Makkelijk en Ontspannen je Immuunsysteem Boosten. Ontdek hoe Zelfhypnose helpt om je fysiek en mentaal weerbaarder te maken.

Breng je lichaam in optimale conditie zodat je beter bestand bent tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Komt het volgende je bekend voor?

 • Wil je weerbaarder zijn tegen virussen en schadelijke invloeden van buitenaf?

 • Ervaar je veel stress en wil je meer ontspannen?

 • Vind je het belangrijk om je immuunsysteem zo optimaal mogelijk zijn werk te laten doen?

 • Wil je een gezondere leefstijl, maar lukt het tot nu toe niet om dat vol te houden?

 • Voel je je regelmatig futloos en moe en kijk je uit naar meer energie en vrolijkheid in je leven?

 • Ben je bereid om te investeren in je gezondheid?

Jouw Immuunsysteem: het belangrijkste systeem dat er is!

Zie je lichaam als een auto die op diesel rijdt. Wanneer je daar benzine in doet, dan zal je auto niet meer functioneren zoals het behoort te doen. Zo gaat het ook met je lichaam. Het is belangrijk daar goed voor te zorgen om ziekte te voorkomen of om schadelijke invloeden van buitenaf onschadelijk te maken zodat je er geen hinder van ondervindt.

Als je je immuunsysteem teveel belast met bijvoorbeeld ongezonde voeding, dan ga je dit merken. Futloosheid ligt op de loer. En ook mentaal wordt het lastiger om met de dagelijkse beslommeringen om te kunnen gaan. 

Ook weinig bewegen en onvoldoende water drinken zorgt voor een verzwakking van je immuunsysteem. En wat dacht je van stress?

Zeker als het om langdurige stress gaat en je daarnaast ook nog minder goed voor je lichaam zorgt, zal je snel verzeild raken in een sputterend lichaam. En dat sputteren is een signaal van je onbewuste.

Net als dat de auto stopt met rijden als het verkeerde brandstof heeft, zal een lichaam minder goed in staat zijn om gezond te blijven. En krijgen allerlei ziektes kans om (verder) te ontwikkelen of ben je vatbaarder voor virussen van buitenaf.


Natuurlijk weet je dit allemaal wel, maar hoe verander je dit?


Want mogelijk heb je al zo vaak geprobeerd om gezonder te leven, maar komt telkens de klad er weer in. Er hoeft maar iets te gebeuren en je zit weer in je oude patroon. Het korte termijn plezier van ongezonde tussendoortje is onweerstaanbaar. Of wat te denken van een lui avondje netflixen op de bank. Dat voelt toch veel comfortabeler dan je schoenen aan te trekken en een stevige wandeling te maken.

Het is nu eenmaal zo dat bezig zijn met de lange termijn pijn van ziekte of andere ongemakken, minder aantrekkelijk is dan het plezier dat je vandaag kunt hebben.

En toch is het allemaal maar een verhaal dat je jezelf verteld. Een verhaal dat je liever lui op de bank zit. Of dat je nu eenmaal een snoepkont bent. Of dat je nu eenmaal geen discipline hebt. Of...

Wat het ook is, het is jouw hypnose. Het verhaal waar je ooit in bent gaan geloven. Het is jouw waarheid. Het mooie is, dat je ervoor kunt kiezen om een ander verhaal te geloven. Een nieuwe waarheid te creëren die beter en gezonder voor je is. En waar je op een ontspannen en eenvoudige manier goed voor jezelf gaat zorgen.


Vandaag presenteer ik hier de oplossing voor jou!


Wat als ik jou kan vertellen dat je je immuunsysteem kan versterken. Dat je weerbaarder kunt zijn tegen dat wat je nu misschien wel angstig maakt. En dat het helemaal niet moeilijk is om dat voor elkaar te krijgen.

Dat je misschien wel beter gaat slapen, zorgt voor voldoende gezonde voedingsstoffen, genoeg water drinkt om je vochthuishouding te ondersteunen, voldoende beweegt en dat steeds een beetje meer. Maar ook meer ontspannen en rustiger worden in je lichaam en geest. Alles ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem die er speciaal voor bedoeld is om jou gezond te houden.

Het is belangrijk dat je er goed voor zorgt. En niet voor even, maar voor het leven.

Hoe zou dat zijn voor jou?


Een MP3 die jou helpt om je immuunsysteem naar een hoger niveau te tillen

Je immuunsysteem versterken kan! En daar ga ik jou bij helpen

Goed dat je interesse hebt om je immuunsysteem te versterken. Maar je wilt vast weten met wie je te maken hebt. Wie is Birgit Smit eigenlijk? Het is een lang verhaal, maar ik zal het kort houden. Het gaat tenslotte niet om mij, maar om jou.

In mijn kindertijd raakte ik mezelf al kwijt. Ik wilde erbij horen en begon me aan te passen aan wat ik dacht dat er van me verwacht werd. Ik werd er diep ongelukkig van wat maakte dat ik het mezelf ook niet meer waard vond om goed voor te zorgen. Ik studeerde af aan de HTS na een studie Technische Bedrijfskunde en ging vervolgens naar de Universiteit in Tilburg. Ik hoopte daar het geluk te vinden waar ik naar op zoek was. Alleen zou ik het nooit buiten mezelf gaan vinden. Dat ging dus ook niet lukken.

Door omstandigheden begon ik aan mijn eigen transformatieproces. Ik kreeg interesse in de psychologie van de mens. Ik studeerde af als Master Management, Cultuur en Verandering met als specialisatie Organisatiepsychologie. Daar bleef het niet bij.

Ik volgde diverse opleidingen om me tot coach en hypnotherapeut te kwalificeren waarbij hypnose een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn transformatie van ongezonde leefstijl naar gezond en verantwoord omgaan met mijn lichaam en geest. Ook studeerde ik af als natuurvoedingsadviseur.

Dat er tot op de dag van vandaag niet meer aandacht is voor het opbouwen van een kwalitatief goed werkend immuunsysteem, vind ik heel bijzonder. Want er kan zoveel leed voorkomen worden als je wat kleine dingen verandert in je leefstijl. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. 

Dat is de reden dat ik jou wil inspireren en aanzetten tot actie. Want ook jij kan eenvoudig en makkelijk die verandering maken zodat je immuunsysteem je beter zal kunnen beschermen.

Birgit Smit HypnoGezond

Birgit Smit - Oprichter van hypnogezond.nl - Hypnotherapeut - Therapeut Virtuele Maagband - Natuurvoedingsadviseur

Zelfhypnose Sessie Boost je Immuunsysteem

immuunsysteem booster
€ 24,95
€ 12,47 (eenmalig)

Nog even alles op een rijtje...

Zelfhypnose is een makkelijke manier om je onbewuste op de juiste wijze te instrueren, zodat een gezondere leefstijl eenvoudiger is om te doen en vol te houden.


 • Je krijgt meer behoefte aan gezondere voeding
 • Je gaat beter voor jezelf zorgen omdat je het jezelf waard vindt
 • Je wordt fysiek en mentaal weerbaarder
 • Je krijgt meer zin om te bewegen en voelt je ontspannen
 • Je immuunsysteem krijgt heel makkelijk een flinke boost


Je ontvangt direct na bestelling de MP3 in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten.

Gezonder Leven, Gezonder Eten

Op een ontspannen manier kiezen voor gezondere alternatieven en er plezier in krijgen om goed voor jezelf te zorgen.

Geef je Immuunsysteem een Boost

Juist nu is een goed werkend immuunsysteem van groot belang. Terwijl jij ontspant, zal je onbewuste je dat gezonde zetje geven.

Meer Bewegen voor een Gezonder Lichaam

Je onbewuste heeft het beste met je voor. Zodra die op een ontspannen manier hoort hoe goed dit voor je is, wordt bewegen ineens leuk om te doen.

Mentaal en fysiek meer weerbaar

Een goed immuunsysteem kan beter omgaan met schadelijke invloeden van buitenaf, zoals virussen, luchtvervuiling, E-nummers et cetera.

Ontspannen de dag door 

Minder piekeren en malen. Simpelweg rust in je hoofd. Op een ontspannen manier betere en gezondere keuzes maken.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de Zelfhypnose Sessie merk je dat je meer behoefte krijgt om beter voor jezelf te zorgen. Je wordt rustiger in je hoofd en je lichaam zal meer ontspannen. Je behoefte aan ongezonde voeding neemt af, waardoor je er minder van eet. Je zult vaker kiezen voor gezond en ook zin krijgen om meer te bewegen en water te drinken. Op die manier kan je immuunsysteem herstellen en ga je je al snel fitter en gezonder voelen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je immuunsysteem te boosten. Je download de MP3 op je telefoon en luistert deze voor minimaal 30 dagen iedere dag minimaal één keer. Vaker mag natuurlijk ook. Je zult merken dat je tijdens het luisteren heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt terwijl je luistert naar mijn stem en focust op mijn instructies. Als je erbij in slaap valt, dan geeft dat niets.

Waarom 30 dagen?

Je kunt je misschien voorstellen dat veel snoepen en snacken een verslavende gewoonte is geworden. Wat betekent dat er neurale paden in je brein zijn gevormd die zorgen voor automatisch gedrag. Met (zelf)hypnose ga je nieuwe neurologische verbindingen in je brein leggen met gewoontes die beter en gezonder voor je zijn. Om die nieuwe verbindingen te maken en dus voor blijvend resultaat, is het noodzakelijk dat je minimaal 30 dagen aaneengesloten dagelijks de Zelfhypnose Sessie luistert. En langer ermee doorgaan mag natuurlijk altijd.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Hoe werkt het praktisch?

Je krijgt van mij een downloadlink na aanschaf. Je download deze op je mobiel en luistert bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon. Dit omdat er ook gebruik gemaakt wordt van Theta golven zodat je brein makkelijker kan ontspannen. De Zelfhypnose Sessie blijft dus in jouw bezit en kun je altijd weer gebruiken zodra je merkt dat je het nodig hebt.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Dit is een veelgebruikt excuus omdat er vaak tegenop wordt gezien om te starten met iets nieuws.  Maar dit is anders. Want het enige dat je hoeft te doen, is 30 dagen aaneengesloten luisteren naar een MP3. En de MP3 duurt een kleine 30 minuten. Dus als je denkt dat je er geen tijd voor hebt, dan laat bijvoorbeeld dat ene koffiemomentje met al die koekjes schieten of kijk een half uurtje minder Netflix. En dan ben je er al. Het gaat je zo ontzettend veel opleveren als je dat half uurtje per dag in jezelf investeert.

En als je er echt nu niet aan toe bent, dan weet dat de MP3 altijd in jou bezit blijft. Je kunt dus prima gebruik maken van de aanbieding en er later mee aan de slag gaan. De normale prijs van deze Zelfhypnose Sessie is € 24,95. Je ontvangt nu dus 50% korting en je betaalt slechts € 12,47. Waarschijnlijk geef je dit nu al per week uit aan ongezond eten waar je straks dus geen behoefte meer aan hebt en ook niet meer in huis haalt. Wat een besparing is dat?

Waarom zo goedkoop?

Ik doe dit omdat in deze onwerkelijke tijd veel aandacht uit gaat naar vaccins en andere medicatie. Goed dat het er is als het echt nodig is, maar beter is om te voorkomen. En daar is vooralsnog weinig aandacht voor vanuit de overheid.

Natuurlijk kun je door blijven gaan op de huidige manier en hopen dat het allemaal wel meevalt. Maar beter is om serieus aan de slag te gaan met je gezondheid en te zorgen dat je immuunsysteem goed in staat is om die schadelijke invloeden uit de weg te ruimen. Het is jouw bescherming, zorg daar goed voor.

Beslis vandaag nog dat je het vanaf nu anders gaat doen. Makkelijk en eenvoudig!

immuunsysteem booster
Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot de Zelfhypnose Boost je Immuunsysteem waarmee je op een ontspannen manier je acties en gedrag afstemt op gezondere eet- en leefgewoontes.

Dat je exclusief toegang hebt tot een Zelfhypnose Sessie die ervoor zorgt dat jouw immuunsysteem sterk en krachtig is. Want als jij meer ontspannen bent, gezonder eet, meer beweegt en voldoende water drinkt, dan zal je immuunsysteem iedere dag sterker en sterker worden.

Zodat je niet meer op wilskracht maar op een heel natuurlijke manier goed voor jezelf kan zorgen.


"Allereerst wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben. Dankbaar met je hulp om af te vallen, in mij geval ook om normaal met voedsel om te gaan. Ik zit nu in de 2e week van de hypnose en heb nu al normaal
eetpatroon. Geen vreetbuien meer, niet meer de hele dag denken aan eten en snoepen. Ben je echt super dankbaar."
HypnoGezond beeldmerk

Monique Lasterie

Nou ik had echt niet gedacht dat het snel zou helpen. Maar ik merkte na de eerste keer al enorme verandering. Ik heb sinds de eerste dag niets meer aan koek snoep chip ed genomen. Fijne bijkomstigheid is dat de
weegschaal ook weer de juiste kant opgaat. Ik luister trouw iedere dag voor het slapen gaan. En ik moet zeggen ik slaap er ook heel goed op. Heb mijn eten ook aangepast naar weinig koolhydraten wat mij goed
bevalt. At vaak tussendoortje en en heb dit nu in de afgelopen dagen terug gebracht na 3 maaltijden  per dag.
HypnoGezond beeldmerk

Liesbeth Boeschoten

"3 dagen gedaan en ik merkte echt dat ik géén zin had in snoep."

HypnoGezond beeldmerk
Marleen Freijser
"Met veel plezier lees ik iedere keer je berichtjes. Het is bijna een
reminder geworden om nadat ik je bericht gelezen heb er zo nu en dan nog even de app bij te pakken. Eerlijk, het gemiddelde luisteren ligt op 2-3 keer per week maar heeft wel resultaat opgeleverd. Ben zeker nog niet
helemaal suikervrij maar heb al wel heel snel genoeg. En zeker niet iedere dag. En het allerbelangrijkste, ik ben veel minder moe èn bijna 10 kg afgevallen. Dus dank voor je berichtjes en daarbij behorende
aanmoediging!"
HypnoGezond beeldmerk

Anoniem

"Ik val 9 van de 10 keer in slaap maar na de 30 dagen (eerder al) merk ik dat mijn zoetbehoefte en de daarbij horende vreetbuien weg zijn, zo heerlijk! Voor het eerst zolang ik mij kan herinneren ben ik niet meer de hele dag met eten bezig maar eet ik als ik trek krijg en kan ik eventueel wachten tot het etenstijd is! Ik gebruik de mp3 alleen nog om even heerlijk te kunnen ontspannen. Super resultaat, hartelijk dank hiervoor!"
HypnoGezond beeldmerk

Els

"Ik ga zometeen voor de 3e dag luisteren naar je stem en ik moet zeggen het geeft me heel veel rust! Verder lijkt het al te werken. Iedere keer als ik de kast open trek omdat ik iets wil snaaien hoor ik jou stem. Ik ben dus heel blij dat ik de zelfhypnose heb aangeschaft!"

HypnoGezond beeldmerk
Monique
"Na 2 weken zelfhypnose kan ik zeggen dat het heel goed gaat. Ik tracht nauwelijks nog naar zoetigheid, de enkele keer dat ik
dat ik een beetje zoetigheid of een chipje nam kwam voornamelijk doordat
ik met de kleinkinderen meedeed. Er zijn inmiddels 3 kilo vanaf en ik ben dan ook erg trots op mezelf."
HypnoGezond beeldmerk

M.H.

"Het gaat goed met me, en ik luister graag naar je mp3. Het geeft me echt rust en ik snoep nauwelijks meer dus ja het werkt."
HypnoGezond beeldmerk

Ina

"Ik at al koolhydraatarm en weinig suiker, maar viel niet meer af. Vandaar dat ik met de hypnose ben begonnen. De weegschaal gaat weer langzaam naar beneden."

HypnoGezond beeldmerk

Anoniem