arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek hoe de Zelfhypnose Sessie Stop de Suikerverslaving je Behoefte aan Snoep en Snacks snel Vermindert en Geef je Gezondheid een Boost!

Eindelijk! Nooit meer die behoefte aan zoetigheid

en andere ongezonde tussendoortjes.

Resultaten behaald met de MP3 Stop de Suikerverslaving

"Allereerst wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben. Dankbaar met je hulp om af te vallen, in mij geval ook om normaal met voedsel om te gaan. Ik zit nu in de 2e week van de hypnose en heb nu al normaal
eetpatroon. Geen vreetbuien meer, niet meer de hele dag denken aan eten en snoepen. Ben je echt super dankbaar."
HypnoGezond beeldmerk

Monique Lasterie

Nou ik had echt niet gedacht dat het snel zou helpen. Maar ik merkte na de eerste keer al enorme verandering. Ik heb sinds de eerste dag niets meer aan koek snoep chip ed genomen. Fijne bijkomstigheid is dat de
weegschaal ook weer de juiste kant opgaat. Ik luister trouw iedere dag voor het slapen gaan. En ik moet zeggen ik slaap er ook heel goed op. Heb mijn eten ook aangepast naar weinig koolhydraten wat mij goed
bevalt. At vaak tussendoortje en en heb dit nu in de afgelopen dagen terug gebracht na 3 maaltijden  per dag.
HypnoGezond beeldmerk

Liesbeth Boeschoten

"3 dagen gedaan en ik merkte echt dat ik géén zin had in snoep."

HypnoGezond beeldmerk
Marleen Freijser

Komt het volgende je bekend voor?

 • Heb je ook moeite om gezonde eet- en leefgewoontes vol te houden?

 • Wil je een aantal kilo's afvallen?

 • Heb je allerlei diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?

 • Baal je van je eigen eetgedrag?

 • Maak je je zorgen over je gezondheid?

 • Wordt het tijd om definitief af te rekenen met je overgewicht?

Waarom Een Ideaal Gewicht de Basis Van Alles Is!

Dat een heel groot deel van wat je eet de basis is van de conditie van je lichaam, weten we allemaal. En toch vinden we het bijna allemaal lastig om eetgewoontes te veranderen. Het lukt wel voor even, maar na een tijdje val je terug in je oude, ongezonde eetgedrag.

Dit is ook de reden waarom zoveel mensen worstelen met hun gewicht.

Zodra ze echt niet meer lekker in hun vel zitten, beseffen ze dat ze iets moeten gaan doen. Want dat al die overtollige kilo's ten koste gaan van hun gezondheid, dat voelen ze wel aan.

En dus wordt er weer druk gezocht naar een een nieuw dieet en wordt het weer wekenlang afzien. Want hongergevoel en je houden al aan die regeltjes van het dieet is vaak een hele opgave.

Daarnaast kost het vaak handenvol geld om al die dieetproducten aan te schaffen. Zeker als je besluit om aan de shakes of dieetrepen te gaan. Dan heb ik het nog niet over lid worden van bijvoorbeeld de Weight Watchers.

Het is onvoorstelbaar hoeveel geld er uitgegeven wordt aan iets dat je eigenlijk een illusie mag noemen. Want je weet voordat je eraan begint al dat het het resultaat niet blijvend gaat zijn. En dat terwijl je daar wel heel graag in wilt geloven. En dus begin je vol goede moed aan je volgende poging en einde van het liedje is altijd weer dat het tevergeefse moeite geweest is.


Maar wist je dat er ook een andere manier is om af te vallen?


Een manier die wel blijvend is en die ook nog eens veel makkelijker is dan al die diëten die je tot nu toe hebt geprobeerd.

En die in verhouding tot al die dieetproducten en dieetorganisaties een stuk voordeliger is.

Want uiteindelijk weet je zelf ook wel dat je niet voor altijd die shakes en dieetrepen kan eten. Dat is ook helemaal niet gezond voor je lichaam. Daarom is dat altijd bedoeld voor tijdelijk. Zodra je daarmee stopt, komen de kilo's er gelijk weer aan.


Vandaag presenteer ik hier de oplossing voor jou!


Wat als ik jou kan vertellen dat je nooit meer hoeft te diëten. Dat je nooit meer terug hoeft te vallen in je oude, ongezonde eetgewoontes. En dat het helemaal niet moeilijk is om dat voor elkaar te krijgen.

Dat je voor altijd die boost kunt geven aan je gezondheid omdat je voor eens en voor altijd afrekent met die extra kilos'.

Dat je makkelijk en eenvoudig misschien wel een plattere buik krijgt. Meer energie ervaart en je simpelweg gelukkiger voelt.

Hoe zou dat zijn voor jou?


Een MP3 die je behoefte aan suiker en tussendoortjes vermindert. 

Want afvallen kan blijvend zijn! En daar ga ik jou bij helpen

Leuk dat je hier terecht bent gekomen. En dat je jouw gezondheid serieus neemt. Maar je wilt vast weten met wie je te maken hebt. Wie is Birgit Smit eigenlijk? Als kind had ik ervaringen die ik niet helemaal kon plaatsen. Mijn belevingswereld leek anders te zijn dan die van klasgenootjes. Maar ik wilde erbij horen en ging me aanpassen. En dat zorgde ervoor dat ik mezelf begon kwijt te raken. Ik wist niet meer wat ik zelf wilde en liet me leiden door de mensen om me heen. Ik maakte keer op keer keuzes die niet goed uit bleken te pakken. Ik studeerde af aan de HTS na een studie Technische Bedrijfskunde en ging vervolgens naar de Universiteit in Tilburg. Ik hoopte daar het geluk te vinden waar ik naar op zoek was. Helaas, ik besloot na drie jaar de Universiteit voor gezien te houden en het bedrijfsleven in te gaan. Zo zwoegde ik me een weg door het leven en het enige waar ik een gelukkig gevoel van kreeg, waren mijn drie dochters. Maar verder bleef ik me afvragen: "wat is de bedoeling van mijn leven?"

Na een gebeurtenis met grote impact in 2008 voelde ik de kracht om mezelf te bevrijden. Ik studeerde af als Master Management, Cultuur en Verandering met als specialisatie Organisatiepsychologie. En met name de psychologie van de mens vond ik fascinerend. Dit was de eerste stap op weg naar mijn nieuwe leven. De juiste mensen kwamen op mijn pad. Ze hielden me de spiegels voor die ik nodig hard. Pijnlijke spiegels, maar wel noodzakelijk om die verandering te kunnen maken zodat ik eindelijk mijn eigen weg kon volgen.

Mijn eigen transformatie was de katalysator om me verder om te scholen. Ik volgde diverse opleidingen om me tot coach en hypnotherapeut te kwalificeren. Ook studeerde ik af als natuurvoedingsadviseur. Dat ik zo ontzettend geïnteresseerd raakte in het thema overgewicht en afvallen was niet vreemd. Ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn gewicht. Ik kon ruim boven de 100 kilo wegen, maar als ik weer eens flink aan het diëten ging, dan kon ik ook rustig 60 kilo wegen. Het is eigen onvoorstelbaar als ik vertel, maar zo'n JOJO was ik dus. Want blijvend was het nooit en altijd viel ik weer terug en voor ik het wist was ik weer 90 kilo of meer.

Totdat ik tijdens mijn opleiding tot therapeut Virtuele Maagband ineens ook op dat vlak de transformatie kon maken. Sindsdien weeg ik netjes 60 kilo en zijn mijn eetgewoontes totaal veranderd. En dat dus blijvend want inmiddels jaren verder heb ik geen enkele behoefte meer aan zoetigheid, tussendoortjes of ander ongezond voedsel. En dat allemaal door hypnose en zelfhypnose! Je begrijpt nu misschien hoe het komt dat ik zo overtuigd ben. Want dit werkt gewoon!

En als jij jouw lichaam en gezondheid echt serieus neemt, dan zou ik zeggen: grijp nu je kans!

null

Birgit Smit - Oprichter van hypnogezond.nl - Hypnotherapeut - Therapeut Virtuele Maagband - Natuurvoedingsadviseur

Zelfhypnose Sessie Stop de Suikerverslaving

Zelfhypnosesessie stop de suikerverslaving
€ 24,95
€ 9,97 (eenmalig)

Nog even alles op een rijtje...

Zelfhypnose is een prima ondersteuning bij het stoppen met ongezonde gewoontes als snoepen en snacken.


 • Je behoefte aan suikers wordt snel minder
 • Je krijgt meer energie
 • Je wordt mentaal sterker
 • Het wordt steeds makkelijker voor gezondere alternatieven te kiezen
 • Je voelt je gezonder


Je ontvangt direct na bestelling de MP3 in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten.

Afvallen zonder dieet

Op een ontspannen manier afkomen van je overtollige vet.

Geef je Gezondheid Een Boost

Minders suikers betekent een betere gezondheid!

Krijg meer Energie

Suikers maken moe, dus stel je maar voor wat minder suiker gaat doen voor je energieniveau.

Voel je simpelweg lekkerder in je vel

Zoetigheid en snacks zorgen voor onrust en een onbehaaglijk gevoel. Weg ermee!

Wordt weer fit en vitaal

Minder vet betekent makkelijker bewegen.

Veelgestelde vragen:

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de Zelfhypnose Sessie merk je dat je behoefte aan zoetigheid en andere ongezonde snacks minder wordt. Wist je trouwens dat veel suikers eten leidt tot een onbehaaglijk gevoel en dat dit behoorlijke invloed heeft op niet alleen je gezondheid maar ook op je gevoel van geluk? Je gaat dus ook al snel meer rust ervaren en je voelt je fijner.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je snoepbehoefte te verminderen. Je download de MP3 op je telefoon en luistert deze voor minimaal 30 dagen iedere dag minimaal één keer. Vaker mag natuurlijk ook. Je zult merken dat je tijdens het luisteren heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt terwijl je luistert naar mijn stem en focust op mijn instructies.

Waarom 30 dagen?

Je kunt je misschien voorstellen dat veel snoepen en snacken een verslavende gewoonte is geworden. Wat betekent dat er neurale paden in je brein zijn gevormd die zorgen voor automatisch gedrag. Met (zelf)hypnose ga je nieuwe neurologische verbindingen in je brein leggen met gewoontes die beter en gezonder voor je zijn. Om die nieuwe verbindingen te maken en dus voor blijvend resultaat, is het noodzakelijk dat je minimaal 30 dagen aaneengesloten dagelijks de Zelfhypnose Sessie luistert.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Hoe werkt het praktisch?

Je krijgt van mij een downloadlink na aanschaf. Je download deze op je mobiel en luistert bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon. Dit omdat er ook gebruik gemaakt wordt van Theta golven zodat je brein makkelijker kan ontspannen. De Zelfhypnose Sessie blijft dus in jouw bezit en kun je altijd weer gebruiken zodra je merkt dat je het nodig hebt.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Dit is een veelgebruikt excuus omdat er vaak tegenop wordt gezien om te starten met afvallen. Maar dit is anders. Want het enige dat je hoeft te doen, is 30 dagen aaneengesloten luisteren naar een MP3. En de MP3 duurt ongeveer 20 minuten. Dus als je denkt dat je er geen tijd voor hebt, dan laat bijvoorbeeld dat ene koffiemomentje met al die koekjes schieten of kijk 20 minuten minder Netflix. En dan ben je er al. Het gaat je zo ontzettend veel opleveren als het gaat om gewicht en gezondheid, dat je er geen spijt van krijgt dat je die 20 minuten per dag in jezelf investeert.

Maar als je voor jezelf echt onoverkomelijke bezwaren hebt om vandaag nog te starten, dan weet dat deze aanbieding slechts tijdelijk is. De normale prijs van deze Zelfhypnose Sessie is € 24,95. Je ontvangt nu dus 60% korting en je betaalt slechts € 9,97. Waarschijnlijk geef je dit nu al per week uit aan snoep en snacks waar je straks dus geen behoefte meer aan hebt en ook niet meer in huis haalt. Wat een besparing is dat?

Waarom zoveel korting?

Ik doe dit omdat ik jou wil stimuleren om vanaf nu je gezondheid serieus te nemen. Zodat je echt iets gaat veranderen aan je eetgewoontes.

Natuurlijk kun je door blijven eten en je vol blijven stoppen met snoep en andere zogeheten lekkernijen, maar wat betekent dat voor jouw gewicht en gezondheid in de toekomst. En ik weet uit ervaring dat het nooit het juiste moment is en dat uitstellen de makkelijkste weg is. Maar uiteindelijk neem je jezelf in de maling en weet je heel goed dat uitstellen eigenlijk geen optie meer is.

Dus zie dit als een extra steuntje in de rug. En beslis vandaag nog dat jij gaat voor minder suiker en een gezonder lichaam!

Dit is de Zelfhypnose Sessie Stop de Suikerverslaving

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot de Zelfhypnose Sessie Stop de Suikerverslaving waarmee je op een ontspannen manier je behoefte aan suikers zoals snoep en snacks vermindert.

Dat je exclusief toegang hebt tot een Zelfhypnose Sessie die ervoor zorgt dat jouw gezondheid snel zal verbeteren. Want als jij al die tussendoortjes laat staan, dan gaat zo een effect hebben op je gewicht en je algehele gezondheid.

Dat je niet meer op wilskracht die enorme drang naar snoep en snacks hoeft te weerstaan, maar dat je makkelijk en eenvoudig er gewoon geen zin meer in hebt.


HypnoGezond beeldmerk

"Met veel plezier lees ik iedere keer je berichtjes. Het is bijna een
reminder geworden om nadat ik je bericht gelezen heb er zo nu en dan nog
even de app bij te pakken. Eerlijk, het gemiddelde luisteren ligt op 2-3
keer per week maar heeft wel resultaat opgeleverd. Ben zeker nog niet
helemaal suikervrij maar heb al wel heel snel genoeg. En zeker niet
iedere dag. En het allerbelangrijkste, ik ben veel minder moe èn bijna
10 kg afgevallen. Dus dank voor je berichtjes en daarbij behorende
aanmoediging!"

Anoniem

HypnoGezond beeldmerk

"Ik val 9 van de 10 keer in slaap maar na de 30 dagen (eerder al) merk ik dat mijn zoetbehoefte en de daarbij horende vreetbuien weg zijn, zo heerlijk! Voor het eerst zolang ik mij kan herinneren ben ik niet meer de hele dag met eten bezig maar eet ik als ik trek krijg en kan ik eventueel wachten tot het etenstijd is! Ik gebruik de mp3 alleen nog om even heerlijk te kunnen ontspannen. Super resultaat, hartelijk dank hiervoor!"

Els

HypnoGezond beeldmerk

"Ik ga zometeen voor de 3e dag luisteren naar je stem en ik moet zeggen het geeft me heel veel rust! Verder lijkt het al te werken. Iedere keer als ik de kast open trek omdat ik iets wil snaaien hoor ik jou stem. Ik ben dus heel blij dat ik de zelfhypnose heb aangeschaft!"

Monique

HypnoGezond beeldmerk

"Na 2 weken zelfhypnose kan ik zeggen dat het heel goed gaat. Ik tracht nauwelijks nog naar zoetigheid, de enkele keer dat ik
dat ik een beetje zoetigheid of een chipje nam kwam voornamelijk doordat
ik met de kleinkinderen meedeed. Er zijn inmiddels 3 kilo vanaf en ik ben dan ook erg trots op mezelf."

M.H.

HypnoGezond beeldmerk

"Het gaat goed met me, en ik luister graag naar je mp3. Het geeft me echt rust en ik snoep nauwelijks meer dus ja het werkt."

Ina
HypnoGezond beeldmerk

"Ik at al koolhydraatarm en weinig suiker, maar viel niet meer af. Vandaar dat ik met de hypnose ben begonnen. De weegschaal gaat weer langzaam naar beneden."

Anoniem