Ontdek hoe je eenvoudig kan stoppen met snoepen terwijl je ontspannen op de bank ligt

Nooit meer die verslavende behoefte aan zoetigheid. Ontdek hoe eenvoudig het is overtollige kilo's te verliezen en krijg meer energie in lichaam en geest!

Komt het volgende je bekend voor?

 • Heb je moeite om te stoppen met snoepen?

 • Wordt het tijd die extra kilo's buikvet te verliezen?

 • Wil je vet gaan verbranden in plaats van dikker worden door de suikers?

 • Baal je van je eigen snoepgedrag?

 • Zit je niet echt lekker in je vel?

 • Wil je moeiteloos stoppen met snoepen?

Laat al die Overbodige Suikers en Ongezonde Zoetigheid niet Langer je Leven Beheersen

Wat als ik jou kan vertellen dat je simpel kunt stoppen met snoepen. Dat je nooit meer terug hoeft te vallen in je oude, ongezonde snoepgedrag.

Dat je voor altijd je immuunsysteem in topconditie kunt houden. Omdat je voor eens en voor altijd afrekent met al die overbodige suikers die je nu nog in je lichaam stopt.

Dat je makkelijk en eenvoudig je buikvet verbrandt. Omdat er geen energie meer gaat naar de suikerverbranding.

Wat zou het voor jou betekenen als je dit met nog geen 21 minuten voor elkaar kan krijgen?

Nee, ik vertel je geen sprookje. Het sprookje is namelijk dat je bent gaan geloven dat snoep lekker is. Dat het je troost biedt en misschien wat rust geeft in stressvolle tijden. 

Niets is minder waar. Snoep en ongezonde tussendoortjes zijn een schadelijke belasting voor je lichaam. Het is feitelijk vergif voor je lichaam en geest. Het put je uit en maakt je dik en futloos. Dat is het werkelijke verhaal.

Alleen is je brein zo slim om jou iets anders te laten geloven. Waardoor jij eindeloos doorgaat met snoepen en snaaien. Onder het mom van: lekker hoor.

Laat je niet langer om de tuin leiden en grijp vandaag nog in! Plof op de bank, doe je oortjes in en luister naar Stop de Suikerverslaving. Laat je verbazen hoe snel je behoefte aan suikers verdwijnt!


Ik ken jouw zwakke momenten, want ik was ooit ook zo'n snoepkont

Ik was stomverbaasd dat deze methode zo effectief was. Mijn hele leven kon ik zoete verleidingen niet weerstaan. "Morgen ga ik het anders doen", en dat ging zo iedere dag. Er veranderde niets. Want ik kon niet stoppen met snoepen.

Op wilskracht ging het dus NIET lukken. Ik schommelde tussen108 kilo en 60 kilo en ging weer terug naar boven de 100 kilo. Ik kan er niet eens meer aan denken wat ik mijn lichaam heb aangedaan. Inmiddels weet ik er alles van waarom diëten niet werkt.

Er was iets heel anders nodig. En vanaf het moment dat ik toegang kreeg tot die baanbrekende methode, kon ik van de ene op de andere dag moeiteloos stoppen met snoepen. Mijn buikvet verdween en ik bereikte definitief mijn ideale gewicht.

Deze methode moet iedereen kennen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig dit werkt!

Birgit Smit HypnoGezond

Birgit Smit - Oprichter van hypnogezond.nl - Hypnotherapeut - Therapeut Virtuele Maagband - Natuurvoedingsadviseur

Deze mensen gingen je al voor...

De oplossingen die ook jij met deze sessie krijgt, zorgen dat je zelfbeheersing als het om snoep gaat nog nooit zo groot was:

Stoppen met snoepen check

Stoppen met Snoepen

Op een ontspannen manier afkomen van die behoefte aan snoepen en tussendoortjes.
Stoppen met snoepen check

Voor een ijzersterk Immuunsysteem

Minders suikers betekent dat je immuunsysteem volledig kan richten op het buiten houden van schadelijke indringers.
Stoppen met snoepen check

Verdubbel je Energie

Suikers maken moe. Stop ermee en je energieniveau gaat door het dak.
Stoppen met snoepen check

Voel je Simpelweg Fantastisch

Je bent blij, vrij en vrolijk als je verlost bent van de uitputtende werking van al die overbodige suikers.

Stoppen met snoepen check

Krijg rust in je hoofd

Zonder al die onnodige suikers ontstaat er rust in je hoofd en in je lichaam. De hele dag een heerlijk gevoel van ontspanning.

Als snoep een enorme aantrekkingskracht heeft op jou en je wilt deze onbedwingbare en ongezonde behoefte vandaag nog elimineren, dan gaat de Stop de Suikerverslaving sessie je daar moeiteloos bij helpen!

Stop de suikerverslaving

Stop de Suikerverslaving

Stop de suikerverslaving
€ 97,-
€ 37,- (eenmalig)

Je bent 5 minuten verwijderd van jezelf verlossen van die vervelende snoepgewoonte

Met deze unieke sessie verdwijnt je behoefte aan snoepen, terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar mijn stem. Kan je al voorstellen wat dit voor jouw lichaam gaat betekenen?


 • Je mag wel snoep, maar je hebt er geen behoefte meer aan.
 • Je krijgt meer energie doordat je lichaam niet al die schadelijke stoffen weg hoeft te werken.
 • Je wordt mentaal sterker omdat suiker niet langer je geest vertroebelt.
 • Het wordt steeds leuker om voor gezondere alternatieven te kiezen, dat ben je waard toch?
 • Je voelt je simpelweg fantastisch!


Je ontvangt direct na bestelling de instructie en sessie in je mailbox zodat je vandaag nog kunt starten.

Heb je nog vragen over deze sessie?

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Al na een paar dagen luisteren naar de Zelfhypnose Sessie merk je dat je behoefte aan zoetigheid en andere ongezonde snacks verdwijnt. Wist je trouwens dat veel suikers eten leidt tot een onbehaaglijk gevoel en dat dit behoorlijke invloed heeft op niet alleen je gezondheid maar ook op je gevoel van geluk? Je gaat dus ook al snel meer rust ervaren en je voelt je fijner.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van mij de oplossing om makkelijk en eenvoudig je snoepbehoefte te verminderen. Je download de MP3 op je telefoon en luistert deze voor minimaal 30 dagen iedere dag minimaal één keer. Vaker mag natuurlijk ook. Je zult merken dat je tijdens het luisteren heerlijk ontspant en je helemaal tot rust komt terwijl je luistert naar mijn stem en focust op mijn instructies.

Waarom 30 dagen?

Je kunt je misschien voorstellen dat veel snoepen en snacken een verslavende gewoonte is geworden. Wat betekent dat er neurale paden in je brein zijn gevormd die zorgen voor automatisch gedrag. Met (zelf)hypnose ga je nieuwe neurologische verbindingen in je brein leggen met gewoontes die beter en gezonder voor je zijn. Om die nieuwe verbindingen te maken en dus voor blijvend resultaat, is het noodzakelijk dat je minimaal 30 dagen aaneengesloten dagelijks de Zelfhypnose Sessie luistert.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd en ben je nu op zoek naar die definitieve oplossing. Maar ben je ook nog sceptisch of zelfhypnose wel iets voor je is. Vaak is het zo dat als je nieuwsgierig bent en misschien zelfs een lichte kriebel voelt van enthousiasme dat dit weleens de oplossing voor jou kan zijn, dan werkt het! En bovendien: als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt. Zo simpel is het echt!

Hoe werkt het praktisch?

Je krijgt van mij een downloadlink na aanschaf. Je download deze op je mobiel en luistert bij voorkeur met oortjes of een koptelefoon. Dit omdat er ook gebruik gemaakt wordt van Theta golven zodat je brein makkelijker kan ontspannen. De Zelfhypnose Sessie blijft dus in jouw bezit en kun je altijd weer gebruiken zodra je merkt dat je het nodig hebt.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt het dan?

Weet dat het nooit het goede moment is om te beginnen. Dit is een veelgebruikt excuus omdat er vaak tegenop wordt gezien om te starten met afvallen. Maar dit is anders. Want het enige dat je hoeft te doen, is 30 dagen aaneengesloten luisteren naar een MP3. En de MP3 duurt ongeveer 20 minuten. Dus als je denkt dat je er geen tijd voor hebt, dan laat bijvoorbeeld dat ene koffiemomentje met al die koekjes schieten of kijk 20 minuten minder Netflix. En dan ben je er al. Het gaat je zo ontzettend veel opleveren als het gaat om gewicht en gezondheid, dat je er geen spijt van krijgt dat je die 20 minuten per dag in jezelf investeert.

Waarom zo goedkoop?

Ik doe dit omdat ik jou wil stimuleren om vanaf nu je gezondheid serieus te nemen. Zodat je echt iets gaat veranderen aan je eetgewoontes.

Natuurlijk kun je door blijven eten en je vol blijven stoppen met snoep en andere zogeheten lekkernijen, maar wat betekent dat voor jouw gewicht en gezondheid in de toekomst. En ik weet uit ervaring dat het nooit het juiste moment is en dat uitstellen de makkelijkste weg is. Maar uiteindelijk neem je jezelf in de maling en weet je heel goed dat uitstellen eigenlijk geen optie meer is.

Dus zie dit als een extra steuntje in de rug. En beslis vandaag nog dat jij gaat voor minder suiker en een gezonder lichaam!

Stop de suikerverslaving

Klaar om vandaag nog die snoepbehoefte achter je te laten zodat je vanaf morgen met een gezonde blik de toekomst in kan?