Persoonlijk met mij werken inclusief gratis toegang tot het online Zelfhypnose programma waarmee je jouw onbewuste activeert om die persoon te worden die jij wilt zijn.

En dat alles voor de allerlaagste lanceringsprijs!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Eerst even lezen wat dit allemaal inhoudt!
Ja, ik wil direct mijn plaats zeker stellen

Als Het Niet Meer Belangrijk Is Wat Anderen Van Je Vinden, Zal Je Eindelijk Toekomen Aan Jezelf

Vervang aanpassen, aan de verwachtingen voldoen en al dat sociaal wenselijke gedrag om erbij te horen door maken van zelfbewuste keuzes tijdens de

Persoonlijke Groepssessie Maximaal Zelfverzekerd!

Zijn onderstaande punten herkenbaar voor je?

 1. Je voelt je regelmatig niet gezien, gehoord of begrepen. Ondanks al je inspanningen heb je niet het gevoel dat je er toe doet.


 1. Het lijkt wel alsof je het nooit goed kan doen terwijl je zo ontzettend je best doet.


 1. Je schuift regelmatig dingen voor je uit. Komt later wel, dit is niet het juiste moment.


 1. Twijfel je weleens aan de keuzes die je maakt of gemaakt hebt?
 1. Je wilt er heel graag bij horen en bent bereid daarvoor jezelf opzij te zetten.


 1. Ben je van de controle? Ofwel je hebt graag de touwtjes in handen en trekt daardoor (te) veel naar je toe.


 1. Ben je regelmatig niet jezelf? Voel je frustratie, irritatie en misschien zelfs boosheid en reageer je dat af om je omgeving.


 1. Bestaat jouw leven voornamelijk uit aanpassen, pleasen en aan verwachtingen voldoen.
Birgit Smit HypnoGezond

Waarom zou je naar mij luisteren?

Als kind groeide ik op in de veronderstelling dat het belangrijk was om mijn leven te leven op een manier zoals het hoorde. En in mijn beleving was dat: ik ga naar school, dan ga ik studeren, dan vind ik een baan en ga werken, dan ga ik een gezin stichten, dan ga ik met pensioen en dan…

Nu voor mij onbegrijpelijk dat ik dit zelfs lange tijd als een soort ideaal heb gezien. Dat ik op dit idee mijn keuzes baseerde. Met weinig succes want ik leek wel een magneet voor pech. Ik ploeterde me door alles heen. Maar ja… dit was hoe het hoorde toch?

Ik deed mijn best mezelf te vertellen dat het toch echt een goed idee was. Vond mijn draai niet in mijn studies, ook niet in mijn werk. Steeds vaker begon ik me af te vragen: dit kan het niet zijn.

Maar ik was een doorzetter en bleef volharden in een richting die niet van mij was. Ik roeide als het ware tegen de stroom in en werd bekaf van alle inspanning om mezelf naar het geluk te werken. Iets wat niet lukte en waardoor ik steeds meer ontmoedigd raakte.

Tot er dingen in mijn leven gebeurden die een dusdanige shock teweeg brachten, dat de onvermijdelijke weg naar intense confrontaties met mezelf niet meer te vermijden was. Ik viel dieper dan ik daarvoor ooit gevallen was.

Weten alleen is niet genoeg. Pas wanneer je niet meer in je gevoel geraakt wordt door wat anderen van je vinden en je daar niet meer mee bezig hoeft te zijn, ben je echt VRIJ!

Weg met 'hoe het hoort'...

Het was een tijd waarin ik twee kanten op kon. Ik kon blijven liggen en de rest van mijn leven zwelgen in slachtofferschap. Of ik zou nog één keer al mijn kracht verzamelen en uit de donkere put krabbelen waar ik mezelf mentaal- en fysiek in had gemanoeuvreerd.

Ik kon me niet neerleggen dat dit het was. Ik worstelde mijn hele leven al met depressieve gedachten en minderwaardigheidsgevoelens. Hield me vooral stil en op de vlakte. Ik sprak me niet uit en leefde om te overleven. Maar er was een andere kant in mij waar heel veel talenten en potentie lag te wachten. Ik voelde het, maar ik durfde er niets mee te doen.

Netjes binnen de lijntjes kleuren. Alles zoals het hoort. En ik was doodongelukkig. Dat was me aan te zien. Ik besteedde weinig aandacht aan mezelf en hoopte dat een ander me zou redden. Als ik maar heel hard mijn best deed, me zou aanpassen, aan de verwachtingen voldeed zodat ik erbij zou horen. Dan zou ik wel gelukkig zijn toch?

Niet bepaald. Niets werkte. Sterker nog, de puinhopen werden groter en groter. Ik wilde niets liever dan rust en vrijheid en ik kreeg steeds meer onrust en spanning. Ik piekerde me suf, ging nog beter mijn best doen. Totdat mijn lichaam het begaf. Kreeg uitvalsverschijnselen. Had zorg voor drie kleintjes en geen enkel vangnet. Het was een tijd waarin ik keihard geconfronteerd werd met mijn eigen gedrag en keuzes.

Dat was opnieuw een moment dat ik genadeloos geconfronteerd werd met mezelf. Hoeveel wake-up calls had ik nog nodig?

De angst voorbij...

Dit werd de laatste wake-up call en vanaf dat moment werd alles anders. Ik was de angst voorbij om keuzes te maken die tegen al mijn overtuigingen van hoe het hoorde ingingen.

De bullsh*t van ‘hoe het hoort’. Wie bepaalt dat eigenlijk?

Mijn doorzettingsvermogen werd mijn grootste vriend. Ik bleef studeren, maar nu hele andere dingen. En ik merkte hoe alles begon te veranderen. Niet omdat ik ineens geluk had. Nee, omdat ik in staat was om andere keuzes te maken.

Keuzes die niet gebaseerd waren op angst, maar wel gebaseerd op een intrinsiek motivatie om die dingen te doen waar ik blij van werd. Zonder dat ik me liet afleiden wat anderen ervan vonden. Mijn fysieke klachten verdwenen. In mijn hoofd ontstond rust. Ik creëerde stukje bij beetje mijn eigen vrijheid en ik rekende definitief af met depressieve gevoelens.

Niemand zal mij dus ooit nog kunnen overtuigen dat het leven niet maakbaar is. Of dat je maar moet neerleggen als je in een uitzichtloze situatie zit. Of het nu fysiek, mentaal of praktisch is. Er is altijd een weg naar buiten, door de weg naar binnen te gaan.

Om jezelf eens onder de loep te nemen en te onderzoeken wat je nu precies gelooft. Wat de werkelijke motivatie is van je keuzes. En hoe het leven zou zijn als je iets anders zou geloven!

Hoe ik me ontwikkelde van een ongelukkig, minderwaardig voelend en onzeker persoontje naar een persoon die zelfverzekerd keuzes maakt en vrijheid voelt om te zijn wie ze wil zijn!

De ontwikkeling die ik heb gemaakt, evenals de vele cliënten die net zo'n ontwikkeling met mijn hulp hebben gemaakt, is nu ook beschikbaar voor jou! 

En nog een paar ervaringen van mijn cliënten

Ik hoop dat het goed met je gaat! Met mij gaat het nog steeds fantastisch, waarvoor ik je enorm dankbaar ben! Wat een wereld van verschil met hoe het ooit was :)

Ik wil je via deze weg nog eens enorm bedanken voor je goede gesprekken en behandeling. TOP, en ik zeg het maar tegen iedereen die het horen wil… Heel veel dank,

Bedankt nog voor de uitgebreide sessie gisteren en de tijd die je daarvoor
hebt genomen.
En ik vind het zo knap van je dat je die verbanden kunt leggen als ik zo
mijn verhaal vertel, dat getuigd van kennis.

Ga jij je ook losbreken van alle oordelen en meningen van anderen? Ben jij klaar met het altijd maar bezig zijn met wat anderen vinden? En nog erger, je daaraan aanpassen! Hoe zou het voor je zijn als jezelf bevrijd van dat wat je nu nog in de weg staat om maximaal zelfverzekerd je eigen keuzes te maken!

Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich
Yep, laat maar zien, ik ben dit waard!


Birgit Smit fotoshoot juni 2022

Wat kies jij?

Inmiddels heb ik een totaal ander leven gecreëerd. Al mijn theoretische en praktische kennis heb ik verenigd in mijn eigen unieke aanpak. Mijn praktijk zit bommetje vol en ik help dagelijks met succes meerdere mensen de shift te maken van altijd maar aanpassen naar zelf regie nemen en zelfverzekerd keuzes maken.

Met alle liefde wil ik ook jou helpen om je los te breken van je bestaande overtuigingen op het niveau waar je met je denken nooit bij zult komen. Zodat ook jij zelfverzekerd keuzes kan gaan maken die jou leven in positieve zin gaan veranderen.

En dat je dan over een paar maanden terugkijkt en al die mooie veranderingen ziet en weet dat het alleen maar beter en beter gaat worden de toekomst in!

Voel je nu in alles dat jij dit ook wilt, dan kan jij nu die levensveranderende beslissing nemen om deel te nemen aan de Persoonlijke Groepssessie ‘Maximaal Zelfverzekerd’.

Schrijf je in en ontvang er nu ook gratis mijn allernieuwste gloedjenieuwe Zelfhypnose Programma ‘Activeer je onbewuste met zelfhypnose en word de persoon die jij wilt zijn’ bij.

Je krijgt hiermee een geweldig pakket om volledig los te komen van meningen en oordelen van anderen en je eigen koers te varen.

Ben je er klaar voor? Kom aan boord en reis met me mee

Ja, ik wil er heel graag bij zijn!


Nu inclusief de meest toffe bonus die je kunt bedenken. En dat helemaal GRATIS!

Online programma 'Activeer je Onbewuste met Zelfhypnose en word de persoon die jij wilt zijn!' t.w.v. € 350,-

Dit gloedjenieuwe online programma krijg je helemaal GRATIS. Je krijgt hiermee toegang tot DE techniek waarmee jij de persoon gaat worden die jij wilt zijn. Je krijgt alle tools waarmee jij jezelf gaat (her)ontdekken en waarmee je het geluk af gaat dwingen. Simpelweg door je onbewuste de juiste instructies te geven. Je kunt je leven maken, je moet alleen even weten hoe. En ik ga je dat met alle liefde en plezier leren!
Ik wil deze Bonus!
Birgit Smit Fotografie Sophie Oelrich
€ 490,-
€ 140 (allerlaagste lanceringsprijs)

Je neemt deel aan de Persoonlijke Groepssessie Maximaal Zelfverzekerd (online) en ontvang GRATIS de Zelfhypnose Training!

Door deelname aan de groepssessie Maximaal Zelfverzekerd (online) maak je de keuze om je oude jas van onzekerheid definitief aan de wilgen te hangen en een nieuwe jas aan te trekken waarmee je jezelf toestaat om zelfverzekerd keuzes te maken. Met het zelfhypnose programma 'Activeer je onbewuste met zelfhypnose en word de persoon die jij wilt zijn' ben je helemaal klaar om je eigen leven te maken!


Welke resultaten mag je verwachten:


 • Je rekent definitief af met je onzekerheid
 • Je durft jezelf moeiteloos uit te spreken
 • Je maakt keuzes waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt
 • Het maakt je niet meer uit wat anderen van je vinden, je voelt er niets meer bij
 • Je ervaart rust en stilte in je hoofd en spanningen verdwijnen
 • Je zorgt goed voor jezelf doordat je jezelf meer waardeert


De online Persoonlijke Groepssessies vinden plaats op donderdag 8 september om 14.00 uur en op dinsdag 13 september om 10.00 uur. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met het verzoek door te geven welke dag je kiest.

Na inschrijving krijg je direct toegang tot de ledenomgeving van de HypnoGezond Academie waar je de Zelfhypnose training  vindt: 'Activeer je onbewuste met zelfhypnose en word de persoon die jij wilt zijn'! De inloggegevens ontvang je in de mail en als je al lid bent, wordt de training aan je omgeving toegevoegd.


Vragen over Persoonlijke Groepssessie Maximaal Zelfverzekerd en het zelfhypnose programma

Wat krijg ik als ik mezelf inschrijf?

Zodra je je hebt ingeschreven, krijg je een mail met een uitnodiging om je in te schrijven voor de Persoonlijke Groepssessie ‘Maximaal Zelfverzekerd’. De sessie vindt online plaats op donderdag 22 september om 14 uur of op dinsdag 27 september om 10 uur. Je kunt dus kiezen welke datum voor jou het beste past. Je kunt de sessie volgen waar je maar wilt op je laptop of computer. Geen reistijd, geen benzine geld of treinticket om naar mijn praktijk te komen. Gewoon lekker in je eigen omgeving waar jij de meest waanzinnige ervaring gaat beleven om van onzeker naar maximaal zelfverzekerd te gaan.

Is er een garantie?

Ja en nee. Jij bent de eigenaar van je eigen verandering. Als jij besluit om niets met de waarde te doen die ik je lever, dan zal er weinig veranderen. Maar als jij vastbesloten bent om er volledig voor te gaan omdat je helemaal klaar mee bent om altijd maar naar de pijpen van een ander te dansen, dan ga je gegarandeerd resultaten halen. Dan word jij die zelfverzekerde persoon die zich door niets of niemand nog van de wijs laat brengen.

Wat bedoel je eigenlijk met online? Hoe werkt dat?

De Persoonlijke Groepssessie ‘Maximaal Zelfverzekerd’ vindt via zoom plaats. Hiervoor word je via de mail uitgenodigd. In de mail krijg je de vraag om te reageren welke datum jij kiest voor de Persoonlijke Groepssessie. Zo weet ik zeker dat jij de mail goed ontvangen hebt en dat je verzekerd bent van je plek op de dag die voor jou het beste uitkomt. Reageer dus direct na je inschrijving, dan is dat maar geregeld ;-)

Wat als ik op die datum niet kan?

Er kunnen twee situaties zijn. In de ene situatie heb je je opgeven voor de dinsdag en wil je toch liever naar de donderdag. Geen probleem, dan is het een kwestie van een mailtje sturen en het is geregeld. De andere situatie is dat je er onverhoopt op allebei de data niet bij kunt zijn. Je krijgt hoe dan ook een opname van de sessie zodat je het op een later moment kunt volgen. Dan is het nog steeds heel waardevol. En omdat je de training ‘activeer je onbewuste met zelfhypnose en word de persoon die jij wilt zijn’ ter waarde van € 350,- er gratis bij krijgt, kan je je wijze van spreken alleen daar al voor inschrijven.

Wat als ik geen tijd heb?

Tijd is een makkelijk alibi om te gebruiken om uit te stellen. Geen tijd begrijpen we allemaal wel. Je kunt je natuurlijk wel afvragen hoe belangrijk het voor je is om definitief afscheid te nemen van je onzekerheid. Hoe zit het je in de weg en hoe lang ben je nog bereid om het leven te vermijden omdat je bang bent voor de mening en oordelen van anderen. Je betaalt een prijs door een stukje van jezelf in te leveren. En zolang je bereid bent die prijs te betalen, zal je tijd aanvoeren als een excuus om niets te veranderen aan je situatie.

Ik heb een specifiek probleem. Is een groepssessie dan iets voor mij?

Het is waar dat jouw situatie en probleem uniek zijn voor jou. Ieder heeft zo zijn eigen specifieke dingen meegemaakt in het leven en kijkt op een bepaalde manier de wereld in. Jouw waarheid hoeft niet de waarheid van een ander te zijn. En toch ben ik overtuigd dat je tijdens de persoonlijke groepssessies gaat ervaren dat wat ik ga zeggen en doen precies over jou gaat. Ik begrijp dat dit heel apart klinkt, maar met al mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren met honderden cliënten heb opgedaan, weet ik precies welke universele overtuigingen jou gevangen houden in een leven van aanpassen en aan verwachtingen voldoen. Laat je verrassen, want dit is werkelijk de meest makkelijke manier om voor altijd zelfverzekerd jouw keuzes te maken die je wilt maken.

Hypnose, ik vind het eng. Wat als de verbinding wegvalt of ik er niet meer uitkom met die zelfhypnose?

Het is een veelgehoord bezwaar. Hypnose is dat wel veilig? Het antwoord is absoluut JA. Alles wat je nu denkt over hypnose is niet wat het is. Je bent als het ware beïnvloed door dingen die je misschien gezien of gehoord hebt over de showhypnoses. Dit is niet wat ik doe. Ook al is het online, ik breng je in een diepe ontspanning en je bent en blijft je bewust van je omgeving. Je hoort de geluiden, maar als als het moment waarop je bijna in slaap valt, heb je geen behoefte er nog iets mee te doen.
Mocht trouwens de verbinding wegvallen, dan is dat geen probleem. Ik geef altijd de instructie aan het onbewuste dat als dat gebeurt, je na een paar moment vanzelf weer helder en fris bent. Het gaat dus altijd goed.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Omdat de kans groot is, dat alles wat je tot nu toe hebt gedaan, meer het vervullen van een behoefte door de buitenwereld was, dan dat je echt bij jezelf iets hebt veranderd. Dat laatste is juist essentieel om los te komen van de meningen en oordelen van anderen. Zodra jij jezelf dat kan geven (waardering, bevestiging en goedkeuring) wat je nu nog van een ander hoopt te krijgen, ben je echt bevrijd. En zal je de keuzes kunnen gaan maken die jij wilt maken.