Eten met een Hypnotische Maagband
12 september 2019 

Eten met een Hypnotische Maagband

Iemand die bij me komt voor een hypnotische maagband heeft vaak al heel wat diëten gedaan. Niet iedereen, maar meestal is een hypnotische maagband pas een optie als al het andere niet tot blijvend resultaat heeft geleid. Door al dat diëten beschikken de meeste mensen vaak ook over behoorlijk wat kennis over voeding. Ieder mens weet ook wel wat voor hem of haar goed werkt en wat niet.

Deze bewustwording is goed en is vaak het begin van de verandering naar een gezonder lichaam.

Want gezond eten is een belangrijke voedingsbodem voor de cellen in je lichaam. En die cellen zorgen er weer voor dat je algehele conditie op peil blijft.

Toch verschilt het per individu wat wel of niet gezond is. En ieder mens weet vaak wel welke voeding wel of niet goed werkt. Je lichaam geeft het wel aan.

Als je veel koolhydraten eet terwijl je weinig beweegt, dan is de kans groot dat je aankomt in gewicht. En misschien krijg je er zelfs een onrustig en onbehaaglijk gevoel van.

In dat geval is dat eten niet gezond voor jou. Maar voor een topsporter kan het dus wel heel gezond zijn.

Weg met teveel suikers en verkeerde vetten

We weten ook allemaal wel dat teveel suikers en verkeerde vetten niet heel bevorderlijk zijn voor de gezondheid en al helemaal niet voor het gewicht. In dit geval is er dus geen sprake van gezond eten.

Toch zijn het wel vaak de ongezonde voedingsmiddelen die een enorme aantrekkingskracht op ons lijken te hebben.

 

Hypnotische maagband

 

En daar komt de kracht van de hypnotische maagband om de hoek kijken.

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat jij een bepaald beeld hebt bij een hypnotische maagband. Misschien denk je wel dat dit het zoveelste dieet is. En dat betekent dat het wel voor even zal werken en dat je er ook echt wel mee zal afvallen, maar je twijfelt of het blijvend is.

Korte en lange termijn

Op het moment dat je met een hypnotische maagband gaat afvallen betekent dit niet dat je je voedingspatroon moet aanpassen. Ik zeg nooit tegen iemand dat hij of zij geen chocolade, chips of andere snacks meer mag eten. Het is geen dieet. Het gaat erom dat jij bewust gaat worden van wat jouw lichaam nodig heeft. Dat je weer gaat luisteren naar je lichaam.

Je kan prima met een hypnotische maagband ervoor kiezen om een keer een stukje chocolade te pakken. Gewoon omdat je dat lekker vindt.

 

Hypnotische maagband

Dat mag dan ook gewoon. Jij weet tenslotte wat goed is voor jou. Maar je zal merken dat je geen behoefte meer hebt om die hele reep dan gelijk ook maar op te eten.

Een koekje bij de koffie, is niet meer nodig als je er geen behoefte aan hebt, ook niet als je dat gewend was om te doen. Je laat het als vanzelf staan. Je hebt simpelweg geen reden meer om dat koekje te pakken.

De dag dat jij niet meer die behoefte hebt om mee te doen terwijl anderen graaien in een bak chips, weet je dat dit voor de rest van je leven is. Je gaat niet terugvallen zoals je met een dieet vaak wel hebt ervaren.

Bewust eten

Een dieet als leefstijl volhouden is een behoorlijke opgave. Dat lukt bijna niemand. Een hypnotische maagband is dan ook heel iets anders. Het zorgt dat je de signalen van je lichaam weer gaat opmerken. Dat je weer in staat bent om nee te zeggen omdat je lichaam duidelijke tekens geeft dat: genoeg is genoeg.

Je hebt je oude programmering van gedachteloos eten in je mond stoppen getransformeerd naar bewust kiezen voor gezond eten. Bewust kiezen voor een drietal eetmomenten per dag. Simpelweg omdat je lichaam niet meer nodig heeft om optimaal gezond te zijn.

Eten is bedoeld om je lichaam te voorzien van bouwstoffen en energie. Al het extra dat je naar binnen werkt, betekent dat je grotere kans loopt op het ontwikkelen van (chronische) ontstekingsziekten. Het is niet nodig. Je lichaam heeft het niet nodig.

De enige reden dat we in onze Westerse wereld zoveel en zo ongezond eten, is omdat we het inmiddels gewend zijn. We kunnen eten wat we willen en we geven elkaar voortdurend redenen om te blijven eten.

Valse overtuigingen

Het is gezellig en als er visite is dan zetten we wat lekkers neer om de hele avond lekker te snacken. Een koekje hoort nu eenmaal bij de koffie. En ach … die appelflap omdat die collega jarig is, slaan we ook liever niet af. Dat staat toch een beetje onbeleefd.

Dit heeft natuurlijk helemaal niets meer met ondersteuning van je lichaam te maken. Hier liggen andere argumenten aan ten grondslag die op een dieper ofwel onbewust niveau verscholen liggen. En daar richt het Virtuele Maagband programma zich op: het wegnemen van niet-helpende overtuigingen en eetpatronen zodat jouw lichaam niet meer te lijden heeft onder al die extra’s en de overtollige kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

 

Hypnotische maagband

 

Bij het plaatsen van een hypnotische maagband is het uitgangspunt dat jij precies weet wat gezond is voor jou lichaam. En dat is voor iedereen anders. Jij bent de expert en doordat jij precies weet wat nodig is, kan je ook eten wat voor jou nodig is.

Hier zit de kracht van de hypnotische maagband. Je hoeft geen ingewikkelde toestanden aan de hand te halen. De maagband ondersteunt jou om weer te luisteren naar je lichaam. Voelen wanneer je voldaan bent en dan stoppen met eten. Je valt af en je bereikt je ideale gewicht. Makkelijk en eenvoudig! Niet voor de korte termijn maar met een lange termijn resultaat!

Natuurlijk kun je ook laagdrempelig beginnen. Gewoon eens onderzoeken hoe makkelijk en ontspannen hypnose eigenlijk is. Op de volgende pagina ontdek je een mogelijkheid waarmee je vandaag nog kunt starten en waarmee je behoefte aan ongezonde tussendoortjes verdwijnt. En daarmee natuurlijk ook wat overtollige kilo’s.

Over de schrijver
Als Hypnotherapeut zie ik dagelijks de gevolgen van de negatieve verhalen die mensen zich op onbewust niveau vertellen. Zo hebben veel mensen niet in de gaten dat ze risicomijdend zijn geworden. Ze durven zich niet te laten zien uit angst voor afwijzing of kritiek. En leggen de lat hoog op zoek naar bevestiging en waardering. De druk en dieperliggende angsten leiden tot ongelooflijk veel stress. En stress zorgt voor veel narigheid zowel op fysiek- als mentaal vlak. Nu ik het hele mechanisme doorzie, voel ik het als mijn plicht om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Want het verklaart waarom op wilskracht gewoontes veranderen nooit zal lukken. Hiermee worden alleen symptomen bestreden en blijft de echte oorzaak bestaan, Ik wil jou stimuleren en helpen de echte oorzaak van de problemen die je ervaart op te sporen en op te lossen. Zodat ook jij heel eenvoudig een stressvrij lijf en leven kunt creëren.
Reactie plaatsen