lukken
 • Deelnemers krijgen steeds meer zelfvertrouwen en een goed gevoel over zichzelf
 • Deelnemers ervaren steeds meer focus en concentratie.
 • Deelnemers gaan hun angsten voor afwijzing en kritiek voorbij en ervaren de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn.Zet vandaag jouw eerste stap naar meer gedaan krijgen

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.