50% korting op Audiosessie Stop de Suikerverslaving en Laat  Jouw Gewoonte om Overmatig te Eten Moeiteloos Achter Je!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Eerst even lezen wat dit allemaal inhoudt
Ja, ik wil van die verslavende gewoonte af

Je bent slechts 20 minuten verwijderd van die gewoonte van overmatig eten.

Terwijl je ontspannen op de bank ligt, laat jij die verslavende behoefte aan zoetigheid en andere ongezonde tussendoortjes snel achter je.

Resultaten behaald met Stop de Suikerverslaving

"Allereerst wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben. Dankbaar met je hulp om af te vallen, in mij geval ook om normaal met voedsel om te gaan. Ik zit nu in de 2e week van de hypnose en heb nu al normaal
eetpatroon. Geen vreetbuien meer, niet meer de hele dag denken aan eten en snoepen. Ben je echt super dankbaar."
HypnoGezond beeldmerk

Monique Lasterie

Nou ik had echt niet gedacht dat het snel zou helpen. Maar ik merkte na de eerste keer al enorme verandering. Ik heb sinds de eerste dag niets meer aan koek snoep chip ed genomen. Fijne bijkomstigheid is dat de weegschaal ook weer de juiste kant opgaat. Ik luister trouw iedere dag voor het slapen gaan. En ik moet zeggen ik slaap er ook heel goed op. Heb mijn eten ook aangepast naar weinig koolhydraten wat mij goed
bevalt. At vaak tussendoortje en en heb dit nu in de afgelopen dagen terug gebracht na 3 maaltijden  per dag.
HypnoGezond beeldmerk

Liesbeth Boeschoten

"3 dagen gedaan en ik merkte echt dat ik géén zin had in snoep."

HypnoGezond beeldmerk
Marleen Freijser

Komt het volgende je bekend voor?

 • Lukt het niet om te stoppen met snoepen?

 • Baal je van je overtollige kilo's?

 • Wil je af van ongecontroleerd emotie-eten?

 • Is snoepen voor jou een gewoonte geworden?

 • Zit je niet echt lekker in je vel?

 • Wil je moeiteloos stoppen met snoepen?

Waarom Je met Stop de Suikerverslaving Eindelijk Afkomt van Je Snoepverslaving?

Wat als ik jou kan vertellen dat je simpel kunt stoppen met snoepen. Dat je nooit meer terug hoeft te vallen in je oude, ongezonde eetgewoonte.

Dat je voor altijd je immuunsysteem in topconditie kunt houden. Omdat je voor eens en voor altijd afrekent met al die overbodige suikers die je nu nog in je lichaam stopt.

Dat je makkelijk en eenvoudig je buikvet verbrandt. Omdat er geen energie meer gaat naar de suikerverbranding.

Wat zou het voor jou betekenen als je dit met nog geen 20 minuten voor elkaar kan krijgen?


Moeiteloos Stoppen met Snoepen kan! En daar ga ik jou bij helpen

Ik was stomverbaasd dat deze methode zo effectief was. Mijn hele leven kon ik zoete verleidingen niet weerstaan. "Morgen ga ik het anders doen", en dat ging zo iedere dag. Er veranderde niets. Want ik kon niet stoppen met snoepen.

Op wilskracht ging het dus niet lukken. Ik schommelde tussen108 kilo en 60 kilo en ging weer terug naar boven de 100 kilo. Ik kan er niet eens meer aan denken wat ik mijn lichaam heb aangedaan. Inmiddels weet ik er alles van waarom diëten niet werkt.

Er was iets heel anders nodig. En vanaf het moment dat ik toegang kreeg tot die baanbrekende methode, kon ik van de ene op de andere dag moeiteloos stoppen met snoepen. Mijn buikvet verdween en ik bereikte definitief mijn ideale gewicht.

Deze methode moet iedereen kennen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig dit werkt!

null

Birgit Smit - Oprichter van hypnogezond.nl - Hypnotherapeut

Een baanbrekende Methode die je Eenvoudig laat Stoppen met Snoepen!

Ja, dat wil ik...


Stoppen met Snoepen

Op een ontspannen manier afkomen van die behoefte aan snoepen en tussendoortjes.

Voor een ijzersterk Immuunsysteem

Minders suikers betekent dat je immuunsysteem volledig kan richten op het buiten houden van schadelijke indringers.

Verdubbel je Energie

Suikers maken moe. Stop ermee en je energieniveau gaat door het dak.

Voel je Simpelweg Fantastisch

Je bent blij, vrij en vrolijk als je verlost bent van de uitputtende werking van al die overbodige suikers.

Krijg rust in je hoofd

Zonder al die onnodige suikers ontstaat er rust in je hoofd en in je lichaam. De hele dag een heerlijk gevoel van ontspanning.

Stop de Suikerverslaving

Stop de suikerverslaving
€ 97,-
€ 48,50 (eenmalig)

Nog even alles op een rijtje...

Terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar mijn stem, verdwijnt je behoefte aan snoepen definitief.


 • Je behoefte aan ongezonde suikers verdwijnt
 • Je krijgt meer energie
 • Je wordt mentaal sterker
 • Het wordt steeds makkelijker voor gezondere alternatieven te kiezen
 • Je voelt je simpelweg fantastisch


Je ontvangt direct na bestelling de instructie en inloggegevens van de HypnoGezond Academie in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten.

Veelgestelde vragen:

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de Zelfhypnose Sessie merk je dat je behoefte aan zoetigheid en andere ongezonde snacks verdwijnt. Wist je trouwens dat veel suikers eten leidt tot een onbehaaglijk gevoel en dat dit behoorlijke invloed heeft op niet alleen je gezondheid maar ook op je gevoel van geluk? Je gaat dus ook al snel meer rust ervaren en je voelt je fijner.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je snoepbehoefte te verminderen. Je download de MP3 op je telefoon en luistert deze voor minimaal 30 dagen iedere dag minimaal één keer. Vaker mag natuurlijk ook. Je zult merken dat je tijdens het luisteren heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt terwijl je luistert naar mijn stem en focust op mijn instructies.

Waarom 30 dagen?

Je kunt je misschien voorstellen dat veel snoepen en snacken een verslavende gewoonte is geworden. Wat betekent dat er neurale paden in je brein zijn gevormd die zorgen voor automatisch gedrag. Met (zelf)hypnose ga je nieuwe neurologische verbindingen in je brein leggen met gewoontes die beter en gezonder voor je zijn. Om die nieuwe verbindingen te maken en dus voor blijvend resultaat, is het noodzakelijk dat je minimaal 30 dagen aaneengesloten dagelijks de Zelfhypnose Sessie luistert.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Hoe werkt het praktisch?

Je krijgt van mij een downloadlink na aanschaf. Je download deze op je mobiel en luistert bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon. Dit omdat er ook gebruik gemaakt wordt van Theta golven zodat je brein makkelijker kan ontspannen. De Zelfhypnose Sessie blijft dus in jouw bezit en kun je altijd weer gebruiken zodra je merkt dat je het nodig hebt.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Dit is een veelgebruikt excuus omdat er vaak tegenop wordt gezien om te starten met afvallen. Maar dit is anders. Want het enige dat je hoeft te doen, is 30 dagen aaneengesloten luisteren naar een MP3. En de MP3 duurt ongeveer 20 minuten. Dus als je denkt dat je er geen tijd voor hebt, dan laat bijvoorbeeld dat ene koffiemomentje met al die koekjes schieten of kijk 20 minuten minder Netflix. En dan ben je er al. Het gaat je zo ontzettend veel opleveren als het gaat om gewicht en gezondheid, dat je er geen spijt van krijgt dat je die 20 minuten per dag in jezelf investeert.

Waarom zo goedkoop?

Ik doe dit omdat ik jou wil stimuleren om vanaf nu je gezondheid serieus te nemen. Zodat je echt iets gaat veranderen aan je eetgewoontes.

Natuurlijk kun je door blijven eten en je vol blijven stoppen met snoep en andere zogeheten lekkernijen, maar wat betekent dat voor jouw gewicht en gezondheid in de toekomst. En ik weet uit ervaring dat het nooit het juiste moment is en dat uitstellen de makkelijkste weg is. Maar uiteindelijk neem je jezelf in de maling en weet je heel goed dat uitstellen eigenlijk geen optie meer is.

Dus zie dit als een extra steuntje in de rug. En beslis vandaag nog dat jij gaat voor minder suiker en een gezonder lichaam!

Stop de suikerverslaving

Ontdek Hoe Stop de Suikerverslaving Jou Laat Stoppen Met Snoepen

Wat zou het voor jou betekenen als je toegang krijgt tot een baanbrekende manier waarmee je op een ontspannen manier je behoefte aan suikers zoals snoep en snacks vermindert.

Dat je exclusief toegang hebt de mogelijkheid om je overtollig buikvet te verbranden en je immuunsysteem ijzersterk in staat is om schadelijke indringers buiten te houden.

Dat je niet meer op wilskracht die enorme drang naar snoep en snacks hoeft te weerstaan, maar dat je er simpelweg geen behoefte meer aan hebt.