Afvallen met een Virtuele Maagband

Een Virtuele Maagband heeft alle voordelen van een echte maagband. En geen enkel nadeel.

 • Geen operatie, dus zonder risico
 • Veel goedkoper dan een echte maagband
 • Minder tijdrovend, want geen hersteltijd nodig
HypnoGezond beeldmerk

Ik blijf op mijn gewicht, zonder gestress of gedoe. 

Jacobien Hoefnagels

"Met hypnotherapie en hypnose bereik je snel, gezond en moeiteloos je ideale gewicht!"

Wist je dat slechts een paar procent van de mensen op wilskracht blijvend afvalt? En dat komt omdat bij de gangbare diëten de onbewust, automatische eetgewoontes niet worden aangepakt. Hierdoor val je al snel weer terug in oude eetpatronen van te veel, te vaak en te ongezond eten.

Zo kan het gebeuren dat je:

 • al meerdere diëten hebt gevolgd zonder blijvend resultaat
 • meer bent gaan bewegen, maar toch geen gram afvalt
 • gefrustreerd bent geraakt door het JOJO-effect
 • maar blijft eten omdat je niet meer voelt wanneer je vol zit
 • onverantwoord met eten omgaat: de ene dag weinig eten en de andere dag compenseren
 • aan eten verslaafd lijkt te zijn
 • zelfvertrouwen ver te zoeken is en je twijfelt aan jezelf
 • geen controle lijkt te hebben over je eetgedrag

Net als bij diëten wordt er ook bij een echte maagband niet gewerkt aan de onderliggende, echte oorzaak van je overgewicht. En dat is een gemiste kans. Want het kan anders door de kracht van hypnose en hypnotherapie te gebruiken.

Ondanks dat de Virtuele Maagband geen echte maagband is, gelooft jouw onbewuste wel dat de maagband echt is. En op die manier werkt het dus precies hetzelfde als een echte maagband. En dat heeft zo zijn voordelen.

Want je hoeft er geen ingewikkelde operatie voor te ondergaan met een lange herstelperiode. Bovendien is het veel minder tijdrovend en een stuk goedkoper dan wanneer je een heel ziekenhuistraject door moet. En dan heb ik het nog niet eens over de risico's die een echte operatie met zich meebrengt.

Een Virtuele Maagband:

Ontdek hoe je makkelijk afvalt onder hypnose en met hypnotherapie

Hypnotische maagband

"Als dit zo goed werkt Birgit, hoe komt het dan dat niet iedereen dit doet?"

Diëten is een methode die algemeen geaccepteerd is en wat iedereen begrijpt. Je eet minder, anders en het is vaak tijdelijk "afzien" in de hoop dat het een blijvend resultaat oplevert.

En helaas gebeurt dat nooit. Omdat jouw eetgewoontes niet veranderen. Je onderdrukt ze slechts tijdelijk. Om daarna weer terug te vallen in te veel, te vaak en te vet eten. Simpelweg omdat dat is wat je gewend was voor je aan het dieet begon.

Toch blijft voor veel mensen, tegen beter weten in, een dieet de eerste keuze. Hoe komt dit dan?

Omdat hypnose en hypnotherapie vaak niet de meest voor de hand liggende keuze is om af te vallen. Daarnaast spelen andere factoren vaak nog een rol, zoals:

 1. angst om te falen: "wat als het bij mij niet werkt?"
 2. verminderd zelfvertrouwen
 3. het idee dat het in de familie zit

Ook aan deze factoren en andere niet-helpende overtuigingen werken we tijdens het Virtuele Maagband Programma. Want het gaat er niet alleen om dat je afvalt en daarna blijvend je ideale gewicht bereikt. Maar je gaat ook merken dat je algehele gezondheid verbetert, je vrolijker wordt en je meer energie krijgt.

En dat allemaal zonder dure, tijdrovende en risicovolle operatie.

Ben je al nieuwsgierig wat een Virtuele Maagband voor jou kan betekenen?

Want hoeveel pogingen heb jij al gedaan?

Ik heb nu de oplossing voor jou!

Neem vandaag nog de eerste stap en laat je informeren over de Virtuele Maagband!

Mijn missie

Birgit Smit van ik val wel af

Birgit Smit, hypnotherapeut gespecialiseerd in gewichtsverlies en natuurvoedingsadviseur. Gepassioneerd als het gaat om gezonde leefstijl en levensgeluk. Na het afronden van diverse opleidingen met aansluitend een carrière in het bedrijfsleven ging in 2013 het roer volledig om. Door een gebeurtenis met grote impact in mijn privé-leven, begon mijn reis op gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut kwam ik in aanraking met de Virtuele Maagband. Ik was positief verrast door het wonder dat zich in mijn lichaam en leven voltrok. Niet alleen raakte ik eenvoudig overtollige kilo's kwijt, ik luisterde weer naar mijn lichaam en kon daardoor veel gezondere en verantwoorde keuzes maken. Ook mentaal voelde ik me veel sterker en mijn energieniveau steeg tot ongekende hoogte. Mijn enthousiasme was groot en zorgde ervoor dat ik me hierin verder ben gaan specialiseren. Ik vond het belangrijk om me ook verder te scholen als natuurvoedingsadviseur. Met de Hypnotische Virtuele Maagband maak ik voor veel mensen het verschil. De verwondering is groot als ze merken dat niet alleen het gewicht verandert, maar ze ook op andere vlakken positieve verandering merken. Daar doe ik het voor!

Wat levert een Virtuele Maagband jou op!

afvallen hypnogezond

Blijvend je Ideale Gewicht

De verleiding vanuit de buitenwereld is groot. Zeker ons Westerse eetpatroon en de continue beschikbaarheid van eten op ieder moment van de dag, zorgt dat je heel sterk in je schoenen moet staan om daar nee tegen te zeggen.

Het lijkt dus of je het op wilskracht moet doen en dat is slechts voor een paar mensen weggelegd. Beter is de oorzaak weg te nemen van de gewoonte om veel en/of ongezond te eten.

En daar ligt de kracht van de Virtuele Maagband.

Maar wist je dat er ook mensen zijn die al gezond en weinig eten, maar toch te zwaar zijn en de overtollige kilo's niet kwijtraken. Ook hier biedt het Virtuele Maagband Programma de oplossing.

Zelfhypnose sessie stop de suikerverslaving

Eenvoudig & Moeiteloos

Een Virtuele Maagband is geen dieet. Je hebt dus geen gedoe met calorieën tellen, ingewikkelde recepten of terugkomende kosten van dieetrepen, shakes of andere dieetproducten. Want als je hiermee stopt, dan val je meteen weer terug in je oude gewicht.

De Virtuele Maagband is anders. Je ontwikkelt in een paar maanden tijd eenvoudig en moeiteloos een nieuwer, gezonder eetpatroon waardoor je automatische gaat afvallen en ook op het nieuwe gewicht blijft. Niet voor even, maar voor het leven.

Al na de eerste sessie zodra de Virtuele Maagband onder hypnose geplaatst is, merk je verandering.

 • Je eet kleinere porties
 • Je eet drie maaltijden per dag
 • Je hebt geen hongergevoel tussen de maaltijden door
Gezond afvallen

Verantwoord & Gezond

We weten allemaal wel dat een crashdieet niet gezond is. Je verliest misschien snel kilo's, maar afgezien dat het nooit blijvend is, ontregelt het ook bijna al je lichaamsprocessen, zoals spijsvertering, je hormonale huishouding et cetera. Je denkt dan misschien: "ja maar overgewicht is ook niet gezond". Dat klopt zeker.

Maar wat als de Virtuele Maagband de oplossing is waarmee je verantwoord en gezond afvalt terwijl je steeds gezonder gaat eten en blijvend die overtollige kilo's kwijtraakt?

Is dat niet de moeite van het onderzoeken waard?

Met een Virtuele Maagband mag je eten wat je wilt!

Tijdens het Virtuele Maagband Programma krijg je geen restricties opgelegd. Je mag alles eten wat je wilt want jij weet precies wat goed voor je is. Je zal al snel merken dat ondanks dat het mag, je er geen behoefte meer aan hebt. Ook zal je gaan kiezen voor gezond en minder eten. Dit gaat allemaal makkelijk en eenvoudig. Wat betekent dat jij op een gezonde en verantwoorde manier af gaat vallen en ook op je gewicht blijft.

En dat zonder risicovolle, tijdrovende en dure operatie!

Meer weten?

Plan direct jouw gratis telefonische oriëntatiesessie in mijn agenda!